iOS 8

στο plus , το lag ειναι υπαρκτο ακομα και στην 8.1 beta, ελπιζω να το βελτιωσουν στη τελικη 8.1.
Στο iphone 6 δεν υπηρχε καθολου lag με τη 8.1 beta2 , και αυτο ειναι λογω της μεγαλυτερης αναλυσης του 6 plus και του rendering σε μεγαλυτερη αναλυση απο 1080p και dowscaling στη συνεχεια.

Επισης, οι μη optimized εφαρμογες, φαινονται ακομα χειροτερες απ οτι στο 6, ακριβως λογω της μεγαλυτερης αναλυσης.

15471913846_2b2ac35531_c.jpg
[/url]Flowers by jtheogr68, on Flickr[/IMG]

το 6αρι 128gb ηρθε κι εφυγε!
Τωρα ηρθε το 16αρι plus , γιατι δεν υπηρχε πουθενα 64-128... και θ αργησει να εμφανιστει μαλλον, υπαρχει τρομερη ελλειψη.

Ειλικρινα δε ξερω αν θα το κρατησω, παραειναι μεγαλο για τηλεφωνο... αλλα για μικρο ταβλετ ειναι μια χαρα!!! :p

ειναι το τριτο iphone 6 που περναει απο τα χερια μου!
Ουτε εγω ξερω ακομα, το απλο 6 ειναι πολυ καλο στο χερι μου , με κυριο μειονεκτημα τη σχετικα μικρη μπαταρια του.
Το μεγαλο plus ,ακομα να το συνηθισω.... θελει παντα 2 χερια και αυτο ειναι αβολο για μενα, ειδικα σαν τηλεφωνο.
Αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειναι απολαυση.

Το λειτουργικο και ειδικα οι εφαρμογες τριτων θελουν δουλεια ακομα, περιμενουμε την 8.1 για να στρωσει .... στο απλο 6αρι ηταν καλυτερα τα πραγματα.

Σε σχέση με το 5s ειναι στα ίδια επίπεδα η μπαταρία στο 6 ή χειροτερη;

Λιγο καλυτερη απο το 5s , 5-10% ... μου εβγαζε λιγο πιο ανετα την ημερα με νορμαλ χρηση, αλλα αμα το ζορισεις αρκετα θελει φορτισμα σιγουρα.

Με το 6 plus , ακομα ειναι νωρις να πω .... σε λιγες μερες θα ξερω καλυτερα.

Λιγο καλυτερη απο το 5s , 5-10% ... μου εβγαζε λιγο πιο ανετα την ημερα με νορμαλ χρηση, αλλα αμα το ζορισεις αρκετα θελει φορτισμα σιγουρα.

Αυτο το 5-10% περισσοτερο στο 6αρι λογικά ήταν η φθορά της μπαταριας του 5s. ;)

δε νομιζω... το δευτερο 5s που ειχα ηταν 6 μηνων, και οι μπαταριες λιθιου δε χανουν τοσο σε αυτο το διαστημα.

επισης, με τον φορτιστη του plus (5W) φορτιζει σε 3 ωρες περιπου (το 6 plus) , ενω με αυτον του ipad (10W) σε 1.5 ωρες.... not bad.:a0210:

Ειναι δυσκολο να πεις με σιγουρια... αυτο που καταλαβα παντως με το 6αρι, ειναι οτι εχει καλυτερη μπαταρια, σιγουρα.
Και κυριως αν βαλεις τη φωτεινοτητα σε "αντιστοιχο" επιπεδο, γιατι στο maximum φωτεινοτητας εχουν μεγαλη διαφορα...

Το εχω ξαναπει, οι συγκρισεις και τα συγκριτικα με αλλα τηλεφωνα, πρεπει να γινονται στο ιδιο (απολυτο) επιπεδο φωτεινοτητας .

Εδω το 6 plus στο χερι μου... ουτε γι αστειο φυσικα δε φτανει στα ακρα!

