iOS 8

Εχω διαβασει πολλα για τα keyboard, αυτο που θελει η apple ειναι κυριως η ασφαλεια.
Οι dev δεν εχουν συνηθισει σε τετοιους περιορισμους, γιατι στο android γινεται το ελα να δεις.

Δε νομιζω ομως οτι η επιλογη γλωσσων εχει να κανει με τις ιδιοτροπιες της apple... kati allo einai.

Εχω διαβασει πολλα για τα keyboard, αυτο που θελει η apple ειναι κυριως η ασφαλεια.
Οι dev δεν εχουν συνηθισει σε τετοιους περιορισμους, γιατι στο android γινεται το ελα να δεις.

Δε νομιζω ομως οτι η επιλογη γλωσσων εχει να κανει με τις ιδιοτροπιες της apple... kati allo einai.

Τι άλλο να είναι?
Η ‛άχρηστοι’ devs σου φταίνε ?

Διάβασα και τα περί ασφάλειας που κάνουν καλά τα κάνουν.
Από εκεί και πέρα νέοι είναι στα Keybords και η Αππλε και οι Devs,
Ας υποθέσουμε ότι είναι βρεφικά προβλήματα, και ότι η Apple σίγουρα δεν έκανε τη δουλειά τους εύκολη

Το δικό τους πληκτρολόγιο πάντως – της apple - μια χαρά δουλεύει.
Άρα οι ανταγωνιστικοί devs δεν είχαν το ίδιο χρόνο και access για να κάνουν εξίσου καλή δουλειά

Δοκίμασε το swiftkey όσο προλαβαίνεις πριν δώσεις το g3, και θα έχεις μια γεύση του τι έρχεται και στο iOS.

το εχω δοκιμασει πολυ καιρο τωρα στα android κινητα που ειχα (εχω μαλιστα τη pro εκδοση , επι πληρωμης).
Πολυ καλο keyboard, αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι σχεση εχει το greek addon keyboard με την Apple.

Eισαι αρκετα αρνητικος με την Apple... δε χρειαζεται.

Από χθές πού έβαλα το 8 η ευαισθησία τής οθόνης έχει μειωθεί όσον αφορά τήν επαφή μαζί της .Κλείνει δύσκολα -ανοίγει δύσκολα ,γενικά έχει παράξενη συμπεριφορά ,ενώ πρίν τά 8 δεν υπήρχε πρόβλημα
Εχει παρατηρήσει κάποιος αλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Σε ipad 4 κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται η οθόνη και πρέπει να χρησιμοποιήσω το home button. Το άλλο που κάνει, ειναι πάλι κάποιες φορές στο πληκτρολόγιο να πέφτει το space bar πάνω στο πλήκτρο αλλαγής γλώσσας. Πριν δεν υπήρχε κανένα απο αυτά τα θεματα.

Είναι γενικώς παράξενη η απόκριση τής οθόνης ,σάν νά καθυστερεί [κάτι παρόμοιο]
Προφανώς καί θά τό λύσουν ,εύχομαι γρήγορα

Το πολυδιαφημισμένο και προτεινόμενο swiftkey είναι το χειρότερο από αυτά που δοκίμασα. Δεν είναι ικανό καν να ξεφορτωθεί το πληκτρολόγιο της apple. Όταν πας να αλλάξεις γλώσσα αλλάζει και το πληκτρολόγιο και σε πάει στης apple. Για τον Π@@τσο

δεν εχει Ελληνικα ακομα το swiftkey...

Το οτι δεν εχει ελληνικα δεν εχει καμια σχεση νομιζω. Τα υπολοιπα που δοκιμασα το keyboard της apple τον πεταναε στον κάδο. Αυτο θελει να το έχει εκεί μπάστακα. Θες δεν θες αμα πας να αλλάξεις γλώσσα σε παει στην apple. Και οχι μονο αυτο. Απο αγγλικα πατας να αλλαξεις σε παει στης apple πάλι αγγλικα μετα ελληνικά μετα smilies άλλη μια ξανά swiftkey. Ελεος.

Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι το keyboard της apple αλλα το χρωμα. Θελω μαυρο keyboard το οποιο η apple δεν εχει. Εκτός και αν άλλαξε κάτι

Μπα δε νομιζω. Πρεπει να βγαλεις εντελώς το Input language με διάφορες παρενέργειες στο λειτουργικό (?). Μονο ετσι. Ουτοσιάλλως χωρις ελληνικα αχρηστο ειναι.

Το πολυδιαφημισμένο και προτεινόμενο swiftkey είναι το χειρότερο από αυτά που δοκίμασα. Δεν είναι ικανό καν να ξεφορτωθεί το πληκτρολόγιο της apple. Όταν πας να αλλάξεις γλώσσα αλλάζει και το πληκτρολόγιο και σε πάει στης apple. Για τον Π@@τσο

Για αυτό είπα ότι ακόμα και σήμερα εάν θέλετε την εμπειρία του swiftkey θα πρέπει να το δοκιμάσετε σε android.
Η apple επίτηδες ή κατά λάθος, ή από έλλειψη ενδιαφέροντος, απλά δεν επέτρεψε ως σήμερα να υπάρχει η ίδια εμπειρία στο iOS

Εδώ και χρόνια και εμένα με βολεύει το Neon keyboard, μαύρο με ‛black light’ φωτισμό