iOS 7

Καλα εννοείται πως δεν χαλάμε τις καρδιες μας, αυτό έλειπε.. Εμενα προσωπικά μου φάνηκε ενδιαφέρον (ειδικά η προσομοίωση σχετικά με την ταχύτητα που "σκάει" το app στην μούρη μας) και γι'αυτο το ποσταρα.

anigif_enhanced-buzz-20233-1383260911-39.gif

Να ρωτησω κατι αλλα μην βριζετε...

Μενω σε μεζονετα και παροτι βρισκομουν και δοκιμαζα το WiFi με το 5αρι στον κατω οροφο, στο δωματιο ακριβως κατω απο τον router -που βρισκεται στον επανω οροφο- δεν ειχα σημα. Με το λαπτοπ ειχα κανονικα!
Μετα την αναβαθμιση πιανω και με το 5αρι!
Παιζει να εχει αλλαξει κατι?

το παθα εγω στο 4αρι οταν εβαλα την 6,προς το χειροτερο ομως.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Καλα εννοείται πως δεν χαλάμε τις καρδιες μας, αυτό έλειπε.. Εμενα προσωπικά μου φάνηκε ενδιαφέρον (ειδικά η προσομοίωση σχετικά με την ταχύτητα που "σκάει" το app στην μούρη μας) και γι'αυτο το ποσταρα.

anigif_enhanced-buzz-20233-1383260911-39.gif

Που να δεις του χρόνου τι θα γίνει που θα μεγαλώσει η οθόνη και η ανάλυση.. σαν τις μύγες θα πέφτουν από τον ίλιγγο.. :p

Περαν των κλασικων Applefanboyισμων, το ''αθρο'' (lol) ηταν αφορμη για να σκεφτω πως το iOS παραμενει πιο ομορφο και φιλικό προς τον χρηστη σε σχεση με το ''ξερo'' Android.

Στο iOS βλεπεις δλδ την εφαρμογή να ανοιγει και νοιωθεις μια αγαλίαση ρε παιδι μου (:p) ενώ στο Android γίνονται όλα ''ξερα / σπαστικά''.

Αυτο που λεμε ''smooth'' ωρες ωρες δλδ.

http://www.wired.com/gadgetlab/2013/11/pebble-smartwatch-update/

New iOS Update Turns Pebble Smartwatch Into the Ultimate Notification Center

... Now, any banner notifications you get on your iPhone home screen can show up on your Pebble, too.

Previously, Pebble’s functionality was pretty limited: You could get notifications for text messages, calls, and emails, as well as control music using the Pebble. Now you can get everything from Calendar reminders, to Instagram likes, to new Twitter followers, right on your wrist, should you choose. ...

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Αν ήταν και λίγο πιο κομψό...

Δε διαφωνώ, πάντως φαίνεται να ανοίγει το δρόμο για την επόμενη γενιά, ΙΜΗΟ πολύ περισσότερο από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό από κλειδωμένα features τύπου sony/samsung.
Με τόσο community support, κάτι πιο μοδάτο θα μαγειρευτεί και με τους νέους managers της apple.
Και η nike Κάνει καλή προσπάθεια σε άλλους τομείς
Μόνο ευχάριστη είναι αυτή η πρόοδος ΙΜΗΟ.
Καθώς δοκιμάζονται ένα κάρο use cases

Οταν παιζει ενα τραγουδι και βλεπεις το εξωφυλλο στην κρατωντας το iphone ορθιο, μολις το "ξαπλωσεις" η εικονα γυρναει και δειχνει αλλο εξωφυλλο :p. Στην αρχη νομιζαμε οτι φταιει το 5s τελικα εκανε το ιδιο και σε ενα 4s που φορουσε το 7.02. Αρα εχουμε θεμα.

Εμενα (σε 7.03) όταν γυρίζω πλαγια το iphone μου εμφανίζει όλα τα album covers σαν κουτάκια. Όταν ξαναγυρίζω όρθια έχει μείνει στο ίδιο album cover.

Η γυναίκα μου έχει ένα iphone 4 και μετα την αναβάθμιση (τώρα έχει 7.0.3) έχει συχνές διακοπές της κλήσης, το οποίο οφείλεται μάλλον σε πρόβλημα του proximity sensor που δε λειτουργεί σωστά όπως διάβασα σε κάποια fora - καθώς επίσης και κανα δυο φορές το τηλέφωνο έκανε κλήσεις μόνο του ενω ήταν ακουμπισμένο στο τραπέζι.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα κι αν υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να περιμένουμε πότε θα δεήσει η apple να βοηθήσει με καινούριο update.

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Η γυναίκα μου έχει ένα iphone 4 και μετα την αναβάθμιση (τώρα έχει 7.0.3) έχει συχνές διακοπές της κλήσης, το οποίο οφείλεται μάλλον σε πρόβλημα του proximity sensor που δε λειτουργεί σωστά όπως διάβασα σε κάποια fora - καθώς επίσης και κανα δυο φορές το τηλέφωνο έκανε κλήσεις μόνο του ενω ήταν ακουμπισμένο στο τραπέζι.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα κι αν υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να περιμένουμε πότε θα δεήσει η apple να βοηθήσει με καινούριο update.

Το 4-αρι έχω με 7.0.3 αλλά, εκτός του οτι είναι πολύ αργό, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.