iOS 8

Άσε, δεν κάνω αναβάθμιση, δεν με καθησυχάζουν και πολύ τα προβλήματα που συνάντησε ο Μπάμπης...

Η μεγαλύτερη "πετυχεσιά" της Apple είναι οτι κατάφερε να μας δουλεύουν ακόμα και τα LG !!!!!!

Ρε που πάμε....

33430200x200.jpg

Απάντηση: Re: Apple iOS 8

τα βιντεο παιζουν κανονικα ?
Ειναι τοπικα ή στο icloud ?

Ενεργοποιησες μηπως το icloud drive στο αρχικο setup ?

Παίζουν κανονικά. Τα έχω στο iTunes που έκανα το συγχρονισμό, τα τικάρισα και μου τα πέρασε στο τηλέφωνο.
Τα ίδια κάνει και στο iPad που δεν έκανα restore from backup απλά έκανα την αναβάθμιση με το Wi-Fi.
To iCloud Drive ήταν ON αλλά απ´το απόγευμα το έχω βάλεο στο Off.

Εσύ έχεις βιντεάκια και τα βλέπεις κανονικά;

δεν εχω iphone τωρα, αλλα στο ipad τα βλεπω κανονικα.

to iCloud κλειστο σε ολες τις συσκευες και ξανακανε συγχρονισμο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αν δε πιασει τιποτα, καντο ρεστορε και setup as new !

Δοκιμασε ενα hard reset πριν κανεις restore μηπως το γλιτωσεις.

Για να το κανεις κρατας πατημενο το home και το on-off μεχρι να σβησει και να εμφανιστει το μηλο.

ΟΚ... Πάω για hard reset πρώτα και μετά setup as new... Πάλι ξενύχτια βλέπω.
Σας ευχαριστώ παληκάρια...:ernaehrung004:

ΟΚ... Πάω για hard reset πρώτα και μετά setup as new... Πάλι ξενύχτια βλέπω.
Σας ευχαριστώ παληκάρια...:ernaehrung004:

Αν ειναι για το οικοσύστημα Μπαμπη μου αξίζουν και δυο και τρία και δέκα ξενύχτια. Αχχχχχ τι μου θύμισες....:p

τι βιαζεσαι κι εσυ ? :p

Aφου τα παμε.... θα κρεμαγαν τα παντα χτες το βραδυ!
Γι αυτο εδωσα και τα λινκ....

Μα πόσες μέρες θα είναι κρεμασμένοι ?
Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην κάνουν έστω κάτι σαν elastic cloud!
Είπαμε μπορεί να μην το έχουν με τους servers πια, άλλα κάποια πράγματα λύνονται και με extra resources / hardware / more power

μη κοιτας απο τα android που τις ανανεωσεις δεν τις παιρνεις χαμπαρι και δινονται με το σταγονομετρο !
Εδω μιλαμε για δεκαδες εκατομμυρια συσκευες, ταυτοχρονα.
Οχι οτι δε χρειαζεται βελτιωση φυσικα...

μη κοιτας απο τα android που τις ανανεωσεις δεν τις παιρνεις χαμπαρι και δινονται με το σταγονομετρο !
Εδω μιλαμε για δεκαδες εκατομμυρια συσκευες, ταυτοχρονα.
Οχι οτι δε χρειαζεται βελτιωση φυσικα...

Μη κοιτάς που στο android ποτέ δεν είχα πρόβλημα
Κοίτα που στα patch Tuesdays η MS δεν έχει πρόβλημα
κοίτα playstation updates
κοίτα τη valve

άλλο ένα πρόβλημα, για το οποίο κάνουν ορισμένοι τα στραβά μάτια

γενικά λεφτά έχουν, οπότε κρίμα να είναι τσιμπίδες στα updates

εδώ και χρόνια υπάρχουν μέχρι και 'elastic' clouds, ξεχειλώνουν όταν έχουν πολλούς χρήστες να καλύψουν προσωρινά τον έξτρα φόρτο εργασίας, μέχρι που να πέσει ο φόρτος και να επανέλθουν πάλι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Έκανα hard reset αλλά τον πούλο, έκατσα πάνω στο παγωτό.
Σκέφτηκα μετά να ξεκινήσω το setup as new αλλά το ξανασκέφτηκα, σκέφτηκα τι έχω να τραβήξω μέχρι να ξαναπεράσω και να ξανασετάρω όλα αυτά που έχω στο τηλέφωνο και λέω "- Άσε... Καλύτερα ψυχική ηρεμία παρά Thumbnails"
Δεν ξέρω αν κάτι πήγε λάθος στην αναβάθμιση του τηλεφώνου μου αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι και στο iPad γιατί συμβαίνει το ίδιο. :nounder:

Μη κοιτάς που στο android ποτέ δεν είχα πρόβλημα
Κοίτα που στα patch Tuesdays η MS δεν έχει πρόβλημα
κοίτα playstation updates
κοίτα τη valve

άλλο ένα πρόβλημα, για το οποίο κάνουν ορισμένοι τα στραβά μάτια

γενικά λεφτά έχουν, οπότε κρίμα να είναι τσιμπίδες στα updates

εδώ και χρόνια υπάρχουν μέχρι και 'elastic' clouds, ξεχειλώνουν όταν έχουν πολλούς χρήστες να καλύψουν προσωρινά τον έξτρα φόρτο εργασίας, μέχρι που να πέσει ο φόρτος και να επανέλθουν πάλι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο αριθμός των συσκευών ios είναι πολύ μεγάλος και η πλειοψηφία κάνει το update τα πρώτα 24ωρα επίσης το κάθε update είναι περίπου 1GB , μονο με τα windows μπορεί να υπάρξει σύγκριση αλλά εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα, τα updates κατά πλειοψηφία είναι αρκετά μικρότερα σε μέγεθος πολύ χρήστες δεν τα περνάνε και σε άλλους τα περνάει το σύστημα αυτόματα οπότε δεν συμπιπτουν τόσα πολλά μαζεμένα request.

Παρ ολα αυτά η Apple θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση.

Ο αριθμός των συσκευών ios είναι πολύ μεγάλος και η πλειοψηφία κάνει το update τα πρώτα 24ωρα επίσης το κάθε update είναι περίπου 1GB , μονο με τα windows μπορεί να υπάρξει σύγκριση αλλά εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα, τα updates κατά πλειοψηφία είναι αρκετά μικρότερα σε μέγεθος πολύ χρήστες δεν τα περνάνε και σε άλλους τα περνάει το σύστημα αυτόματα οπότε δεν συμπιπτουν τόσα πολλά μαζεμένα request.

Παρ ολα αυτά η Apple θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση.

Τι λέμε τώρα εδώ οταν εταιρίες παιχνιδιών αργουν τρώνε κραξιμο
λ.χ. BF4
Που το κακό να λέμε τα ίδια για την apple ?

Σε άλλα νεα:

Επιτέλους πολύ σοβαρές αλλαγές στην ασφάλεια του iOS8
http://www.zdziarski.com/blog/?p=3875

Με το ios8 το ipad 2 την εχει ακουσει.Εφαρμογές κολλάνε ,και σερνονται τα πάντα μεχρι να ανοιξουν.Η γυναίκα μου το παράτησε στην ακρη´και με βριζει που της εκανα το update.Περιμένω κανα update (οπως κανει παντα η apple με καθε νεο ios)

Εγω εβαλα την Gm πριν 1 βδομαδα (iphone 5). Σβήστηκαν όλα φυσικά γιατί δεν γίνεται upgrade και μετά έκανα restore from icloud. Τζι τζι ολα λεμε