iOS 7

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

ριχτε μια ματια και αφηστε τις χαζαμαρες!!! :ernaehrung004:

http://www.apple.com/ios/ios7/design/

τοση χαρά για την αλλαγή εικονιδίων, που να είχαμε και καμιά σοβαρή αλλαγή. cant innovate anymore καλά τα λέει ο μάστορας :P

Αλήθεια, οσοι εχετε ΜΑΥΡΟ iphone το βάζετε αγγελία αν δεν υπάρχει dark theme? γιατί δε βλέπω να .... τραβάει...

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

δηλ. εσυ ολο αυτο (που ειναι ενα μερος του μονο) , το λες "απλα μια αλλαγη εικονιδιων "?

τοση χαρά για την αλλαγή εικονιδίων, που να είχαμε και καμιά σοβαρή αλλαγή. cant innovate anymore καλά τα λέει ο μάστορας :P

Αλήθεια, οσοι εχετε ΜΑΥΡΟ iphone το βάζετε αγγελία αν δεν υπάρχει dark theme? γιατί δε βλέπω να .... τραβάει...

ΥΓ, ξεχασες το "...my ass " !-bye-

9024543213_7fd19459d5_h.jpg

πισω απο τις λεξεις (δεν κρυβεται ο αλεξης!) , αλλα πολλες λεπτομερειες που φυσικα δεν ειχαν χρονο ν αναδειξουν στο WWDC .

Mια νεα ιδεα ειναι το MFi controller , ενα Framework (για iOS7 kai OSX ) που θα δινει τη δυνατοτητα επικοινωνιας (μεσω BT 4) με εξωτερικο hardware , πχ για παιχνιδια.
Ηδη τα πρωτα screenshots εχουν βγει και δειχνουν οτι η Apple σκεφτεται ν ανοιξει τη πλατφορμα της σε τριτυς κατασκευαστες και απευθυνεται κυριως στους gamers (αλλα οχι μονο).

apple-mfi-controller-01.png

εγώ υποψιάζομαι οτι με συνήθης τσίτα φωτεινότητα και τόσο λευκό-φωτεινό theme , θα τσουζουν τα μάτια το βράδυ.... remember that...

Μόλις εγκατέστησα τη beta..

Τα συναισθήματα ανάμεικτα..

Το αποτέλεσμα δείχνει όμορφο και μοντέρνο, ειδικά με το ενεργό υπόβαθρο ενεργοποιημένο..

Το λειτουργικό έχει ακόμη αρκετό lag και δείχνει γενικά "βαρύ" σε iphone 5, ξεχάστε την άμεση και ρευστή ανταπόκριση του ios6.

Ελπίζω να φταίει ότι είναι beta..

Το facetime audio έχει καταπληκτική ποιότητα ήχου!

Το νέο letterset πανέμορφο!!

H λειτουργία block call η οποία και με ενθουσίασε στην παρουσίαση (ήλπιζα για ένα stock firewall) δουλεύει μόνο για facetime, εκτός κι αν κάτι μου ξέφυγε..

ολες οι beta εκδοσεις ηταν laggy και κολλαγαν αρκετα.
Αυτη δε κολλαει και τοσο, ειναι ακομη πολυ νωρις.
Εχουμε πολλες beta version να δουμε....

Τελικά το firewall λειτουργεί κανονικότατα για όλους τους αριθμούς , επιτέλους !!!

Μόνο για αυτό θα το κρατήσω !

ετσι ηταν παντα ρε Συριε… τωρα το πηρες χαμπαρι ?! (πχ το 4 δεν ειχε 3D maps ενω το 5 ειχε κλπ)
Δεν παρακολουθεις φαινεται…. καιρος για ασπρο iphone 5 -5S :ernaehrung004:

Και συνεχιζω…

Μπορεις να βαλεις μια φωτο panorama σαν wallpaper και δειτε τι συμβαινει !
Εφτιαξα ενα μικρο βιντεο….

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
ετσι ηταν παντα ρε Συριε… τωρα το πηρες χαμπαρι ?! (πχ το 4 δεν ειχε 3D maps ενω το 5 ειχε κλπ)
Δεν παρακολουθεις φαινεται…. καιρος για ασπρο iphone 5 -5S :ernaehrung004:

Και συνεχιζω…
Όντως, συνεχιζεις....να μας βγάζεις όλους ηλίθιους, άσχετους και μη ενημερωμενους...

Κουπερτινο uber alles ως συνήθως....

Επειδή λοιπόν εγω δεν παρακολουθώ, οπως λες, εσυ που τα παιρνεις χαμπαρι και τα παρακολουθεις, για θύμισε μου την προηγούμενη φορά που μοντέλο ενός έτους (iPad 3) δεν μπορει να παρει την επόμενη έκδοση λειτουργικού.

Θυμάμαι προ καιρού που το συζητήσαμε εδω με τον flaski νομίζω που γκρίνιαζε για κατι αντίστοιχο και του θύμισα οτι η Apple "προστατεύει τις συσκευές της για min 2 γενιές iOS / χρόνια"

Τωρα το μαμησε κι αυτο.

Και μη μου αρχίσεις τις γνωστές μουφες οτι δεν αντέχουν τα 2/4 πυρηνα 1 ετους μηχανάκια (σηκώνουν όλο το νέο os και κολλάνε σε 1-2 πραγματάκια).

Απλώς με έναν εξοργιστικά γελοίο και προσβλητικό προς τους πελάτες της τροπο η Apple θελει να πουλήσει τα τελευταία της μοντέλα.

Και ναι και οι άλλοι το κάνουν, το ξέρω. Λέω απλώς οτι η Apple με αυτο χάνει ενα πλεονέκτημα που είχε και τείνει προς την εξομοίωση με τους ανταγωνιστές της (σε επίπεδο νοοτροπίας σίγουρα).

Αλλα τι κάθομαι και λέω τωρα; Εγω είμαι άσχετος και σίγουρα θα βρεις τροπο να μας πεις οτι, για μια ακόμη φορά, η Apple καλώς έπραξε (αντί να πεις απλώς ενα "μαλακια της αυτο")....

Last edited: