iOS 7

ΥΓ Ο Γιάννης και ο Τάκης έμαθα ξέσπασαν σε λυγμούς όταν το είδαν και ανέβασαν αφίσα του Jonhny πανω από το κρεβάτι τους, δίπλα σε αυτές του Steve και του Bieber :p :p :p

ΥΓ 2 Αναμένω αντιδράσεις Δημητρακούδη.....:p :p :p

:flipout:

Κι εγω αυτο ειπα Συριε παντως… εδωσα οσα ΑΚΡΙΒΩΣ χρειαζομασταν (?) … τιποτα παρπανω, τιποτα λιγοτερο.
Μινιμαλιστικη σχεδιαση , λιτες γραμμες κι επιτελους bye-bye στο σκευομορφισμο!

Ο Jony μιλησε… :worshippy:

Στο κινητο μου παντως , που ειναι μαυρο, θα προτιμουσα πιο dark theme….ολα φαινονται "πιο φωτεινα" τωρα!!!
Δεν το χορταινω παντως να το παιζω …. κατεβαζω τωρα και το OSX Mavericks

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Στο κινητο μου παντως , που ειναι μαυρο, θα προτιμουσα πιο dark theme….
Αυτό το σκεφτηκα κι εγώ χθες όταν το είδα.

Και το συνδυασα με το, μη τυχαιο προφανως, γεγονος ότι η ολη παρουσιαση έγινε σε λευκό iPhone...

(γμτ, θα χουμε τωρα τον Τακη να μας τα ζαλίζει ΚΑΙ για το λευκό χρώμα που επέλεξε :p :p :p)

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Αν υποψιαστω οτι καθησες να δεις το Event, θα πεθαααανωωωω...

:p
Οχι ρε συ, μη τρελαθούμε κιόλας (είχε Sex and the City εκεινη την ωρα :p)

Κατευθειαν στο site της Apple μπηκα και τα ειδα όλα τα νέα καλούδια.

Για πες, τι θα κανουμε τώρα; Θα βγαλει το 5S σε κανα αλλο χρωματακι που να ταιριάζει με το 7; :p

ΥΓ Εμαθα οτι το BBC γυριζει ντοκυμαντερ για το οικοσυστημα της Apple :p

Παντως για εμενα, τα σημαντικοτερα νέα features είναι:

-To control center που ανοιγει και χωρις unlock
-Το εξυπνο multitasking με την ελπιδα πως οντως δεν θα σκιζει την μπαταρια
-Το Airdrop με την άμεση αποστολη αρχειων με ενα κλικ σε οποιον έχει ios και mac (φαντάζομαι, γιατι εκει ήδη υπάρχει)
-το icloud keychain, για λογους ασφαλειας και ευκολιας
-οι βελτιωσεις στο safari,τοσο οι αισθητικές (tabs κλπ) οσο κυριως στο engine που φαινεται να "πετάει"..
-Το remote lock στο iphone με την αναγκαστικη χρηση του apple id για ξεκλείδωμα
-Το νέο photos με την αυτοματη ταξινομηση των φωτο βασει location αλλα και το icloud photo sharing
-Το Itunes Radio, το οποιο ομως προβλεπω να αργησει να ερθει στα μερη μας..
-Το επιπλεον δεσιμο με τα mac, οπως πχ το να επιλεγεις μια διαδρομη στο Maps του Mac και να το στελνεις με ενα κλικ στο iphone.

Λιγοτερο σημαντικα, αλλα καλοδεχούμενα, οι βελτιωσεις σε app store, music player, Siri (με νεες δυνατότητες), IOS in the Car (τεραστιες προοπτικες αλλα απαιτεί αυτοκινητο που να εχει την απαιτουμενη υποδομή), weather app (υπέροχο, φτιαγμενο σε συνεργασια με την yahoo που ηδη εχει ενα παρομοιο app), camera (πιο απλη και "καθαρη" στην χρήση με εξτρα φιλτρα σε στυλ instagram), notification center (βελτιώσεις οπως today items).

Το μονο βασικο προβλημα ειναι πως θα περασει ο καιρος μεχρι το final release...

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Το μονο βασικο προβλημα ειναι πως θα περασει ο καιρος μεχρι το final release...
Πως θα τελειωσει δλδ το δυνατόν πιο συντομα το καλοκαιρι....

