iOS 7

Τοσες πολλες ver σε τοσο συντομο διαστημα δεν εχει βγαλει ποτε η Apple νομίζω...

Εχει τπτ νέο ή μονο bug fixes;

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Τοσες πολλες ver σε τοσο συντομο διαστημα δεν εχει βγαλει ποτε η Apple νομίζω...

Έμαθαν οτι άλλαξες στρατόπεδο και χέστηκαν πάνω τους... Τρέχουν και δεν φτάνουν... :silly:

γιατι δε βλεπεις το βιντεο ?
Mασημενη τροφη θελεις παλι ... :p

Δεν εισαι ευγενικός....μικρο φανμπου.....

Με την ευκαιρια: Δεν ξερω αν το εμαθες αλλα οι τιμες των SSD παίρνουν την ανηφορα οσο μιλαμε....

:p

Βγάζουν upgrades -> γκρίνια
ΔΕ Βγάζουν upgrades -> γκρίνια

Εντωμεταξύ όλοι οι φίλοι μας οι Χονκονέζοι περιμένουν την τυχερή έκδοση 8.88
Άντε να δούμε πότε θα φτάσουμε!
:HTEHETH63:

Ήθελα να ήξερα dedug δεν κανουν; πως είναι δυνατόν να βγαίνουν νέες version και να είναι μες στα προβλήματα. Γιατί τόση βιασύνη; Και δεν μιλάω μόνο για την Apple,τα ίδια υπάρχουν και στα Android και τρέχουν τώρα και ανακαλούν την 4.3

δεν ειναι λαθη που φαινοντα παντα στο debug.
Για παραδειγμα, το bug που υπαρχει στη beta με τα ιδια ringtones, δεν "πιανεται" στα debug γιατι δεν ειναι "λογικο" λαθος... απλα οποιο ringtone και να διαλεξεις , αυτο επιλεγει το default .

Τοσο περιπλοκο software ειναι πολυ δυσκολο να ελεγχθει ... για ολα τα λειτουργικα ισχυει φυσικα πια.

Όντως τελικά η αυτονομία βελτιώθηκε σημαντικα με το τελευταίο update. Απο τις 7 το πρωί εώς τις 12 το βράδυ και είμαι ακόμα στο 30% με wifi & Bluetooth links active καθώς και motion tracking program να τρέχει στο background..

τη περασα τελικα χθες την 7.0.4 στο 4αρι μου,ολα ωραια και καλα,πλην του οτι μου τρωει τη μπαταρια του σκοτωμου(Τακη τι πρεπει να κλεισω στο μπακραουντ,για ν'αυξησω τη διαρκεια;)
Αλλα αυτο που μ'εχει βγαλει απ'τα ρουχα μου και με το ζορι κρατιεμαι να μη πεταξω στη φιλολαου,πι σι και τηλεφωνο μαζι,ειναι οτι δεν μπορω με καμια δυναμη,να περασω τη μουσικη μου,ειναι σε μορφη φλακ,δεν το εκανε αυτοματα,οπως δεν το κανει και χειροκινητα!
Μιλαμε αυτο το itunes,πρεπει να ειναι μακραν το χειροτερο προγραμμα στην ιστορια των υπολογιστων,ελεος.
Εχω περασει εφαρμογη που λεγεται Flac player+,για να μπορεσω να παιξω τα ρημαδια τα αρχεια,αλλα τσου.

Ναι πρέπει να είναι απαράδεκτο το itunes, που υποστηρίζει συγκεκριμένα format αρχείων και όχι τα πάντα και το γράφει κιόλας...βρε Λάκη, με το ζόρι να κάνει το itunes ότι εμείς θέλουμε ; Αφού η Apple σε αυτόν τον τομέα δεν κάνει ότι θέλουν όλοι αλλά αυτό που εκείνη θέλει ! Εδώ καινούργιο playstation 4 βγήκε από την sony και δεν παίζει τα μισά bluray δισκάκια, καθόλου cd, δεν παίζει καν mp3 αρχεία !!

στο τηλεφωνο βρε τα επαιζα.
Λοιπον αφου εφαγε τα @#$%^ το κωλοπρογραμμα,τα καταφερα και περασα τα φλακ μου μεσω της εφαρμογης flac player+.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Με άλλη εφαρμογή έπαιζες τα flac αρχεία σου αλλά στο itunes τα χώνεις... :BDGBGDB55: -bye-

Στανταράκι όμως... iTunes & Flac απλά ΔΕΝ.
Πουθενά και για κανένα λόγο.
Αποκλείεται να πέρναγες μέσω iTunes Flac στο τηλέφωνό σου.