iOS 7

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Το προβλημα ειναι ότι αυτή η ερωτική σχεση, είχε και ''καρπούς'' (στον Τακη αναφέρομαι) οι οποίοι με τη σειρά τους μας έχουν ''ερωτεύσει'' από τότε που εμαθαν ποια ειναι η μαμα τους. :p :p :p

LOL, πάντως ξέρεις, το νωθο παιδι αυτού του ερωτα είσαι εσύ, το νωθρό παιδάκι που αγοράζει διαρκώς apple αλλα δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει..

:p

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

LOL, πάντως ξέρεις, το νωθο παιδι αυτού του ερωτα είσαι εσύ, το νωθρό παιδάκι που αγοράζει διαρκώς apple αλλα δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει..

:p
Ειναι που δεν γνωρισα ποτε τους γονεις μου και αγοράζω Apple υποσυνειδητα, χωρις να ξερω το γιατί....:p

δεν μιλάω για το ios αλλά για το macos

αν θυμάμαι καλά μέχρι ένα σημείο δεν το υποστήριζαν... ήθελες προγράμματα τρίτων κλπ... :P

Για δες εδώ
https://discussions.apple.com/message/22535463#22535463

«Click about this mac>system info> more details> then in the sidebar of system profiler click on the Sata listing. Then scroll down in the right hand pane and next to trim it will say yes or no.»

Υποστηριχτηκε στην προτελευταία έκδοση νομίζω.
Αργησε πολύ σε σχέση με τα pc αλλα πλέον υποστηριζεται κανονικά απο τα τελευταία λειτουργικά.

αν μιλαμε για το trimming σε mac υπηρχε παντα, απλα ΜΟΝΟ για τους δισκους που εβαζε η apple ή εξουσιοδοτημενοι συνεργατες.
Και τωρα το ιδιο ισχυει, απλα υπαρχει αν θες το trim enabler για κατασkευαστες τριτων.
Αυτο εβαζα μεχρι προτεινος στο παλιο μου MBP και δουλευει μια χαρα.
Η δυνατοτητα υπαρχει , απλα το συγκεκριμενο προγραμμα το ενεργοποιει για ολους τους δισκους.

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

προς το παρον οχι,αλλα προαλειφομαι στο να εγκαταστησω εναν,στο λαπ τοπ μου.

Κάτι σαν έξτρα εντολή – χαμηλού επιπέδου – για τους SSD, που βοηθάει τον ssd να διαχειριστεί καλύτερα τα τσιπάκια μνήμης που διαθέτει, ενημερώνοντας τον controller-ssd για τα αρχεία που διαγράφεις. Σκέψου κάτι που μοιάζει με defrag , αλλά σε πολύ χαμηλό επίπεδο , εσωτερικά στον controller του ssd.

βγηκε και ενα μικρο update, 7.0.4 .... http://www.macrumors.com/2013/11/14/apple-releases-ios-7-0-4-with-fix-for-facetime-call-issue/

7.0.4.jpg

Φαίνεται Γιάννη οτι η αναβάθμιση ήταν σημαντική τουλάχιστον γιά τή διάρκεια τής μπαταρίας.Σήμερα πρωί στις 8 τήν κατέβασα,το φόρτισα 100% μεχρι τις 9 τό πρωί ,τώρα 7.οο τό απόγευμα είναι στό 92%
Δέν το χρησιμοποιησα πολυ ,αλλά το wi fi ως συνηθως είναι πάντα συνδεδεμένο,διαφορά κοντά στό 30% τουλάχιστον

Δεν ξέρω αν είναι η 7.04 αλλα έχω δει και εγώ βελτίωση στην μπαταρια. Η μερα βγαίνει χαλαρα με υπόλοιπο 30% με την ιδια χρήση όπως πριν στο 5s..

κανενα προβλημα εχει ακουστει;
Σκεφτομαι να τη περασω αυτη τη φορα στο 4αρι μου.

Κλεαρχε τη δοκιμασες;

Εγώ την έβαλα απο προχθές στο 4-άρι αλλά μην με ρωτάς διαφορές. Μια χαρά πάει.