iOS 7

δεμ ειναι καλυτερα μεσω itunes απο ota?
θα ξημερωσεις...

Τελικά και iTunes και θα ξημερώσω! Δεν ξέρω αν θα το περιμένω τελικά...10 ώρες!
Τόσο χαμός γίνεται;

kgiu.JPG

αντε καλη επιτυχια και περιμενουμε εντυπωσεις...

Ευχαριστώ! Όταν με το καλό το εγκαταστήσω θα επανέλθω!

10 μικρα tips για το νεο ios 7 (αυτο με τα messages δε το ηξερα) !

http://www.techhive.com/article/2048921/10-tips-tricks-and-timesavers-to-get-more-out-of-ios-7.html

ios7howto_primary-100054616-large.jpg

sto neo ios 7 οταν με παιρνει καποιος δε δειχνει παντα τη φωτογραφια του... δε συμβαινει με ολες ομως τις επαφες (εχουν φυσικα ολες φωτο).
Το εχει δει καποιος ?

To εγκατέστησα. Πολύ ασπρίλα στα μενού και είναι κάπως κουραστικό. Κατα τα άλλα είναι αργό στο home button και για ταπετσαρία
κάνει zoom στη φωτογραφία για να μείνει αυτή η άκυρη ταινία που περιβάλει τα εικονίδια στην τελευταία σειρά.
Το χειρότερο: έκαναν ολόκληρο πανελ συντομεύσεων και δεν έχουν σαν επιλογή on off το 3g - LTE, αίσχος

οκ... δεν τρελλαθηκα δηλαδη... σιγα τα ωα... ενα update στο interface και κατι ψιλα απο δω και απο κει... περιμενα κατι καλυτερο...

ευτυχως, το Iphone ειναι της γυναικας μου...

(γυρναω στο Nexus μου, που απο σημερα το αγαπω λιγο παραπανω...)

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

To εγκατέστησα. Πολύ ασπρίλα στα μενού και είναι κάπως κουραστικό. Κατα τα άλλα είναι αργό στο home button και για ταπετσαρία
κάνει zoom στη φωτογραφία για να μείνει αυτή η άκυρη ταινία που περιβάλει τα εικονίδια στην τελευταία σειρά.
Το χειρότερο: έκαναν ολόκληρο πανελ συντομεύσεων και δεν έχουν σαν επιλογή on off το 3g - LTE, αίσχος

για την ασπρίλα δύο επιλογές ρυθμίσεις>γενικά>προσβασιμότητα>και διαλέγεις ή το αντιστροφή χρωμάτων που είναι ολίγον μάπα για τα δικά μου γούστα ή πας λίγο παρακάτω και επιλέγεις ‛’έντονο κείμενο’’ κάνει επανεκίνηση και είσαι ωραίος

προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος αν και όταν το πρώτο είδα στις αρχές που το παρουσίαζαν το είχα θάψει:fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

για την ασπρίλα δύο επιλογές ρυθμίσεις>γενικά>προσβασιμότητα>και διαλέγεις ή το αντιστροφή χρωμάτων

Αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι υπάρχει. Γυρνάει ολα τα χρώματα στο αρνητικό τους. Μονο για νυχτερίδες είναι

sto neo ios 7 οταν με παιρνει καποιος δε δειχνει παντα τη φωτογραφια του...
Εμενα το κανει μονο στο contact του Τακη.

Το θεωρησα feature (εξ ου και κρατησα το 7).

:p :p

Πηγα να το βαλω στο iPad 3 χθες και πέταγε συνεχεια ενα error - δεν ξεκιναγε καν το download (υποθετω οτι οι servers της Apple θα τα χαν φτυσει χθες).

Μπορούν να μας ενημερώσουν φίλοι με 4ρια αν έχουν αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα?

Εμενα το κανει μονο στο contact του Τακη.

Το θεωρησα feature (εξ ου και κρατησα το 7).

:p :p

Πηγα να το βαλω στο iPad 3 χθες και πέταγε συνεχεια ενα error - δεν ξεκιναγε καν το download (υποθετω οτι οι servers της Apple θα τα χαν φτυσει χθες).

Ναι ήταν πίτα χθες το βράδυ, πολλοί φίλοι θα ξαναπροσπαθήσουν απόψε μετά τη δουλειά.

ρουφα μπαταρια σαν τρελό ..

idle κατασταση σε 6αρι 5-8 CPU
στο 7 30-40

μετρημενο με το app monitor
Τακη / Γιαννη, εσεις που το χετε καμια εβδομδα, τί παρατηρήσατε;

τελικα το θεμα με τις εικονες στις κλησεις ληθηκε... ειχα "διπλες" καταχωρησεις με διαφορετικα ονομα στο ιδιο νουμερο!

Η μπαταρια στο iphone 5 τελειωνει πιο γρηγορα στο Ios 7 , εχει πολλα services ενεργοποιημενα απο default (κυριως location).
To ios 7 προσπαθει να γινει πιο "predictive" , κυριως οσον αφορα τις συνηθειες σας και το που εισαστε καθε στιγμη.
Επισης ανανεωνει στο background πολλες εφαρμογες που ισως δε χρειαζονται - δε θελετε.
Περιπου 20% γρηγοροτερα, περιμενουμε φυσικα 7,01 και 7,02 πολυ γρηγορα... μεχρι τον επομενο μηνα που θα δωθει η "τελικη" 7,1 με την ελευση του νεου ipad και Mavericks.
Εκει επισης θα δωθει και το icloud keychain password που αφαιρεθηκε τελευταια στιγμη.

Η "καλη" version θα ειναι μαλλον η 7.1 τον Οκτωβριο.

Για οσους θελουν απο τωρα να βελτιωσουν λιγο τη μπαταρια .... http://www.imore.com/how-fix-battery-life-issues-ios-7

YΓ... στα iphone 4 - 4s η μπαταρια κραταει σχεδον ιδια με το Ios 6....

Last edited: