iOS 8

σε οτι περιλαμβανει ιντερνετ, εγω προσωπικα , δε μπορω να βγαλω ευκολα συμπερασμα, γιατι εχω τραγικες ταχυτητες και μπαινουν και αλλοι παραγοντες.

Σ αυτο που συζηταμε παντως, στο 4s ειδα μικρη βελτιωση κι εχει γινει αρκετα πιο usable απο πριν (αλλα δεν ειχα και ιδαιτερο θεμα ετσι κι αλλιως ).
Ειναι πια πολυ κοντα σε επιδοσεις σε αυτες του 7.1.2 (λιγο πιοπισω σιγουρα , αλλα με περισσοτερες δυνατοτητες ομως).

εμενα παντως το ipadmini,μετα το περασμα της 8,κομπιαζει συνεχεια.λιγο βελτιωση υπαρχει με την 8.1.1,αλλα πηγαινε πολυ καλυτερα με την 7.
η τελευταια αναβαθμιση σε 8.1.1,εγινε με καθαρη εγκατασταση...

Άρα ουσιαστικά λέμε ότι όσοι ήμαστε με 7.1.2 σε 4s να κάτσουμε στα αβγά μας για την ώρα..

Μητσο αυτο ειδα στο ipadmini.τωρα τι να σου πω?η 8.1.1,αναφερεται οτι βελτιωνει πολυ την κατασταση στα 4αρια.
περιμενε και το βλεπεις..:afro:

Ένα περαιτέρω boost χρειάζεται η 8 πάντως για να έλθει στα ίσια με την 7.1.2 που ήταν η πιο σταθερή,ομαλή και απροβλημάτιστη έκδοση των 7ριων.
Επίσης πολλες εφαρμογές θέλουν αναβάθμιση με την 8.1.1 για να αποδίδουν καλύτερα.
Πχ ο Mercury browser με την 8.1.1 είναι χειρότερος από ότι πριν με την 8.1.
Επίσης ο Aspahalt 8 μου κραςαρε μια φορά με την 8.1.1 κατα το loading παρακαλώ,ενώ πριν ουδέποτε συνέβαινε ούτε μια φορά.

Αυτή η αναντιστοιχία εφαρμογών με λειτουργικό φέρνει πολλές φορές δυσάρεστα αποτελέσματα εως με τον πέρασμα του χρόνου έρθουν σε παράλληλη ευθυγράμμιση.

γνωριζει καποιος καποιος κανενα guide/link με την διαδικασια για να κανω clean install στο τελευταιο ios 8.1.1 αλλα μετα να μου περασει τις επαφες, τις ρυθμισεις ενω να επιλεξω εγω ποια app να ξαναεγκαταστησει; και να μην περασει ολα τα app καθως πολλα απο αυτα δεν τα χρησιμοποιω..
σε καποια εχω κανει πολλες ρυθμισεις, bookmark κτλ και δεν θελω να τα ξαναπερναω μετα το clean install..

γενικα με το itunes δεν ασχολουμε πχ δεν κανω synch photo, music (εχω spotify premium), ουτε με cloud (εχει γεμισει και μου ζηταει συνεχεια password) ενω το ιδιο κανει (ζηταει password) και για ενα yahoo mail account που εχω, ενω λαμβανει κανονικα τα μαιλ..

μαλλον χρειαζεται ενα clean install..

ευχαριστω εκ των προτερων!

Σε iphone 5C με αναβαθμιση από 7.1.2 έχω το εξής:
Κάποιες φορές(2 μέχρι τώρα) κολλάει το home button και δεν κάνει κάτι. Το power button δουλευει και αν κάνω επανεκκίνηση στρώνει το κινητό και το home δουλευει κανονικά. Τι μπορώ να κάνω για να μην εμφανστεί ξανά?

Καλημέρα σε όλους. Γιά μετάβαση από από 5 Αρι με 8,1,1 σε 6 Αρι plus πως προτείνετε την μετάβαση;
Back up σε pc και επαναφορά από back up στο 6 Αρι ή κάτι άλλο;
Θεωρώ πρώτα αναβάθμιση του 6 Αρι από 8 iOS που είναι out of the box σε 8,1,1 και μετά τα παραπάνω. Συμφωνείτε;

Η αναβάθμιση σε 8.1.1 δεν παίζει ρόλο για την μετάβαση από το ένα κινητό στο άλλο.
Κάνεις backup στο 1ο τηλ, μετά στο 2ο τηλ κάνεις restore και είσαι έτοιμος. Αν θες κάνεις κ αναβάθμιση πριν ή μετά.

