iOS 7

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

αυτο ειναι το σωστο βιντεο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ωραιος Γιαννη,ευχαριστω.
Οταν ερθει η ωρα του,θα το περασω.

κατι που περασε στα ψιλα, ειναι η δυνατοτητα για audio call μεσω Wifi ... στην ουσια δωρεαν τηλεφωνια μεσω wifi !
Στο facetime δηλ. μπορεις πια να κανεις μονο ηχητικη κληση και μαλιστα πολυ καλης ποιοτητας...

VoIP for the masses .....

9031341205_eac93f81e3_o.jpg

Last edited:
Αυτο όντως ειναι πολυ καλο feature, δεδομενης της αριστης ποιοτητας του Facetime αλλα και της ευκολιας χρήσης αφου δεν χρειαζεται να τρεχει καποια εφαρμογη στο background οπως στο skype.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Αυτο όντως ειναι πολυ καλο feature, δεδομενης της αριστης ποιοτητας του Facetime αλλα και της ευκολιας χρήσης αφου δεν χρειαζεται να τρεχει καποια εφαρμογη στο background οπως στο skype.

προφανώς τρέχει εφαρμογή background. εννωείς οχι εφαρμογή τρίτου, αλλα εφαρμογή μαμας.

παιδες συγνώμη που δε καταλαβένω τα πάντα,
αρα viber / skype / etc. δε θα χρειαζεστε ετσι? Εχει απο μαμα το ft ...
αυτό δεν λέτε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

προφανώς τρέχει εφαρμογή background. εννωείς οχι εφαρμογή τρίτου, αλλα εφαρμογή μαμας.

παιδες συγνώμη που δε καταλαβένω τα πάντα,
αρα viber / skype / etc. δε θα χρειαζεστε ετσι? Εχει απο μαμα το ft ...
αυτό δεν λέτε?

Ναι, κατι τρεχει απο πισω προφανώς, αλλα δεν ειναι οσο ενεργοβορο ειναι πχ το Skype. Κατι σαν push notification πρεπει να παιζει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Ναι, κατι τρεχει απο πισω προφανώς, αλλα δεν ειναι οσο ενεργοβορο ειναι πχ το Skype. Κατι σαν push notification πρεπει να παιζει...
Εννοείται Push
Αλλά ρε παίδες – skype δε αρέσει …
Το viber
Σιγά μη βαραίνει κάνα κινητό…

Πραγματικά δεν ενοχλεί … και νταξ δεν έχω και εγώ καμία ναυαρχίδα.
Και έχω τουλάχιστο αλλά δύο τρία μαζί whatsApp Kik etc.

Και η φραση ‛voip for the masses’ διαφώνω …
το viber δεν ήταν for the masses ?
το gtalk στο PC
Όλα τσάμπα και ανάλαφρα είναι
Και παίζουν σε συσκευές που είναι ‛for the masses’ (<300 ευρώ)

Κλασική περίπτωση οι κολοσσοί να μεγαλώνουν πλαταίνοντας – δίνοντας όλο και περισσότερες εφαρμογές – που ως τωρα έδιναν τρίτοι μικροι παίκτες.

Voip το δικό τους κάθε μεγάλη εταιρία.
Mail το ίδιο

Το κακό ως συνήθως … κανένας δεν μιλάει με τον άλλο.

Απο προσωπικη εμπειρία, επειδη χρησιμοποιώ αρκετα τις videoκλησεις: To facetime εχει σαφως καλυτερη ποιοτητα απο το skype και δεν σκιζει την μπαταρια οπως το τελευταίο. Επισης, οποιος έχει iphone/ipad/mac το εχει αυτόματα αφου ειναι ενσωματωμενο για το λειτουργικό. Δεν ειναι free voip for the masses, αλλα free voip for the apple users. Μια ακομα καλη, δωρεαν υπηρεσια για οσους εχουν επενδύσει στο οικοσυστημα της apple.

εδω μαζεμενα μερικα tips...

Little Known Things

"New" banner on new apps have been replaced with blue dots
Contact pictures on Favorites
Text Resize
Alarm Clock has a countdown for snooze
Panorama reduces when battery is low
Reading List icon pays tribute to Steve Jobs.
Video Player has a new UI
Voice Memos app is back. (Apparently only included with Beta 1)
FaceTime now has its stand-alone app for iPhone.
Night Mode on Maps
Lock Screen fades in and out
Video Support for iCloud
Notification Center has bounces when swiped down quickly
App Store shows "Popular Apps" in your location
New Music controls in the lock screen
When charging the battery, rather than an image of a battery on a lock screen, x% charged appears under the clock, before reverting to the date.
You are able to toggle on and off "Automatic App Updates"
Spotlight (Swipe down on the home screen)
Control Center has a horizontal layout
Roaming Icon changed to "1x" icon
Screenshots no longergo to Photo Stream
Today section in Notification Center provides traffic info on places you visit frenquently
Timer shows in the clock screen
Better Music Controls in the lock screen
New fields in Contacts - "Add Social Profile" and "Add Instant Message"
Hotmail is now Outlook when adding an account
You can no longer change fonts in Notes
In Messages you no longer have to scroll the the top to access "Call" "FaceTime" and "Info"
Notification Sync
Wifi Hotspot 2.0

και κατι σημαντικο...

Επειδη ο Συριος, οπως και πολλοι αλλοι (καλως πολλες φορες) , ειναι καχυποπτοι , σε οτι ειδικα αφορα τις "ασυμβατοτητες" μερικων features σε παλαιοτερες συσκευες...:ADFADF1:

Ενα απο τα καλυτερα νεα features ειναι το Airdrop (ασυρματη διασυνδεση και διαμοιρασμος μεταξυ iOS συσκευων και mac) , δε θα ειναι διαθεσιμες σε καποιες παλιoτερες συσκευες οπως το ipad 3 (:bigcry: εχω κι εγω το ipad 3!)... κι αυτο εχει δυσαρεστησει πολλους.

