Λάκης
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Apple iOS 7
ωραιος Γιαννη,ευχαριστω.
Οταν ερθει η ωρα του,θα το περασω.
αυτο ειναι το σωστο βιντεο...
ωραιος Γιαννη,ευχαριστω.
Οταν ερθει η ωρα του,θα το περασω.
αυτο ειναι το σωστο βιντεο...
Αυτο όντως ειναι πολυ καλο feature, δεδομενης της αριστης ποιοτητας του Facetime αλλα και της ευκολιας χρήσης αφου δεν χρειαζεται να τρεχει καποια εφαρμογη στο background οπως στο skype.
προφανώς τρέχει εφαρμογή background. εννωείς οχι εφαρμογή τρίτου, αλλα εφαρμογή μαμας.
παιδες συγνώμη που δε καταλαβένω τα πάντα,
αρα viber / skype / etc. δε θα χρειαζεστε ετσι? Εχει απο μαμα το ft ...
αυτό δεν λέτε?
Εννοείται PushΝαι, κατι τρεχει απο πισω προφανώς, αλλα δεν ειναι οσο ενεργοβορο ειναι πχ το Skype. Κατι σαν push notification πρεπει να παιζει...
Βεβαια, δεδομενου οτι πλεον υπάρχουν 500.000.000 λογαριασμοί apple (!!) δεν ειναι τελειως ανακριβες το voip for the masses!![]()
θα εσκαγες αν δεν το έγραφες!![]()
οριστε και "dark theme" στο iOS 7 (περιπου)!
ΥΓ... δε θα σας πω πως το εκανα αυτο , εκτος κι αν με παρακαλεσετε![]()
Κοιτα, αν ψαξεις, σιγουρα θα βρεις ''εξηγησεις / δικαιολογίες''.και κατι σημαντικο...
Επειδη ο Συριος, οπως και πολλοι αλλοι (καλως πολλες φορες) , ειναι καχυποπτοι , σε οτι ειδικα αφορα τις "ασυμβατοτητες" μερικων features σε παλαιοτερες συσκευες...:ADFADF1:
Ενα απο τα καλυτερα νεα features ειναι το Airdrop (ασυρματη διασυνδεση και διαμοιρασμος μεταξυ iOS συσκευων και mac) , δε θα ειναι διαθεσιμες σε καποιες παλιoτερες συσκευες οπως το ipad 3bigcry: εχω κι εγω το ipad 3!)... κι αυτο εχει δυσαρεστησει πολλους.
Aυτο γιατι δεν εχουν το νεοτερο τσιπακι Dual-Band 40nm BCM4334 Broadcom Wi-Fi που εχουν τα ipad 4 και iphone 5 (εχουν το BCM4330) .
Αυτο το τσιπακι ειναι ικανο για low pwer management και δεδεμενου της εμμονης της apple για τη σωστη διαχειριση ενεργειας , λυνουν τις αποριες γιατι δεν θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο ipad 3 και αλλες συσκευες iOS.
To οτι το λεει η apple , δεν το κανει και λογικό. (η "δικαιολογία" ειναι βλαμμένη απο μόνη της).Απο την άλλη βέβαια , πολυ ορθά χρησιμοποίησες την λέξη "εμμονή"...
Μου αρέσει που αποκαλείς το ipad 3 παλαιοτερη συσκευή...
Ειδες καπου μετρησεις καταναλωσης και εβγαλες το συμπερασμα;Δεν ειναι δικαιολογια της apple αυτη... ειναι μια διαπιστωση που εγινε απο πολλα site και ειπωθηκε στους developers (ειμαι κι εγω και βλεπω τα βιντεο που εχουν αναρτησει στο site τους) .
Δε γινοταν αλλιως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.