ΟΚ. Πάντως όταν έκανα μετάβαση από 3GS στο 5 το έκανα ως νέο iPhone γιατί έτσι έλεγαν πως είναι ο καλύτερος τρόπος. Απλά μετά ξανά κατέβαζε τις εφαρμογές έχοντας χάσει ρυθμίσεις κυλ

Διακόπτης για επιλογή 2g/edge υπάρχει τρόπος να εχουμε (έστω κ με jailbreak)...
Ειναι θέμα carrier settings τελικα ή της apple?
ΥΓ 8.1.2 Cosmote (18.0 carrier settings) κ δυστυχως δεν εχω την επιλογη

Τραγικό!!
Κάποιο tweak ισως που να πέφτει το κινητό σε 2g οταν ειναι locked?κατι ειχε παρει το μάτι μου παλιότερα..

Γινεται μονο με jb.

Εγω εχω κανονικα ολους τους διακοπτες για δεδομενα/2g/3g/4g.

0429683af60b3f40c27a2a26d15c3cea.jpg

Αντιγραφω απο τον φιλο toliscs που μας το εμαθε. Οταν το κανεις πες μου να σου πω και για τους διακοπτες.

Σε αυτό δουλευουν όλα, γενικα δεν καταργείται το bundle του παροχου ,δουλευουν τηλεφωνητης και εφαρμογή whatsup αλλα εχει δυστυχως ένα
θεμα , κάθε φορα που κανουμε reboot στην συσκευη πρεπει να ξανακανουμε την διαδικασια από την αρχη για να εχουμε 2g/3g/4g πισω.
Η διαδικασια δεν αρκει ουτε ένα λεπτο αλλα μπορει να γινει εκνευριστικη μερικες φορες μετα από ένα reboot οταν δεν πιανει με την πρωτη.Το θετικο σε περιπτωση που κανουμε respring springboard παραμενει το 2g/3g/4g.

Θα χρειαστούμε έναν τροπο με τον οποιο μπορούμε να κανουμε respring springboard, εγω με CCStettings for Ios 8 το εκανα.
Επισης Filza File Manager.

Στο κινητο στις ρυθμισεις - δεδομενα - δεδομενα και ενεργοποιηση 4g πρεπει να τα εχουμε απενοργοποιημενα.
Με Filza File Manager στην διαδρομή var/mobile/library/carrier bundles/overlay θα δουμε 2 αρχεια , επιλεγουμε αυτό που δεν περιεχει
την λεξη default.Μολις το ανοιξουμε επιλεγουμε Enable4GBDefault και από value yes το απενεργοποιουμε σε no. Back-Save-Done μετα.

Κανουμε respring, πηγαίνουμε ρυθμισεις - δεδομενα , ενεργοποιουμε δεδομενα, ενεργοποιούμε ενεργοποιηση 4g. Αν τωρα
αντι ενεργοποιηση 4g εμφανιση φωνη και δεδομενα πετυχε . Αν δεν εμφανισει ανοιγοκλείνουμε ανα λιγο τον διακοπτη ενεργοποιηση 4g
ισως πιασει με την 2-5 φορα.Αλλιως κλεινουμε data k 4g ,respring και ξαναδοκιμάζουμε με τους διακοπτες.Αν δεν πετυχει ξανα από την αρχη
όλα.

Επισης με το παραπανω τροπο παρατηρησα πως αν ενεργοποιησω το toggle LTE (CCSetings) στο Control Center , ενεργοποιεί το 4g στα
δεδομενα,αν το απενεργοποιησω γυρναει σε 3g. Για να γυρισει σε 2g η μονη λυση από τις ρυθμισεις στο παρον.

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

Γινεται μονο με jb.

Εγω εχω κανονικα ολους τους διακοπτες για δεδομενα/2g/3g/4g.

0429683af60b3f40c27a2a26d15c3cea.jpg
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τέτοια συσκευή τι χρειάζεται το 2G.

Τέλος πάντων ..... atari4, από ότι βλέπω στο screen shot, μετεωρολόγος είσαι ε? χαχαχαχα

Θα σου πω τι χρειαζεται το 2g. Σε καποια μερη της ελλαδας με την φανταστικη καλυψη των ελληνικων παροχων δεν υπαρχει οχι μονο 4g αλλα κ 3g. Οταν δε κανεις αυτο το "κολπο", οι κλησεις παιζουν παντα 3g, οποτε σε κατι βουνα κτλ ή ακομη και αθηνα σε διαφορα σπιτια δεν εχω σημα με την φανταστικη vodafone! Ενω ετσι εχω, για μενα ειναι must. ;)
Και επισης η μπαταρια διαρκει πολυ περισσοτερο, μιας και τα δικτυα 3g - 4g εχουν πολυ χειροτερη καλυψη απο το 2g αρα χανεις μπαταρια αναζητωντας. Οχι οτι το χρειαζομαι με το πλας, αλλα λεμε! :P

Καιρος, ερωτας!! Χαχαχα