iOS 7

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Προτεινόμενη μέθοδος εγκατάστασης :

1. BACKUP BACKUP BACKUP BACKUP
  2. Πραγματοποιήστε νέα "καθαρή" εγκατάσταση του 7. Πως ; Απλά στο iTunes πατήστε το κουμπί Restore.
  3. Αφού γίνει εγκατάταση του 7 με default ρυθμίσεις, εμφανίζεται επιλογή για setup as new device και επιλογή για restore from backup, οπότε και επιλέγεται την 2η.
  4. Ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη, βάζετε appleid, κτλ., κ σε λίγο είστε έτοιμοι.
  5. Εάν φοβάστε την παραπάνω διαδικασία κ την μικρή πιθανότητα να κάνετε λάθος, τότε απλά στο iTunes επιλέγεται την επιλογή Check for Update και αναβαθμίζει το τηλέφωνο στο 7.

Έτσι περνούν και τα sms και μετά το restore ξαναπερνάνε ή τα χάνουμε?

Έτσι περνούν και τα sms και μετά το restore ξαναπερνάνε ή τα χάνουμε?
Νομιζω χανονται.

Αυτα ειναι τα ''restore'' της Apple.

Restore αλλα οπως τα εννοει αυτη...

Σου λεει μετα ο ''αλλος'', ''επανερχεται το τηλ ακριβως οπως ηταν'' (ελα ομως που εννοει με διαφορετικό OS και οχι πχ με τα sms)....:p

Ειναι αυτο, μεχρι να καταλαβεις πως δουλευει το iTunes, σου γυριζουν τ' αντερα....

θα σε κοψω παλι Συριε... :p

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/79790-Restore-και-iPhone-iTunes

attachment.php

Ω! Spank me RoboJohn, u got me! :p :p :p

Παλιότερα παντως θυμαμαι ότι ειχα ρωτήσει και μου χατε πει ότι χανονται...

Προτεινόμενη μέθοδος εγκατάστασης :
  1. BACKUP BACKUP BACKUP BACKUP
  2. Πραγματοποιήστε νέα "καθαρή" εγκατάσταση του 7. Πως ; Απλά στο iTunes πατήστε το κουμπί Restore.
  3. Αφού γίνει εγκατάταση του 7 με default ρυθμίσεις, εμφανίζεται επιλογή για setup as new device και επιλογή για restore from backup, οπότε και επιλέγεται την 2η.
  4. Ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη, βάζετε appleid, κτλ., κ σε λίγο είστε έτοιμοι.
  5. Εάν φοβάστε την παραπάνω διαδικασία κ την μικρή πιθανότητα να κάνετε λάθος, τότε απλά στο iTunes επιλέγεται την επιλογή Check for Update και αναβαθμίζει το τηλέφωνο στο 7.

Παιδιά, τι άλλο κάνει backup/restore; Πχ το camera roll (πολύ σημαντικό), τα albums (έχω φτιάξει album τα οποία προέρχονται απο φωτο του camera roll), τις εφαρμογές και τα settings τους, τα κάνει;;

Επίσης, επειδή δε μ'αρέσουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις (πχ να χάσω κάτι) αν κάνω μόνο το βήμα 5 υστερεί κάπου αυτή η μέθοδος εγκατάστασης σε σχέση με το backup/restore;

το ΠΡΩΤΟ πραγμα που θα κανεις ειναι BACKUP BACKUP BACKUP BACKUP ...
Μετα κανε οτι θες !

Ok, θα κάνω πρώτα backup λοιπόν, αλλά για τις άλλες ερωτήσεις; Να κάνω backup απλά για ασφάλεια και μετά απ'ευθείας το βήμα 5 ώστε να μη χάσω το παραμικρό;

εκανα edit sto post … διαβασε το παλι σε παρακαλω.
Χρειαζεσαι το νεο itunes για sync με το iphone.

Αφου κανεις upgrade το itunes και backup, κανε μετα update κατευθειαν.

κι ενα ωραιο αρθρο για τα νεα Settings στο iOS 7... http://www.macworld.com/article/2048738/get-to-know-ios-7-changes-in-the-settings-app.html

Για οσους δεν αρεσκονται και πολυ στις "διαφανειες" κλπ ...

Also in Accessibility, but useful for everyone, are a few settings that let you tweak iOS 7’s appearance. The Bold Text option makes all interface text slightly thicker and darker; interestingly, enabling this feature requires a restart of your device. A new Increase Contrast option makes iOS 7’s new translucent-background interface elements a bit less translucent, rendering text and controls a bit more readable. Finally, a new Reduce Motion option reduces the parallax effect of icons and alerts across the OS.

ios7-settings-hero-100054662-gallery.png

εκανα edit sto post … διαβασε το παλι σε παρακαλω.
Χρειαζεσαι το νεο itunes για sync με το iphone.

Αφου κανεις upgrade το itunes και backup, κανε μετα update κατευθειαν.

Ναι, το είδα το edit Γιάννη, ευχαριστώ! Ούτως ή άλλως πάντα κάνω update το iTunes πριν κάνω sync. Οπότε αν κατάλαβα καλά, ας μην ασχοληθώ τι ακριβώς θα κάνει backup, απλά θα γίνει για ασφάλεια, και ακολούθως θα κάνω update, σωστά;

Αφου κανεις πρωτα update το itunes, μετα επελεξε το iphone-ipad Κλπ , δεξι κουμπι και επελεξε transfer purchased kai μετα backup.
Αφου τελειωσει , μετα κανε απλο update .... αν κατι δε παει καλα ακολυθεις αυτα που ειπαμε παραπανω.

Τι γίνεται ρε γμτ, στο check for updates απο το τηλέφωνο βρίσκει οτι υπάρχει update στο ios 7, στο iTunes στο check for updates λέει ότι είναι up to date με την 6.1.4 πάνω...έλεος..

Να το κάνω install OTA, ή να περιμένω πότε θα δεήσει το iTunes;

edit: Άκυρο, μετά απο 6-7 προσπάθειες το iTunes εδέησε..

Last edited:
εγω θα ελεγα να περιμενεις αυριο με την ησυχια σου.
σημερα ολοι οι σερβερ θα ειναι φορτο και θα σου σπασει τα νευρα.
ασε που θα μπορεις να δεις καλυτερα την συμβατοτητα των εφαρμογων σου.
εγω τουλαχιστον στο ipadmini,αυτο θα κανω.

εγω θα ελεγα να περιμενεις αυριο με την ησυχια σου.
σημερα ολοι οι σερβερ θα ειναι φορτο και θα σου σπασει τα νευρα.
ασε που θα μπορεις να δεις καλυτερα την συμβατοτητα των εφαρμογων σου.
εγω τουλαχιστον στο ipadmini,αυτο θα κανω.

Δεν έχεις άδικο...πάντως το iTunes κατέβηκε σφαίρα.
Ήδη είμαι σε διαδικασία αναβάθμισης
:smile: