Θα είναι (προσωπικά για μένα) το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ να μην δουλεύει σωστά στο 4ρι.
Θα είναι και η τελευταία σταγόνα επίσης.
Πως το εκανες αυτο το μαγικο;
Βαλε καμια dark ταπετσαρία απο αυτές που εβαλα πιο πριν!![]()
Στο ipad 4 ο safari δεν κραταει history !! Παντα ειναι κενη η history ενω στο iphone 4s δουλευει κανονικα !!
Επισης στο tapatalk - iphone 4s πλεον ειναι αδυνατο να δεις το avclub κανενα thread δεν εμφανιζεται...
Καταρχην οταν συνδεεις οποιοδηποτε iphone με itunes κάνει αυτοματα backup το οποιο περιλαμβανει ολες τις φωτο που βρισκονται στο camera roll εκεινη την στιγμή. Αρα, λογικα οι φωτος ειναι ακομα θαμμενες μεσα στο backup που εγινε πριν συγχρονισεις το κινητό. Εκανες restore στο παλαιοτερο backup?
Δεν μου εδειξε οτι ειχε κάνει και εγω πιστευοντας οτι τις ειχε ακομα μεσα , εκανα backup μετα το sync με τις φωτο.
Αρα τις θεωρω χαμένες.
Και το θεμα μου ηταν να τις κανω extract απο το κινητο.
Το θεμα Τάκαρε ειναι οτι τετοιες διαδικασίες πρεπει να είναι ελεεινά ευκολες ,απροβλημάτιστες και διαφανείς ...
Δεν ειναι σωστο η συσκευη να σου δεσμεύει φωτογραφιες που καταλαβαινει οτι δεν ειναι δικές του.
Το ξαναγραψα και πιο πάνω , ας το εκαναν read only το dcim ...
Οχι Τακη , και το λεω κατηγορηματικά.
Για τόσο απλά πράγματα πρέπει να ισχύει η λογική.
Itunes και απλούστατο δεν ταιριάζει οταν πρέπει να το μάθεις απεξω και να κινδυνεύεις να χάσεις δεδομένα σου.
Και αν στο κάτω κάτω η apple θελει να το παιζει μεγάλος νταβάς , ας σου απαγορεύει την οποιαδηποτε προσβαση (write) στο κινητο εκτος itunes για να ξέρεις και εσυ τι κανεις/βαζεις/βγαζεις.Που και να αρχισω και κουβεντα οτι η προσβαση στο itunes καλο ειναι να γινεται απο μια συσκευη υπολογιστη (για μουσικη/φωτογραφίες κλπ)
Το να βαζεις εσυ φωτογραφίες μεσα , να στις κρυβει και να μην μπορείς να τις βγάλεις ειναι στην καλύτερη παράλογο και επικινδυνο.
Και αυτά που μου λες/προτείνεις, πες τα και στους εντελώς ακυρους iphone user (πχ γυναίκες , δεν το λέω υποτιμητικά) που οι γνώσεις τους ειναι (συνηθως) πολύ λιγοτερες σε θεματα υπολογιστών.
Οτι και να γράψεις δεν το σώζεις αυτο που μου συνέβη προχθες.Δεν θα επρεπε να ειναι τοσο δυσκολο .&-
η καταναλωση στο ipadmini,βλεπω οτι αυξηθηκε αρκετα.
σημερα πχ. που το πηρα απο πριζα με 100% μπαταρια,
με χρηση 10 λεπτων περιπου,διαβασμα εφημεριδων και μια βολτα στο ιντερνετ,
επεσε στο 96%.
αντιστοιχα με το ios6,εμενε κολλημενο στο 100% για τουλαχιστον μιση ωρα.
αντε να επεφτε στο 99%.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.