iOS 7

gia to ipad 2-3 , για να μειωθει το lag, πηγαιντε στο settings-general-accesibility- kai βαλτε τα increase contrast kai reduce motion στο ON .
Καντε meta ena restart , σ εμενα βελτιωσε αρκετα τα πραγματα.

Σε iPad mini το έβαλε κανείς; Το lag είναι deal breaker για μένα. Και όσο σκέφτομαι τι τραβάει ο Σύριος σπαραζει η καρδιά μου.

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Σε iPad mini το έβαλε κανείς; Το lag είναι deal breaker για μένα. Και όσο σκέφτομαι τι τραβάει ο Σύριος σπαραζει η καρδιά μου.

Εγώ το έβαλα. καλά τα παει!

(Send from mini iPad)

Πολυ μου αρεσει το 7. Σto 4s παει μια χαρα στο ipad mini ηθελε λιιιγοο πιο γρηγορο μηχανακι . Λογικο αφου μιλαμε για τον ιδιο επεξεργαστη με το mini να πρεπει να διαχειριστει μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας.

Πολύ βαρύ για το iPhone 4.
Ποτε βγαίνει το 6 μπας και αξίζει τον κόπο;
Αλλιώς με βλέπω για s4 αν και μου τη σπάει το πλαστικό...

Λογικά το 6 σε ένα χρόνο από τώρα. Και δεδομένα για μένα, στις 4.5-5 ιντσες. Και εκείνη τη μέρα θα κατασκηνώσω σ'αυτή τη section του AVClub με τρεις σακούλες ποπκορν να χαζεύω να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα. :BDGBGDB55:

(Βέβαια ως τότε μπορεί να μην έχουμε ταιριάξει τελικά εγώ και η Samsung, και να έχω κατασκηνώσει εδώ απλά για να μαθαίνω πληροφορίες για το νέο μου τηλέφωνο :D )

Πολυ μου αρεσει το 7. Σto 4s παει μια χαρα στο ipad mini ηθελε λιιιγοο πιο γρηγορο μηχανακι . Λογικο αφου μιλαμε για τον ιδιο επεξεργαστη με το mini να πρεπει να διαχειριστει μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας.
Η ανάλυση τους ειναι σχεδόν ίδια....

(η μεγαλύτερη επιφάνεια δεν εχει προφανώς καμια σημασία)

Η ανάλυση τους ειναι σχεδόν ίδια....

(η μεγαλύτερη επιφάνεια δεν εχει προφανώς καμια σημασία)
Αυτο το "σχεδον ιδια" ειναι που κανει το ios 7 να τρεχει σχεδον το ιδιο...(η μεγαλύτερη επιφάνεια δεν εχει προφανώς καμια σημασία)

Accurate:

1209297_10151687120991840_1500977485_n.jpg

Λογικά το 6 σε ένα χρόνο από τώρα. Και δεδομένα για μένα, στις 4.5-5 ιντσες. Και εκείνη τη μέρα θα κατασκηνώσω σ'αυτή τη section του AVClub με τρεις σακούλες ποπκορν να χαζεύω να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα. :BDGBGDB55:

(Βέβαια ως τότε μπορεί να μην έχουμε ταιριάξει τελικά εγώ και η Samsung, και να έχω κατασκηνώσει εδώ απλά για να μαθαίνω πληροφορίες για το νέο μου τηλέφωνο :D )

Πραγματικα ευχομαι να βγαλει και ενα μοντελο με μεγαλυτερη οθόνη η apple, για να κατσω σε μια γωνια με ποπ-κορν να σας παρακολουθω να προσπαθειτε να ανακαλυψετε νεες δικαιολογιες για να την θάψετε.. :p

Μονο το itunes θάβουμε ουσιαστικά και την τιμολογιακή πολιτική.
Όταν φτιαξει το 5ιντσο, παίζει να το παρουμε και εμείς :-)

Μονο το itunes θάβουμε ουσιαστικά και την τιμολογιακή πολιτική.
Όταν φτιαξει το 5ιντσο, παίζει να το παρουμε και εμείς :-)

Πλεον ναι, αυτα εμειναν για γκρίνια.. :p

ΥΓ. Με το itunes τι ακριβώς σε ζορίζει (ασχετα που δεν ειναι απαραιτητο πλέον);