iOS 8

θα επικεντρωθούν στο ipad 2 kai 4s .... πολύ καλη κίνηση για όσους έχουν ακόμα πιο παλιές συσκευές.
Αυτό δείχνει ότι δεν τους ξεχνάει ....

Έχει και τίποτα για μας , τους καινούργιους ?

Δεν την έβαλα στο 6 ακόμα λέω να βάλω την beta 2 , απο οτι βλέπω μονο bug fixes & performance improvements έχει , οπότε κάτι προς το καλυτερο θα δούμε και εμείς.

Ειχα αγορασει 1 ringtone απο το appstore το οποιο τώρα δεν υπάρχει στο καινούργιο τηλέφωνο μέσα. Πως μπορω να το ξανακατεβασω? Λιγο εψαξα στα purchased items και μου βγαζει μονο μουσικη

Στο itunes store είναι οχι στο appstore. Διαφορετικά πηγαινε ρυθμισεις sounds -ringtone και πάνω δεξιά έχει επιλογή store το πατάς σε βγάζει στο store ψάχνεις αυτό που έχεις αγοράσει και το κατεβάζεις ξανά.

Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα δεν το βρίσκω. Δηλαδη το βρίσκω αλλά έχει τιμή πάνω και το έχει και πολλές φορές δεν ξέρω ποιο από όλα έχω αγοράσει :hmmmm2:

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Ειχα αγορασει 1 ringtone απο το appstore το οποιο τώρα δεν υπάρχει στο καινούργιο τηλέφωνο μέσα. Πως μπορω να το ξανακατεβασω? Λιγο εψαξα στα purchased items και μου βγαζει μονο μουσικη

Καλησπέρα. Αντίστοιχα εγώ όταν άλλαξα iPhone το έκανα μέσω iTunes. Το Τίκαρα στη κατηγορία ringtones αφού είχα συνδέσει το τηλ στο pc μου και κάνοντας ένα συγχρονισμό μου το πέρασε στο τηλ κανονικά!

Για να δούμε, γιατι σε ένα παλιο ipad2 μετα την 8.1 παρα το οτι ελέγαν οτι η αναβάθμιση δεν επηρεάζει την απόδοση, σέρνεται..

Σε 4s κάπως καλυτερα με την 8.1.1 πχ spotify απο 15-17sec με την προηγούμενη εκδοςη του iOS, τωρα με την 8.1.1 έκανε 9-10sec. Imdb, 8 sec για να φορτώσει και το περιεχόμενο.

το δικό μου 4s πάει πολύ καλα , τα 2 προγράμματα που τεστάρεις πάντως εξαρτώνται πολύ από το ιντερνετ.
Πχ εγώ που έχω χαλια ιντερνετ το imdb κάνει 1 λεπτό !

Το spotify κανει 6-7 sec.... είναι δύσκολο να συγκρίνεις τέτοια προγράμματα..

ΥΓ... μόλις έκανε σεισμό !!!

Η 8.1.1 παντως μου δινει την εντύπωση οτι ζωντάνεψε το ipad 2 της γυναίκας μου...
Πολύ καλύτερα τώρα απο θεμα αποκρισης/lags

το δικό μου 4s πάει πολύ καλα , τα 2 προγράμματα που τεστάρεις πάντως εξαρτώνται πολύ από το ιντερνετ.
Πχ εγώ που έχω χαλια ιντερνετ το imdb κάνει 1 λεπτό !

Το spotify κανει 6-7 sec.... είναι δύσκολο να συγκρίνεις τέτοια προγράμματα..

ΥΓ... μόλις έκανε σεισμό !!!

Καπου ειχε ανεβάσει καποιος ενα βίντεο που έδειχνε οτι, ναι μεν τα app στο iOS ανοίγουν πιο γρήγορα απο οτι στο android, αλλα τελικά αργούν πιο πολυ στο να δείξουν το περιεχόμενο του app (που εξαρτάται απο το ιντερνετ), που ειναι καιρό σημαντικότερο.

Εχω vdsl 35/3 και το μόντεμ συγρονιζει στα 26/3.