iOS 8

δοκιμασε με setup as new.... αν και σε ipad 2 χλωμο σε κοβω!

Με το ios8 το ipad 2 την εχει ακουσει.Εφαρμογές κολλάνε ,και σερνονται τα πάντα μεχρι να ανοιξουν.Η γυναίκα μου το παράτησε στην ακρη´και με βριζει που της εκανα το update.Περιμένω κανα update (οπως κανει παντα η apple με καθε νεο ios)

Θα ήταν πολύ καλύτερο να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο, δημιουργώντας του προσδοκίες ότι η παλιά συσκευή του σηκώνει το νέο λειτουργικό, με αποτελέσματα όπως το παραπάνω...

Θα το κανω setup as new το Σ/Κ.
Δεν ειναι θεμα ταχύτητας και επιδόσεων.Αναφερομαι σε προβληματική κατάσταση που δεν ανοιγουν εφαρμογες και σερνεται το συμπαν.
Το setup as new το κανω απο το itunes?

καθε Χ.0 λειτουργικο εχει τα θεματακια του... στο Ipad air παντως δεν εχω διαπιστωσει κατι ιδιαιτερο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα το κανω setup as new το Σ/Κ.
Δεν ειναι θεμα ταχύτητας και επιδόσεων.Αναφερομαι σε προβληματική κατάσταση που δεν ανοιγουν εφαρμογες και σερνεται το συμπαν.
Το setup as new το κανω απο το itunes?

Ναι, κανε restore kai meta setup as new.

Ενναλακτικα (αφου του εχεις περασει το νεο Ios 8) , να πας στα settings-general Νομιζω και να κανεις reset all conntents kai settings...

παντα ετσι ητανε , σε ολα τα λειτουργικα, ειδικα εσυ που ασχολεισαι και με software θα επρεπε να το ξερεις καλυτερα.

ΕΓω οταν εβγαζα καποιο παιχνιδι (επι εποχης amstrad kai spektrum) , παντα θα βρισκοταν καποιος φιλος μου να το "κολλησει" οσο και να το ειχα προσεξει.

Αυτο δεν αλλαζει. Σκοπος ειναι να ειναι minimum η "βαβουρα".... και καλο ειναι οσοι δε ξερουν και πολλα να μην κανουν αμεσωσ τις αναβθμισεις αυτες.

Αυτό το λέγαμε για την MS ... δες πώς αλλάζουν οι καιροι

Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που του πήγαν όλα ρολόι????
Αναβάθμηση σε 4s και ipad 3 μέσω itunes. Πρώτα download only το software και μετά το update. Α, και το software ήρθε με τη μία.
Του πήρε αρκετή ώρα για την κάθε συσκευή. Εννοείται ότι τράβηξα backup πριν και restore from backup μετά.
Η νεκροψία:
Το 4s φαίνεται πλέον ότι έχει φτάσει στα όριά του. Σίγουρα η απόκριση θέλει βελτίωση αλλά είναι σε υποφερτά πλαίσια. Κολώνει σε βαριές εφαρμογές και η κίνηση είναι λίγο jerky αλλά μιλάμε για τηλέφωνο που το έχω 3,5 χρόνια. Ισως σε επόμενο update να βελτιωθεί η κατάσταση.
Το ipad 3 δεν φαίνεται να έχει κάποια αισθητή διαφορά σε απόκριση από την προηγούμενη έκδοση.
Εν ολίγης το κρατάμε το 8άρι και περιμένουμε με αγωνία Yosemite να δούμε και πως συνεργάζεται κινητο με desktop.
Α και το icloud drive το έχω στο on, αν και για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα και πολύ ακόμα που υπεισέρχεται.

και σε μενα πηγανε ολα ρολοι σε 2 αναβθμισεις....
Αλλα σε τετοια μεγαλη αλλαγη , ολο και κατι μπορει να παει στραβα. Γι αυτο κανουμε backup κι εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

Επισης σε μηχανηματα 3-4 γενιες πισω δε γινεται να κυλανε ολα ρολοι...

