iOS 7

Που είναι τα αντρικια λειτουργικά? Τα σκέτα, τα σεκλετικα, τα αφιλτρα ρε παιδί μου?
Ειναι under development, as we speak.

Μονο που ο head programmer πρεπει να ευκαιρήσει λίγο για να προχωρήσει το OS γιατί τελευταία το χει ρίξει στους προβολείς, στα 3D, στις οθονες, στα masking και στα γαλακτομπούρεκα.

Και μη ξεχνάμε οτι ειναι και 73 χρονων.

:p :p :p

Επι του θεματος, σε νοιωθω (με την αντρικια εννοια :p)

Το ''ελαφρυ'' μ αρεσει.

Θα το θελα κι εγω λιγότερο ''κουνιστό'' ειναι η αληθεια.

Αλλα ΟΚ, δε χαλιέμαι κιόλας.

(παω να δω τώρα Φατμαγκιούλ :p)

Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Όπως ένα διατηρητέο στο κέντρο της Αθήνας. Ένα απλό μπογιατισμα να φάει απέξω και οι ιδιοκτήτες του το βλέπουν λες και το γκρεμίσαν και το ξαναχτισαν.

Πάντως χωρίς δηκτικοτητα και με αρκετό χιούμορ όσο το κοιταω το 7 μου φαίνεται λίγο "καπως". Λίγο "ελαφρύ", λίγο "χαρούμενο" να το πω? Λίγο "το σηκώνει το σακακι"??

Που είναι τα αντρικια λειτουργικά? Τα σκέτα, τα σεκλετικα, τα αφιλτρα ρε παιδί μου?

Ομοφοβικός κι εσύ; :ernaehrung004:

εγω παντως οσο το χρησιμοποιω τοσο μ αρεσει (λες να εχω προβλημα γιατρε μου ?)

Το μονο που θα ηθελα ειναι ενα πιο dark theme για το μαυρο μου iphone.

Εχει αρκετα bugs , αλλα ειναι λογικο, πρωτη beta ειναι….

μολις δοκιμασα και το iradio… me λογαριασμο που ειχα για Αμερικη.

Πολυ απλο κι ευχρηστο… ειδικα αν εισαι σε wifi μπορεις ν ακουσεις οτι θελησεις δωρεαν.
Εχει πολυ καλη αποδοση και ειναι πολυ γρηγορο…

Εχει και διαφημισεις οπτικο-ακουστικες (iAD).

Οταν ερθει επισημα και στην Ελλαδα, οποιος εχει itunes match θα ειναι χωρις διαφιμησεις…..

Το preview frame του youtube ειναι αρκετο για να πάρει ο Δημητρακούδης iPhone

(νιαααρ)

:p

Επειδή ξέρω οτι ολα αυτα θα τα δεις απο κοντά πριν αποφασίσεις να αγοράσεις νέα συσκευή (ασχέτως στρατοπέδου) , θέλω πολύ να δω ολες αυτές οι αλλαγές τι εχουν φρενάρει απο το απόλυτο smoothness/lag free os που θες να εχεις και που λες πως εχεις στο 4s :p

Το preview frame του youtube ειναι αρκετο για να πάρει ο Δημητρακούδης iPhone

(νιαααρ)

:p

me-gusta-face-8709-1920x1200.jpg

Επειδή ξέρω οτι ολα αυτα θα τα δεις απο κοντά πριν αποφασίσεις να αγοράσεις νέα συσκευή (ασχέτως στρατοπέδου) , θέλω πολύ να δω ολες αυτές οι αλλαγές τι εχουν φρενάρει απο το απόλυτο smoothness/lag free os που θες να εχεις και που λες πως εχεις στο 4s :p
Θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν εχει αλλαξει το παραμικρό στο smoothness.

Δεν εχει γινει ποτε σε Apple προιον.

Ειναι ακριβως λογω διαφορετικής νοοτροπίας σε σχέση με Android / Win.

Ok, για να το γράφεις, έτσι θα είναι ...

ΥΓ.Μην παρεις το 5αρι, θα βγει το 5s σε λιγο ... εστω και χωρίς full hd :p

ΥΓ.Μην παρεις το 5αρι, θα βγει το 5s σε λιγο ... εστω και χωρίς full hd :p
Λες να αντεξα τοσο καιρο και να λυγίσω τώρα; :p

5S απο Οκτώβρη.

2 χρονια με το 4S καλά ειναι νομίζω.

Αναδιάρθρωση εκ βάθρων, αισθητικά...

Δεν θυμάμαι την λέξη ατολμια στα αγγλικά αλλά καλά θα κάνει να τη κοπυρατιασει και αυτή η απλ. Θα τη χρειαστεί στο μέλλον.

δε ξερω αν το προσεξατε,αλλα το ενα καλενταρι δειχνει Τεταρτη 12 και το αλλο Δευτερα 10!
Αυτη κι αν ειναι αλλαγη,γκρινιαρηδες...

Last edited: