Gojakla
Supreme Member
- 20 May 2009
- 5,856
ΥΓ Ο Γιάννης και ο Τάκης έμαθα ξέσπασαν σε λυγμούς όταν το είδαν και ανέβασαν αφίσα του Jonhny πανω από το κρεβάτι τους, δίπλα σε αυτές του Steve και του Bieber![]()
![]()
ΥΓ 2 Αναμένω αντιδράσεις Δημητρακούδη.....![]()
![]()
![]()
ΥΓ Ο Γιάννης και ο Τάκης έμαθα ξέσπασαν σε λυγμούς όταν το είδαν και ανέβασαν αφίσα του Jonhny πανω από το κρεβάτι τους, δίπλα σε αυτές του Steve και του Bieber![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό το σκεφτηκα κι εγώ χθες όταν το είδα.Στο κινητο μου παντως , που ειναι μαυρο, θα προτιμουσα πιο dark theme….
(γμτ, θα χουμε τωρα τον Τακη να μας τα ζαλίζει ΚΑΙ για το λευκό χρώμα που επέλεξε![]()
![]()
)
Οχι ρε συ, μη τρελαθούμε κιόλας (είχε Sex and the City εκεινη την ωραΑν υποψιαστω οτι καθησες να δεις το Event, θα πεθαααανωωωω...
![]()
Πως θα τελειωσει δλδ το δυνατόν πιο συντομα το καλοκαιρι....Το μονο βασικο προβλημα ειναι πως θα περασει ο καιρος μεχρι το final release...
.. κι επιτελους bye-bye στο σκευομορφισμο!
Tι είναι αυτό; :nounder:
Ειναι μια σεξουαλικως μεταδιδομενη ασθενεια που κολλησε ο Γιαννης στον Τακη.Tι είναι αυτό; :nounder:
Κι εγω δεν εχω γινει μανα ακόμη, σωστα...Τι να κανουμε, δεν εχουμε φουσκωτα να περασει η ώρα, καπτεν σφουγγαρακη!![]()
Πρακτικό αυτο.εψαχνα πολυ ωρα το search screen ….δεν υπαρχει πια!
Μπορεις απο οποιαδηποτε οθονη να εχεις προσβαση στο spotlight search , απλα κανοντας down gesture σε οποιαδηποτε σημειο εντος οθονης….
http://appleinsider.com/articles/13/06/10/apples-ios-7-embeds-search-bar-into-every-app-screen
![]()
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.