iOS 7

Στη δουλειά σήμερα ένας συνάδελφος που έχει το 5αρι παραπονιόταν ότι με το 7 του φαίνεται
πιο αργό το τηλέφωνό του. Βέβαια το έβαλε ΟΤΑ κι όχι με restore.

Το πιθανότερο είναι να κατηγορηθώ ως φάνμπου αλλά το νέο λειτουργικό μου αρέσει πολύ!
Το ρύθμισα να μην κάνει auto update apps, έβαλα bold text, έβγαλα τα εφέ κ κατέβασα φωτεινότητα.
Κέρδισα από οτι φαίνεται σε αυτονομία. Παίζω στο iPad 3 μου εδώ κ 4 ώρες κ έχει κατέβει η μπαταρία 12% μόνo, με wifi σύνδεση.
Τα εικονίδια είναι λίγο περίεργα στην αρχή αλλά τελικά μου αρέσουν.
Πιο αργό δεν είναι, αντιθέτως στον safari ειδικά ειναι πιο γρήγορο.
Lag δεν έχω παρατηρήσει κάπου.
Τα notifications επίσης πολύ ωραία αν κ θα ήθελα να έχει κ data on/off.

Last edited:
ειναι τα animation που μπερδευουν.
το timing τους ειναι λιγο αργο (κρατανε λιγο περισσοτερο τα transition) ,αλλα ολο το λειτουργικο ειναι πολυ γρηγορο.

Στη δουλειά σήμερα ένας συνάδελφος που έχει το 5αρι παραπονιόταν ότι με το 7 του φαίνεται
πιο αργό το τηλέφωνό του. Βέβαια το έβαλε ΟΤΑ κι όχι με restore.

Συμφωνώ ότι το animation σου δίνει την αίσθηση ότι αργεί, εξάλλου το έχω παρατηρήσει και εγώ στο 4αρι που έχω.
Γι αυτό και επέμενα σ αυτούς που λέγανε να μην το βάλουν στο 4 ότι την ίδια περίπου αίσθηση έχουν και αυτοί που έχουν το 4s,5.
Μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν υπάρχει σύγκριση με τα άλλα δυο τηλέφωνα.

Οπτικα δεν μου εκανε κλικ στην αρχη αλλα τωρα το θεωρω πολυ καλο.
Γρηγορο σε σχεση με πριν...
Πολλες οθονες μοιαζουν ασπρομαυρες λογω επιλογης χρωματων. Παιζει καμμια αλλαγη?

oxi… μονο invert apo settings, αλλα χαλαει ολα τα χρωματα.
http://www.downloadios7.org/cool-theme-colour-option-for-ios-7-without-jailbreak.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό το Invert, Νομίζω μόνο για βραδύ / νύχτα είναι και άντε για κάνα μήνυμα, δε νομίζω ότι αξίζει σα ‛χρωματική’ λύση.

Αυτό το Invert, Νομίζω μόνο για βραδύ / νύχτα είναι και άντε για κάνα μήνυμα, δε νομίζω ότι αξίζει σα ‛χρωματική’ λύση.
Πως, αν εισαι επιληπτική Ασιατισα νυχτερίδα, ειναι ταμαμ :p

ενα πολυ σημαντικο ευρημα στο ios 7…

Οι εφαρμογες mail και messages του συστηματος, μπορει τωρα να διαχειριστει .zip files !
Δεν χρειαζεται εφαρμογη τριτων , που μεχρι τωρα ηταν απαραιτητη.

http://www.macworld.com/article/204...chments-in-mail-messages-with-quick-look.html

all-in-the-files-100055696-medium.png

Μια επίσης καινούργια λειτουργία στο IOS7 που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, είναι το "μπλοκάρισμα¨τηλεφωνικών αριθμών. Με την προσθήκη του "ανεπιθύμητου" αριθμού, αποκλείεται από κλήσεις sms και facetime.
Η προσθήη γίνεται από τις ρυθμίσεις τηλεφώνου.

Να δουμε αν ποτε θα μπορει να δειχνει και attachments στο calendar (ουτε το Android το κανει απ ότι ειδα)....

Σε ενα appointment πολλες φορες εχω attachments (ανοιγεις από το outlook ενα appointment και του κανεις drag n drop οτι αρχείο θες).

Δεν ειναι θεμα τυπου αρχειου αλλα οτι και το iOS και το Android δεν βλεπουν καν τα attachments (ουτε εχουν καποια ενδειξη οτι εκει υπαρχει ενα αρχειο).