Aυτο γιατι δεν εχουν το νεοτερο τσιπακι Dual-Band 40nm BCM4334 Broadcom Wi-Fi που εχουν τα ipad 4 και iphone 5 (εχουν το BCM4330) .
Αυτο το τσιπακι ειναι ικανο για low pwer management και δεδεμενου της εμμονης της apple για τη σωστη διαχειριση ενεργειας .

Και οχι μονο αυτο. Τα νεοτερα τσιπακια, εχουν τη δυνατοτητα για dual band Wifi connection ενω τα παλιοτερα οχι.
Αυτο ειναι απαραιτητα, γιατι επιτρεπει τη ταυτοχρονη συνδεση σε ενα wifi δικτυο, και την ανταλλαγη αρχειων μεσω του Airdrop (που χρησιμοπιοει δικο του καναλι για peer 2 peer)... τα παλιοτερα τσιπακια δηλ. θα επρεπε να "ριχνουν" το δικτυο που εισαι συνδεδεμενος για να χρησιμοποιησουν το feature αυτο, πραγμα ανεπιτρεπτο φυσικα

Αυτο λυνει την απορια γιατι δεν θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο ipad 3 και αλλες συσκευες iOS.

Capito ?

Last edited:
To οτι το λεει η apple , δεν το κανει και λογικό. (η "δικαιολογία" ειναι βλαμμένη απο μόνη της).Απο την άλλη βέβαια , πολυ ορθά χρησιμοποίησες την λέξη "εμμονή"...
Μου αρέσει που αποκαλείς το ipad 3 παλαιοτερη συσκευή...

και κατι σημαντικο...

Επειδη ο Συριος, οπως και πολλοι αλλοι (καλως πολλες φορες) , ειναι καχυποπτοι , σε οτι ειδικα αφορα τις "ασυμβατοτητες" μερικων features σε παλαιοτερες συσκευες...:ADFADF1:

Ενα απο τα καλυτερα νεα features ειναι το Airdrop (ασυρματη διασυνδεση και διαμοιρασμος μεταξυ iOS συσκευων και mac) , δε θα ειναι διαθεσιμες σε καποιες παλιoτερες συσκευες οπως το ipad 3 (:bigcry: εχω κι εγω το ipad 3!)... κι αυτο εχει δυσαρεστησει πολλους.

Aυτο γιατι δεν εχουν το νεοτερο τσιπακι Dual-Band 40nm BCM4334 Broadcom Wi-Fi που εχουν τα ipad 4 και iphone 5 (εχουν το BCM4330) .
Αυτο το τσιπακι ειναι ικανο για low pwer management και δεδεμενου της εμμονης της apple για τη σωστη διαχειριση ενεργειας , λυνουν τις αποριες γιατι δεν θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο ipad 3 και αλλες συσκευες iOS.
Κοιτα, αν ψαξεις, σιγουρα θα βρεις ''εξηγησεις / δικαιολογίες''.

Εξαλλου σιγουρα η Apple θα ''παράσχει'' πρωτη κάποιες απο αυτες (αν και δεν θυμαμαι να το εκανε στην περιπτωση Siri / iPhone 4).

Τωρα απο εκει και περα, ο καθενας κρινει οσο και οπως μπορει και θελει.

Προσωπικά, μιας και δεν γνωριζω απολυτα τα τεχνικά μεγέθη του θεματος (οπως κανείς μας φαντάζομαι - capito; :p), έχω την αισθηση ότι ειναι κατα 90+% αποφαση marketing για προωθηση νεων μοντέλων και 10% τεχνικό.

Και ξαναλέω, προσωπικά δεν με νοιαζει (μιας και η αγορα του 5S ειναι μαλλον δεδομενη πλεον - και λογικα θα αλλαξω και το iPad 3 σε λιγους μήνες) αλλά θεωρω ''υποχρεωση'' μου να κρινω τετοια φαινομενα.

Δεν ειναι δικαιολογια της apple αυτη... ειναι μια διαπιστωση που εγινε απο πολλα site και ειπωθηκε στους developers (ειμαι κι εγω και βλεπω τα βιντεο που εχουν αναρτησει στο site τους) .
Δε γινοταν αλλιως.

Ενα απο τα site (οχι της apple) .... http://9to5mac.com/2012/06/02/new-i...ant-power-savings-and-wifi-directios-airdrop/

Kι εγω , τυχαινει να ξερω λιγα πραγματα τεχνικης φυσεως .... capito ?-bye-

To οτι το λεει η apple , δεν το κανει και λογικό. (η "δικαιολογία" ειναι βλαμμένη απο μόνη της).Απο την άλλη βέβαια , πολυ ορθά χρησιμοποίησες την λέξη "εμμονή"...
Μου αρέσει που αποκαλείς το ipad 3 παλαιοτερη συσκευή...

Last edited:
Δεν ειναι δικαιολογια της apple αυτη... ειναι μια διαπιστωση που εγινε απο πολλα site και ειπωθηκε στους developers (ειμαι κι εγω και βλεπω τα βιντεο που εχουν αναρτησει στο site τους) .
Δε γινοταν αλλιως.
Ειδες καπου μετρησεις καταναλωσης και εβγαλες το συμπερασμα;

Προφανως οχι.

Απλως ''το ειπε η Apple''

Και απο αυτο συμπεραινεις αμεσως ''δεν γινόταν αλλιώς'' (και αρχίζεις τα ''capito'' :p)

Αχ ρε Γιαννη, σας εχει κάψει το μυαλό μια εταιρια λεμε....