iOS 8

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Από τοτε που εβαλα το 8.0.2, ότι youtube video υπαρχει ''μεσα'' σε σελιδα, δεν παιζει.

Εμφανίζεται κανονικά το play button αλλα ότι και να κανεις δεν ''πατιεται''.

Επισης πολλες φορες σαν να μη αποκρινεται στο touch. Πατας δλδ ένα link και δεν αντιδρα. Πχ σε μια σελιδα με google search results, ότι και να πατησεις δεν αντιδρα. Μετα από μερικα sec (μπορει και 10) ''ξεκολλαει''.

Και λίγα ανφερεις. Κολλήματα, επανεκκινήσεις κτλ σε καθημερινή βάση. Με λίγα λόγια, λειτουργικό μοντέλο το έκαναν μπουρδελο. Αν δεν το μαζέψουν στην επόμενη αναβάθμιση, μετά από χρόνια, σκέφτομαι να φύγω από το μήλο.

Εχεις κάνει clean install? θέλει ακόμα debugging το IOS 8 αλλα παίζει πολυ καλύτερα απο τις πρώτες εκδόσεις του 7 το οποίο έστρωσε τελείως στην 7.2
Πάντως ούτε κολλήματα είχα, ούτε restart σε 5s, iPad Air.
Αυτο που λέει ο Συριος με το YouTube το ειδα μόνο οταν ήταν embedded σε άλλο app πχ στο Πρώτο Θέμα...

Τάκη clean install εννοείς να εχω επαναφέρει το iPhone και το ipad στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετα να κανω εγκατάσταση? αν ναι, οχι δεν το εχω κανει.
Παντως και στις δυο συσκευές (iPhone 5 & iPad mini retina) αντιμετωπίζω θεματάκια. Για παράδειγμα σήμερα διάβαζα κατι στο Safari και μου έκανε επανεκκίνηση στο ipad. Αυτο μου το έκανε πρωτη φορά, συνήθως απλώς κολλάει το Safari και δεν αντιδρά.
Χθες μου έτυχε το ποιο κουφό. Με πήραν τηλέφωνο απο ΟΤΕ και το caller id μου έδειχνε οτι με καλεί ο αδελφός μου.
Όσο ήμουν παντως με το 7 δεν ειχα αντιμετωπίσει κανενα απολύτως θέμα.

πιθανον να θελουν αναβαθμιση οι εφαρμογες αυτες... για Ios 8.

Τα ιδια σχεδον θεματα ειχαμε και περσι (και καθε χρονο ) μεχρι την Χ.1 εκδοση.
Με την 8.1 beta που εχω δεν υπαρχει κανενα θεμα, σε 1-2 βδομαδες που θα βγει επισημα, θα λυθουν τα περισσοτερα θεματα.

Last edited:
Γιάννη μιλάω για εφαρμογές που συμπεριλαμβάνονται στο iOS. Ειναι δυνατόν να μην έχουν τεστάρει αν υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας για να τις αναβαθμίσουν?

απαντησα στο θεμα του Συριου , μαλλον προκειται για τριτες εφαρμογες (οπως το Πρωτο θεμα που ανεφερε ο Τακης).

Καθε Χ.0 ειναι "λειψη" οτι και να γινει...

Να πω πάντως ότι εμένα το θέμα με το YouTube δεν το κάνει σε app αλλά στον Safari

Restart έχω κάνει (αν και μισό λεπτό....αυτό κατι μου θυμίζει.....win μήπως; :p)

Υπάρχει ενα θεματάκι με τον σαφάρι και τα βιντεο ειδικά απο το youtube σε μενα τα παίζει ολα κανονικα, το πρόβλημα ειναι οτι εμφανιζει διπλά εικονίδια του βιντεο

Να σας δώσω και ενα παραδειγμα δείτε την παρακάτω φωτογραφια

View attachment 107609

http://avclub.gr/forum/showthread.php/17295-Το-videoclip-της-ημέρας?p=1057197816#post1057197816

το περίεργο ειναι οτι δεν το κανει σε όλα τα video, απο το link που έβαλα δεν το κάνει στα βίντεο του Rammstein & των Black Keys , ολα τα άλλα τα δείχνει διπλά , επίσης δεν το κάνει σε ολες τις ιστοσελίδες αλλά σε κάποιες.

Στο sport-fm που κοιταξα ολα παίζουν και φαίνονται κανονικά , αν θέλει καποιος ας μου στείλει ενα λινκ να το δοκιμασω.

Οι δοκιμές έγιναν σε iPad Air & iphone 6 με την 8.1b2 αλλα απο οτι θυμαμαι μου το έκανε και με την 8.0.2 στην 7 δεν το εκανε.

Υπάρχει ενα θεματάκι με τον σαφάρι και τα βιντεο ειδικά απο το youtube σε μενα τα παίζει ολα κανονικα, το πρόβλημα ειναι οτι εμφανιζει διπλά εικονίδια του βιντεο

Να σας δώσω και ενα παραδειγμα δείτε την παρακάτω φωτογραφια

Για δες άλλη μια φορά, έκανα edit, υπήρχε μια τεχνική διαφορά στα δύο βιντεο
Στην ουσία το πρώτο ήταν σε url tag και το άλλο se video tag, τα έκανα edit σε video και τα δύο

TNX for reporting and giving an example link!!!

Κατι τέτοιο υποψιάστηκα και εγώ , διορθώθηκε το πρώτο βίντεο, προφανώς εκει έγινε μόνο η διόρθωση γιατι τα 2 τελευταία τα δείχνει ακόμα διπλά.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/17295-Το-videoclip-της-ημέρας?p=1057197816#post1057197816

ok διώρθωσα δυο τρία ακομα,
υπάρχει διαφορά
βεβαια δε παρατιρώ προβλημα αλλου πέραν του safari, αλλα θα δουμε τι μπορουμε να κάνουμε και εμείς απο την πλευρά μας, αλλα και εαν θα αλλάξει η συμπεριφορα του safari στην επόμενη έκδωση

Οτι διορθωσες δουλευει οκ

οτι δεν διορθωθηκε στο safari αλλα και σε αλλους browser (chrome, coast, dolphin, mercury) που δοκιμασα συμπεριφερεται το ίδιο συνεχίζει να τα δειχνει διπλά.

Σε δοκιμες που εκανα σε αλλες ιστοσελίδες ενω στο σαφαρι εχει θεμα στους αλλους browsers δεν το παρουσιάζει.

Αναμένουμε την τελική 8.1 μηπως και αλλάξει κατι.

στο sprtfm που δοκιμασα παιζει τα περισοτερα βιντεο.... ισως καποια να εχουν μεινει σε flash , γι αυτο δεν τα αναγνωριζει.

nope, δεν είναι αυτό

εγω το εχω παρατηρησει πολλες φορες στο digitallife.gr

Επιβεβαιωση:

Σε δοκιμες που εκανα σε αλλες ιστοσελίδες ενω στο σαφαρι εχει θεμα στους αλλους browsers δεν το παρουσιάζει.

Αυτή η βλακεία που έχουνε κάνει με τις φωτογραφιες δεν έχει προηγούμενο. Recently added έχει όσες φωτογραφίες έχω βγάλει με ios 8. Οι υπόλοιπες απλά υπάρχουν στον χάρτη (collections) το οποιο μάλιστα δεν χρησιμοποιώ γιατί δεν με βολεύει. Το να έχεις απλά όλες τις φωτογραφιες μαζί σε ένα φάκελο και να τις βλέπεις όπως παλιά με το camera roll δεν υπάρχει.