Οταν λεω εγω οτι η Apple σας εχει καψει, με λετε υπερβολικό....

:p :p :p

lol αμεσως εσυ..
Τι να κανουμε, δεν εχουμε φουσκωτα να περασει η ώρα, καπτεν σφουγγαρακη! :p

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Tι είναι αυτό; :nounder:
Ειναι μια σεξουαλικως μεταδιδομενη ασθενεια που κολλησε ο Γιαννης στον Τακη.

Τι να κανουμε, δεν εχουμε φουσκωτα να περασει η ώρα, καπτεν σφουγγαρακη! :p
Κι εγω δεν εχω γινει μανα ακόμη, σωστα...

:p :p :p

...ομολογουμένως πολύ όμορφο το IOS 7....και ΝΑΙ δένει πολύ με το λευκό 5-άρι....:firstprize:

εκείνο που μου έμεινε-με μια πρώτη ματιά- είναι το Air-drop....

εψαχνα πολυ ωρα το search screen ….δεν υπαρχει πια!
Μπορεις απο οποιαδηποτε οθονη να εχεις προσβαση στο spotlight search , απλα κανοντας down gesture σε οποιαδηποτε σημειο εντος οθονης….

http://appleinsider.com/articles/13/06/10/apples-ios-7-embeds-search-bar-into-every-app-screen
Πρακτικό αυτο.

Ηταν λιγο σπαστικο να πηγαινεις στην search screen για αναζητηση.

ΥΓ Ο Γιάννης και ο Τάκης έμαθα ξέσπασαν σε λυγμούς όταν το είδαν και ανέβασαν αφίσα του Jonhny πανω από το κρεβάτι τους, δίπλα σε αυτές του Steve και του Bieber :p :p :p

Απλά, LOL!!
(επίσης υποψιάζομαι εντελώς αλήθεια.. :p)

ΥΓ 2 Αναμένω αντιδράσεις Δημητρακούδη.....:p :p :p

Βασικά σε αυτή τη φάση μετά από 6 χρόνια ίδιου IOS οποιαδήποτε αλλαγή θα ξεσήκωνε τα πλήθη... ;)

Καλή φάση το eye candy των layers, καλή φάση το swipe από κάτω προς τα πάνω για ρυθμίσεις (καλή αντιγραφή του Android..), ενδιαφέρον το βελτιωμένο multitasking (ναι, ξαφνικά δεν είναι τόσο ενεργοβόρο, για δες τι γίνεται.... :p), ψιλοαδιάφορες οι πιο πολλές αισθητικές διαφορές (δεν μας χε... με το διαφορετικό font και τα παστέλ κουμπιά), μεγάλο fail το ότι δεν άλλαξε τίποτα στην βασική "εικόνα" του IOS: Το ανοίγεις και βλέπεις αράδες με κουμπάκια. Τράζικ.

Overall, βελτίωση στα σημεία. Εκτός αν είσαι πολύ φαν της Apple και του τμήματος design της.

Κοιτα Μητσο, το multitasking ειναι ενεργοβορο (οπως ξέρεις) εκτος και αν παιζει έξυπνη διαχειριση ενέργειας, οπως υποσχεται η apple. Απο το multitasking παντως του android, χιλιες φορες το κουτσουρεμένο του IOS 6..
Και η βασικη εικονα του IOS ευτυχώς δεν άλλαξε... Το κονφουζιο του android, μακρια απο εμάς!

Design is everything!
Αυτο την εφερε εδω που ειναι και σωστα δινει τεραστια σημασια σε αυτο το τομεα.

To inovation ηταν η δημιουργια του iphone - ipad και ολοι απλως ακολουθησαν.
Τωρα μονο βελτιωσεις μπορουν να γινουν (σε ενα ηδη πολυ καλο προιον) και η επερχομενη ενοποιηση , που εξυπνα ακολουθει με αργο ρυθμο η Apple, ειναι το επομενο hype.

Και φυσικα …. το inovation θα ερθει με νεα προιοντα (mac pro , mac tv ? κλπ ).

Υγ… αληθεια ποια εκδοση ειπαμε οτι ειναι η πιο δημοφιλης στα Android ????? 2010 edition …. tragic -bye-

Last edited: