iOS 7

Τα παρατάω...

Έκανα uninstall και reinstall το iTunes, De-authorise & Reauthorise, Reset Settings στο iPhone (και έφαγα δυο ώρες να τα ξαναστήσω μετά), remove Library και ξαναμανα 150GB μουσική import...
Έκλεισα το Find my iPhone, έσβησα ότι Voice note μπορούσα να βρώ, και καμια 20αρια cold restart... Σε κάποιο σημείο δεν ήθελε ούτε τα application να κάνει syncronize.

Το μόνο που κατάφερα (εκτός απο το να μου σπάσουν τα νεύρα) είναι κάποια στιγμή χωρίς να καταλάβω γιατί να περάσει μια και μοναδική playlist στο iPhone. Την οποία βέβαια τώρα το iTunes δεν την αναγνωρίζει πάλι και αρνείται να μεταφέρει άλλη, να σβήσει την ίδια.

Γενικά το iTunes δεν θέλει με την καμία να δεί και να συγχρονίσει μουσική με το iPhone. Άγνωστο το γιατί.
Είμαι πραγματικά ανοιχτός σε κάθε πρόταση...

Ε, άμα είσαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση γύρνα σε Android :P

Όλα τα υπόλοιπα τα συγχρονίζει; Τα apps; (άκυρο, τώρα είδα ότι δεν σου τα συγχρονίζει. )
Τα ringtones;

Last edited:
Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Ε, άμα είσαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση γύρνα σε Android :P

Μετά το σημερινό όταν θα έρθει η ώρα της ανανέωσης θα το σκεφτώ σοβαρά...

Με την playlist τελικά άκυρο. Απο τα 160 τραγούδια που και καλά βλέπει, παίζει μόνο τα 70. Τα υπόλοιπα τα προσπερνάει.

Alex δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με την μουσική για να μπορώ να βοηθήσω.
Σχετικά με τον συγχρονισμό των apps που ανεφερες και αναγκάστηκες να τις ξανά περάσεις manually απο το cloud, απο όσο θυμάμαι όταν κανείς restore απο backup, το iTunes σε ρωτά αν θες να περάσει στην βιβλιοθήκη του όσα apps υπάρχουν στο iPhone και δεν υπάρχουν στο iTunes η υπάρχουν σε παλαιότερη έκδοση. Αν πεις ναι, τότε κάνει restore πρώτα contacts κλπ και στο τέλος apps και μουσικές με την προϋπόθεση ότι ειναι στην βιβλιοθήκη του. Πολλοί νομίζουν πως έχει τελειώσει το restore ενώ συνεχίζεται στο background (μου έχει τύχει).

Μπά, αυτό είχε τελιώσει... το είχα αφήσει κανα δίωρο μπας και κάνει κάτι.

Τώρα έκανα ενα restore as new phone, και μετά restore from backup και περιμένω μπας και δουλέψει.

Σε PC. Έχω κάνει όλα τα Updates κανονικά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Διαβάζω οτι μπορεί να φταίει κάποιο corrupt audio file αλλά άντε βρες το μέσα σε 5.000 αρχεία...
Αλλά για να το έχει τόσος κόσμος υποθέτω οτι θα είναι κάποιο bug του 7.0.4 και 11.1 οπότε ελπίζω οτι θα λυθεί άμεσα.
Είναι πάντως πολύ εκνευριστικό. Εφαγα σήμερα όλη την ημέρα να κάνω αλχημείες και να διαβαζω νήματα σε άπειρα φόρουμ, και πάλι το μόνο που κατάφερα είναι να μεταφερω 40 τραγούδια σε μια playlist.
Θα το αφήσω έτσι τώρα γιατί δευτέρα φεύγω για Αυστρία για Σκί και δεν το ρισκάρω να μείνω χωρίς μουσική.

Πρέπει να σοβαρευτεί λίγο η Apple. Δεν μπορει να κυκλοφορεί έτσι updates γεμάτα bugs... Πρίν ήταν το θέμα με την Hotmail (και εκεί δεν ήμουν μόνος), το οποίο φτιάχτηκε με το επόμενο update.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της έναντι της Σάμσουνγκ είναι ακριβώς ο τρόπος που όλα απλά λειτουργούν. Αν συνεχίσει έτσι, θα χάσει και την όποια αξιοπιστεία της...

τελικα οσο το δουλευω,τοσο περισσοτερα μπαγκ ανακαλυπτω.
Χθες μ'επαιρναν τηλεφωνο το ειχα διπλα μου,αλλα δεν χτυπαγε.
Ειδα την αναπαντητη αργοτερα.
Παλι χθες εμπαινα στις ρυθμισεις για ν´ανοιξω το wi fi,αλλα το μενου δεν ηταν αυτο της πρωτης σελιδας,αλλα καποιο υπομενου,οποτε αναγκαστηκα να ανοιξω το wi fi απο το αρχικο μενου του τηλεφωνου με συρσιμο προς τα πανω,που σου δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Σημερα ειναι ενταξει το μενου των ρυθμισεων χωρις να εχω κανει κατι.
Πριν τεσσερις μερες δεν μου εμφανιζε ενα μηνυμα που μου ειχε ερθει και εν τελει μου το εμφανισε χθες που μου ηρθε και δευτερο μηνυμα.

Θα το αφήσω έτσι τώρα γιατί δευτέρα φεύγω για Αυστρία για Σκί

Θα πετυχεις τον Tim εκει (ο Τακης θα παει την αλλη εβδομαδα), πες του τα στα μουτρα (την ωρα που πινετε ζρστη σοκολατα στο σαλε)! :p

τελικα οσο το δουλευω,τοσο περισσοτερα μπαγκ ανακαλυπτω.
Χθες μ'επαιρναν τηλεφωνο το ειχα διπλα μου,αλλα δεν χτυπαγε.
Ειδα την αναπαντητη αργοτερα.
Παλι χθες εμπαινα στις ρυθμισεις για ν´ανοιξω το wi fi,αλλα το μενου δεν ηταν αυτο της πρωτης σελιδας,αλλα καποιο υπομενου,οποτε αναγκαστηκα να ανοιξω το wi fi απο το αρχικο μενου του τηλεφωνου με συρσιμο προς τα πανω,που σου δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Σημερα ειναι ενταξει το μενου των ρυθμισεων χωρις να εχω κανει κατι.
Πριν τεσσερις μερες δεν μου εμφανιζε ενα μηνυμα που μου ειχε ερθει και εν τελει μου το εμφανισε χθες που μου ηρθε και δευτερο μηνυμα.

Μήπως ρε συ πατησες κατα λάθος το Do Not Disturb?

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Θα πετυχεις τον Tim εκει (ο Τακης θα παει την αλλη εβδομαδα), πες του τα στα μουτρα (την ωρα που πινετε ζρστη σοκολατα στο σαλε)! :p

Ραντεβού όλοι στο Gstaad! :p