iOS 8

spcav δεν μιλαμε για το ιδιο πρόβλημα, απο οτι κατάλαβα σε σένα δεν παίζουν καθόλου καποια βιντεάκια.
Εγω αναφερόμουν σε βιντεάκια που εμφανίζονται διπλά στο browsing οχι οτι δεν παίζουν και αυτό συμβαίνει μονο σε forums και οχι σε sites που τα βιντεο τα ανεβάζουν οι editors/admin , και σε εμενα στο digitallife δουλευουν ολα κανονικά.

και πάντα μιλάω για iPad Air με την 8.1 beta 2 αλλα και στην 8.0.* δεν θυμάμαι να μην επαιζε καποιο βιντεο απο το λίγο που την είχα.

Όντως μπέρδεψαν πολυ κόσμο και το επεναφερουν στην 8.1

Δεν ειναι μονο αυτο. Εδω και κατι μερες μου εβγαζε μήνυμα οτι εχει γεμίσει το τηλεφωνο και αφού έβγαλα κάποια video είδα μετά ότι έχει 1584 φωτογραφιες και έλεγα αποκλείεται έχει φάει κώλυμα εγω εχω μονο 113. Ετοιμος ημουνα να κανω clean install μεχρι που μετα απο πολύ ψάξιμο ανακάλυψα οτι τελικα όντως εχω τόσες φωτογραφιες.

μολις μπηκα στο digitallife.gr.... δε διαπιστωσα κατι περιεργο σε 2-3 βιντεο που επαιξα.

Ε, ενταξει, προφανως λεω βλακείες

(στου Tim φανταζομαι θα παιζουν και flash σελίδες :p)

spcav δεν μιλαμε για το ιδιο πρόβλημα, απο οτι κατάλαβα σε σένα δεν παίζουν καθόλου καποια βιντεάκια.
Εγω αναφερόμουν σε βιντεάκια που εμφανίζονται διπλά στο browsing οχι οτι δεν παίζουν και αυτό συμβαίνει μονο σε forums και οχι σε sites που τα βιντεο τα ανεβάζουν οι editors/admin , και σε εμενα στο digitallife δουλευουν ολα κανονικά.

και πάντα μιλάω για iPad Air με την 8.1 beta 2 αλλα και στην 8.0.* δεν θυμάμαι να μην επαιζε καποιο βιντεο απο το λίγο που την είχα.

Ναι, δε λεμε το ιδιο.

Εμενα εμφανίζονται κανονικα (μονά) αλλά δεν ''πατιέται'' το play.

sto camera roll δεν υπηρχαν ποτε ολες οι φωτο, μονο αυτες που εχεις τραβηξει με το κινητο.

Στη τελευταια εκδοση απλα μετονομαστηκε σε recent added kai κραταει μονο τις τελευταιες φωτο, μεχρι 30 μερες.
Ολες οι φωτο ειναι στο collections και μπορεις να τις βαλεις εσυ σε οποιο αλμπουμ θελεις.

Στην 8.1 βετα το εχουν επαναφερει σαν ονομασια, δε ξερω αν θα κρατησουν και το παλιο συστημα ομως οργαννωσης.

Στην ουσια θελουν να "ξεχασεις" οτι εχεις camera roll, photostream kp.... ολες οι φωτο (τοπικες και cloud) θα ειναι σε ενα σημειο και θα τις οργανωνεις κατα βουληση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ε, ενταξει, προφανως λεω βλακείες

(στου Tim φανταζομαι θα παιζουν και flash σελίδες :p)

Ναι, δε λεμε το ιδιο.

Εμενα εμφανίζονται κανονικα (μονά) αλλά δεν ''πατιέται'' το play.

Ξυπνησες νευρικος παλι ? :p

Τι θες να κανουμε εμεις τωρα αν δεν εχουμε το ιδιο προβλημα.... πετα το και παρε κατι αλλο !:p

Τσεκαρε και με chrome να δεις αν στο κανει το προβλημα....

Last edited:
Γιαννη μια λιγο ασχετη ερωτηση. Ειδα ψαχνεις για plus, δε σε βολεψε ή δεν ειναι για σενα;

Σου δινω το δικο μου i6 128GB .... σου κανει ?
Tιμη ευκαιρειας ... :p

YG...το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει 6 plus 64-128 ουτε για δειγμα!

Last edited:
Σου δινω το δικο μου i6 128GB .... σου κανει ?
Tιμη ευκαιρειας ... :p

YG...το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει 6 plus 64-128 ουτε για δειγμα!

Στο skroutz δείχνει να υπάρχει - άμεσα διαθέσημο
στα 1,145.00 ευρώ

Ειχα ενα για δοκιμή για 5-6 ώρες, πολυ ποιο ανετο και απολαυστικο για σερφαρισμα και κατανάλωση περιεχομένου, ειδικά το landscape mode είναι πολύ ωραίο (δεν λειτουργεί ακόμα στις περισσοτερες non-apple εφαρμογές), για την μπαταρία δεν μπορω να πώ γιατί το είχα για λίγο αλλά έδειχνε να μειώνεται αρκετά ποιο αργά (λογικό) , camera δεν δοκιμασα.

Θα παραμείνω με το 6 γιατί το 6+ ειναι μεγάλο για μενα τουλάχιστον για all-around χρηση , είναι μεγάλο και το δείχνει.

σε αυτη τη τιμη ειναι το απλο iphone 6 128 gb, αυτο που εχω δηλ.

Το iphone 6 plus 64gb-128gb δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο.

Μονο απο expansys, αλλα και εκει αποτι διαβαζουμε αργουνε πλεον, παιζει και 10ημερο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι;;;;; Όντως ισχύει; Το απλό 6-άρι των 128 Gb στα 1,145 ; :blink:

Αφου δεν εχει κυκλοφορησει ακομη πεφτει εκμεταλλευση απο skroutzomagaza.

αυτο που κυριως θελω στο plus ειναι η μπαταρια του.... για "κινητο" ειναι υπερβολικο, αλλα ευτυχως υπαρχει το hands free ! :p

YG... δεν ειναι επισημες τιμε Μπαμπη, οταν ερθει θα "στρωσουν" . Απλα τωρα εκμεταλλευονται τη τρελλα μας :2thumb22sup:

Υγ2 ... υπαρχει πουθενα να το δουμε το plus ?

Re: Απάντηση: Apple iOS 8

Τι;;;;; Όντως ισχύει; Το απλό 6-άρι των 128 Gb στα 1,145 ; :blink:
Ναι, αν εισαι τόσο κ@υλ@μενος και δεν μπορεις να περιμενεις το επισημο λανσάρισμα, πληρώνεις καπέλο στους διάφορους....

Μπααα.... Το εκτυπωνεις απο τα templates και το κρατας. :P

Α δε ξέρω, εγώ το είδα Χολαργό στις καφετέριες από την προηγούμενη εβδομάδα

Κάνε μια βόλτα σε καφέ

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας :D