iOS 7

Καθαρή εγκατάσταση από το μηδέν έκανα, όπως κάνω πάντα σε αλλαγή έκδοσης... δεν έχω δει τι πρότειναν τα παιδιά πιο πίσω, υποθέτω ότι είναι αυτό. Μέσω pc και itunes το έκανα...

..στης γυναίκας το 4 με clean install όλα μια χαρά, αν εξαιρέσεις ένα lag μια στο τόσο. Πάντως σαν εμπειρία χρήσης στο 4 είναι σαν να έχεις καινούργιο τηλέφωνο...

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Καθαρή εγκατάσταση από το μηδέν έκανα, όπως κάνω πάντα σε αλλαγή έκδοσης... δεν έχω δει τι πρότειναν τα παιδιά πιο πίσω, υποθέτω ότι είναι αυτό. Μέσω pc και itunes το έκανα...

αυτο προτεινουν και τα παιδια,μαλλον η απλ εχει κανει κουτσουκελα μου φαινεται,για να προλαβει τον ανταγωνισμο,εβγαλε λειτουργικο αγουρο.

Περίεργο... Κι εγώ το 4 έχω αλλά δεν μου παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα.
Η μόνη δυσλειτουργια που παρατήρησα είναι μια εφαρμογή (Clinometer) που πέρασα μου άνοιγε για 2 δευτερόλεπτα κι έκλεινε. Τη σούταρα.
Σαν να έχω καινούριο τηλέφωνο δεν μου φαίνεται. Είναι πολύ αργό, κι αν με ρώταγες σήμερα θα προτιμούσα να μην έχω κάνει την αναβάθμιση.
Ευτυχώς εγώ χρησιμοποιώ το iPhone 4 σχεδόν αποκλειστικά σαν τηλέφωνο κι όλα αυτά μου τη σπάνε ελάχιστα, στην ουσία δεν τα παρατηρώ δηλαδή.

I have done simple update (no clean installation) on my iphone 4s and I don't experience any issue at all....

ΑΡΙΒΩΣ αυτό και εγώ , μαλιστα απορώ που διαβάζω τόσα προβλήματα , εκτός των άλλων ξεκήνισα την αναβάθμιση την μέρα που βγήκε στις 20:30 και στις 21:00 ήμουν έτοιμος !!!!

Κάτι δεν πάει καλά με το iMessage. Δεν στέλνω, δεν παίρνω, κολλάει. Φτάνει η μπάρα λίγο πριν το τέλος κι εκεί κολλάει.
Εχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Μου εχει συμβεί πολλές φορές κατα διαστήματα στο παρελθόν με το 4s (προ iOS 7)

Ξεκόλλουσε σύντομα μόνο του.

Μιας που λέμε για προβλήματα στο 7 ήθελα από την αρχή να το γράψω άλλα :Banane0:
Για προσπαθήστε να κάνετε διαγραφή μια επαφή που έχει καταγραφεί στο ιστορικό των κλήσεων και τα ξανά λέμε
(τηλέφωνο/πρόσφατα)στη λίστα που υπάρχει από τα εισερχόμενα εξερχόμενα κάντε με το δάχτυλο αριστερά να σβήσετε μια μια την καταγραφή και πείτε μου :BDGBGDB55:
και στο iphone 4 και στο 5 το ίδιο πρόβλημα βγαίνει

Μιας που λέμε για προβλήματα στο 7 ήθελα από την αρχή να το γράψω άλλα :Banane0:
Για προσπαθήστε να κάνετε διαγραφή μια επαφή που έχει καταγραφεί στο ιστορικό των κλήσεων και τα ξανά λέμε
(τηλέφωνο/πρόσφατα)στη λίστα που υπάρχει από τα εισερχόμενα εξερχόμενα κάντε με το δάχτυλο αριστερά να σβήσετε μια μια την καταγραφή και πείτε μου :BDGBGDB55:
και στο iphone 4 και στο 5 το ίδιο πρόβλημα βγαίνει

Μια χαρά γίνεται, απλά πλέον κανεις swipe προς τα αριστερά όπως και όταν διαγραφεις email.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Για προσπαθήστε να κάνετε διαγραφή μια επαφή που έχει καταγραφεί στο ιστορικό των κλήσεων και τα ξανά λέμε..

iPhone 5, κανονικά διαγραφή με swipe προς τ' αριστερά..

Αν δεν κανεις swipe, τότε πατιέται και καλει το contact. Δεν ειναι δυσκολο πάντως να κανεις swipe.