Το 3-4 χρονια πισω αφορα το h/w Γιάννη και οχι την διαδικασία και την ομαλότητα αυτής.Εφοσον βγαζουν ΟΤΑ , οφείλει να καθεται σωστά.

Και σ´εμένα όλα μια χαρά πήγαν εκτός απ´το γεγονός με τα Videos που ανέφερα. Θα δοκιμάσω επισταμένα και το iPad 2 όταν γυρίσω το βράδυ στο σπίτι να δώ τι παίζει αλλά απ´το λίγο που το κοίταξα χθές μια χαρά μου φάνηκε, δεν είδα ούτε να σέρνεται ούτε να κολλάει.

για τη διαδικασια τα ειπαμε.... και πριν γινει η αναβθμιση.
Καλο ειναι ν αποφευγουμε τις ωρες αιχμης, δε χαθηκε ο κοσμος για μια μερα... εδω οι "αλλοι" περιμενουν 6 μηνες για μια αναβαθμιση !:p

Ειχα βαλει κι ετοιμα λινκ για κατεβασμα του firmware, alla δε με διαβαζετε.... :smash:

Γιαννη μια χαρα κατεβηκε και μαλιστα γρήγορα.Το κράξιμο πεφτει στην συμπεριφορά του μηχανήματος.
Αν η apple δεν θελει ΟΤΑ να μας το λέει ... Εκτος αν πάλι κατι δεν εκανα σωστά (εκανα πάντως οτι μου ζητησε η apple με τα prompt της)

Γιάννη HELP!

Σε 5s, Με διπλό home button , όταν βλέπεις τον task manager , πάνω εμφανίζονται οι τελευταίες επαφές με τις οποίες έχεις επικοινωνήσει

Πως αφαιρούμε τον σπιούνο αυτό ?

Δεν θέλω να εμφανίζονται, είναι θέμα ‛διακριτικότητας’ …

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιάννη HELP!

Σε 5s, Με διπλό home button , όταν βλέπεις τον task manager , πάνω εμφανίζονται οι τελευταίες επαφές με τις οποίες έχεις επικοινωνήσει

Πως αφαιρούμε τον σπιούνο αυτό ?

Δεν θέλω να εμφανίζονται, είναι θέμα ‛διακριτικότητας’ …

Got it
Μέσα από της επαφές
Εναλλαγή
Pfffff

Re: Απάντηση: Apple iOS 8

το iCloud drive , οχι γενικα το iCloud.
Το iCloud drive ειναι το νεο αποθηκευτικο μεσο της apple (κατι σαν dropbox) , αλλα ειναι δοκιμαστικο ακομα και λειτουργει μονο σε ios 8 και Yosemity , που δεν εχει βγει επισημα ακομα.
Τον επομενο μηνα, μαζι με τη παρουσιαση του νεου ipad.... υπομονη.

Για το iCloud δεν κατάλαβα... Γιατί πρέπει να είναι κλειστό;

Re: Απάντηση: Apple iOS 8

το iCloud drive , οχι γενικα το iCloud.
Το iCloud drive ειναι το νεο αποθηκευτικο μεσο της apple (κατι σαν dropbox) , αλλα ειναι δοκιμαστικο ακομα και λειτουργει μονο σε ios 8 και Yosemity , που δεν εχει βγει επισημα ακομα.
Τον επομενο μηνα, μαζι με τη παρουσιαση του νεου ipad.... υπομονη.

Για αυτό δεν μπορώ να δώ τα αρχεία se pages kai numbers που έχω εκεί;; :violent-smiley-030:

πάντως μόλις εγκατέστησα το iOS8 se iPad 3 και πάει όπως το iOS7. δεν βλέπω κάποια διαφορά στην απόκριση του ....

στο ipadmini,περασα το 8αρι,αλλα οχι με καθαρη εγκατασταση.
τωρα που περασε απο πανω,μπορω να του κανω μια καθαρη εγκατασταση?