iOS 7

οποτε ελπιζουμε σε καποιο update που θα το διορθωνει.

Ναι, αυτό έχει νόημα. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα το σεβαστούν, συνήθως τα updates της Apple είναι optimized για την εκάστοτε ναυαρχίδα (λέγε με 5s), το τι συμβαίνει στα παλαιότερα μοντέλα δεν δείχνει να τους απασχολεί, αρκεί τυπικά να λειτουργούν. (βλ. 4άρι iPhone με 6άρι iOS)

δεν ειναι placebo… γιατι μετραω προσεκτικα τη μπαταρια.
Aυτο που εγινε ειναι 2 πραγματα…

Πρωτον εκλεισα μερικες ενεργειες πχ background app refresh για οποιες εφαρμογες δε θελω (οχι συνολικα)

Δευτερον, το ιδιο το λειτουργικο μαθαινει απο σενα και οπως εχω γραψει και σε αλλο νημα, βαζει σε προτεραιοτητες τις εφαρμογες στο background … σε διαφορετικο state (υπαρχουν 5συνολικα καταστασεις ) καθε φορα αναλογα τη χρηση.
Βγαζω κανονικα τη μερα , ενω τις πρωτες μερες ηθελα σιγουρα δευτερη φορτιση.

3G ολη τη μερα On kai Wifi ON.

Οριστε και screenshot.

61% απο το πρωι με 3 ωρες χρηση περιπου ….not bad !

photo.jpg

Μόλις σήμερα διαπίστωσα οτι η μπαταρία όντως κρατάει πολύ παραπάνω από πριν (iPhone 5) και θα πάει κι άλλο (22% τώρα). Μάλιστα δεν έκανα καμία ενέργεια για μείωση της κατανάλωσης με κλείσιμο κάποιων δυνατοτήτων. Με IOS 6 την μερα την εβγαζα ισα ισα. Ειλικρινά δεν το περίμενα.

Last edited:
Χθες εγκατέστησα το iOS 7 στο iPad 3 μου με την κλασσική για εμένα διαδικασία :

1. backup
  2. Restore iPad
  3. Restore user settings & applications from last backup
Όλα δούλεψαν ρολόι. Το iPad σαν καινούργιο με πολλές νέες λειτουργικότητες κ προσωπικά το νέο interface μου άρεσε. :music-smiley-005:

Μόλις σήμερα διαπίστωσα οτι η μπαταρία όντως κρατάει πολύ παραπάνω από πριν (iPhone 5) και θα πάει κι άλλο (22% τώρα). Μάλιστα δεν έκανα καμία ενέργεια για μείωση της κατανάλωσης με κλείσιμο κάποιων δυνατοτήτων. Με IOS 6 την μερα την εβγαζα ισα ισα. Ειλικρινά δεν το περίμενα.

Usage εννοεί πόση ώρα έχεις ανοιχτή οθόνη; Αν ναι, καλή μου φαίνεται για iPhone (γι' αυτά που διαβάζω). Με τι χρήση είναι αυτό; (3G, WiFi, Games, Utube κλπ)

Usage εννοεί πόση ώρα έχεις ανοιχτή οθόνη; Αν ναι, καλή μου φαίνεται για iPhone (γι' αυτά που διαβάζω). Με τι χρήση είναι αυτό; (3G, WiFi, Games, Utube κλπ)

Ολα αυτα χωρις games

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Χθες εγκατέστησα το iOS 7 στο iPad 3 μου με την κλασσική για εμένα διαδικασία :

1. backup
  2. Restore iPad
  3. Restore user settings & applications from last backup
Όλα δούλεψαν ρολόι. Το iPad σαν καινούργιο με πολλές νέες λειτουργικότητες κ προσωπικά το νέο interface μου άρεσε. :music-smiley-005:

ισως να παιζει ρολο στην διαρκεια της μπαταριας,η καθαρη εγκατασταση με το update.
μπορει με το update νσ φορτωνει περισσοτερο το συστημα και να εχει περισσοτερη καταναλωση.
λεω γω τωρα..

απο μπαταρια δεν ειδα μεγαλη διαφορα, μικρα lag εχει ομως (το ipad 3 ).

Και το εκανα και clean install…αλλα ειπαμε , στην επομενη εκδοση θα δουμε τι γινεται οριστικα.

Ολα κααλ φαινονται λειτουργικα...
Οπτικα δεν με ενθουσιαζει (μπορουμε να επιλεξουμε old look?).