DSC00299.jpg

Εγώ πάντως σε mini retina με το iOS 8/8.0.2 εχω απογοητευτεί και δεν περίμενα τέτοιο χαλί σε μια αναβάθμιση λογισμικού.
Μετανοίωσα που έκανα την αναβάθμιση απο 7.1.2 που ήταν ο ορισμός της σταθερότητας.
Τι και αν έκανα setup as new 2 φορές μαλιςτα τέτοια κρασάρισματα δεν εχω συναντήσει ποτε μου σε όλους τους browser(safari,chrome,Mercury browser) σε καθημερινή βαςη.

Εχει γίνει μαρτύριο ένα απλό σερφάρισμα χωρίς τίποτα αλλα να τρέχει παράλληλα.
Αν δεν διορθωθεί θα πάρει πόδι το μοναδικό Apple που εχω κρατήσει πλέον και έως τωρα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

περιμενε τις επομενες αναβθμισεις... συγκρινεις τη πιο τελευταια σταθερη εκδοση toy 7, με τη πρωτη του ios 8... ετσι ηταν και περσυ τα πραγματα.
Ειναι προτιμοτερο να περιμενες λιγο ακομα την 8.1, αν δε καιγοσουνα για τα νεα features....

Η "καλη" εκδοση του λειτουργικου (ειδικα για ipad) ερχεται παντα με την ελευση των νεων ipad , που τα τελευταια χρονια γινεται ενα μηνα (και βαλε) μετα το iphone.

περιμενε τις επομενες αναβθμισεις... συγκρινεις τη πιο τελευταια σταθερη εκδοση toy 7, με τη πρωτη του ios 8... ετσι ηταν και περσυ τα πραγματα.
Ειναι προτιμοτερο να περιμενες λιγο ακομα την 8.1, αν δε καιγοσουνα για τα νεα features....

Δεν καίγομουν καθόλου,αλλα την έκανα τελικά,αλλα δεν περίμενα αυτο το αποτέλεσμα.
Σίγουρα κάποια ψιλό bug άντε πες δικαιολογούνται λόγω νέας έκδοσης,αλλα όχι σε αυτο το βαθμό.
Απο την 6 στην 7 δεν υπήρχε το ίδιο χαλι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τεσπα θα περιμένω update έως τότε θα περιορίσω τη χρήση του iPad που ειναι η πιο ασφαλής προσωρινή λύση.

Yπηρχε, αλλα μαλλον δε το θυμασαι! :p

Την ιδια ακριβως κουβεντα καναμε και περσυ... και τοτε δεν υπηρχαν μεγαλες αλλαγες στο λειτουργικο, κυριως αισθητικες ηταν.

Φετος υπαρχουν πολυ μεγαλες δομικες αλλαγες και θελει λιγο υπομονη μεχρι να στρωσει...

Το μινι ρετνα το εχω δωσει, αλλα στο air της γυναικας μου δεν εχω παρατηρησει τοσα κολληματα και δεν το εκανα και restore as new, μονο update.

Ναι βλέπω οτι σε άλλους έκατσε καλά σε άλλους όχι.
Τι να πω δηλαδή,οπως είπα θα περιορίσω τη χρήση του διοτι όσο το χρησιμοποιώ σε νορμσλ ρυθμούς τοςο σπάσιμο νεύρων μου δημιουργεί.
Σήμερα το πρωί δηλαδή 3 κρασάρισματα σε διάστημα 1 ώρα σερφάρισμα.

Άντε να έρθει κανα update μην αργήσει πολύ.

iOS 8.0.2 σε iPhone 4S.. Απλα μην κάνετε το λάθος και περάσετε iOS 8 σε 4S..

Τρέλα lag, κολλήματα, ο ήχος οταν εχεις email απο διάφορα account χτυπάει επαναλαμβάνομενα σαν χαλασμένος και αλλα πολλα..

Το downgrade σε iOS 7 ειναι εύκολο;

iOS 8.0.2 σε iPhone 4S.. Απλα μην κάνετε το λάθος και περάσετε iOS 8 σε 4S..

Τρέλα lag, κολλήματα, ο ήχος οταν εχεις email απο διάφορα account χτυπάει επαναλαμβάνομενα σαν χαλασμένος και αλλα πολλα..

Το downgrade σε iOS 7 ειναι εύκολο;

Τοχουμε ξαναζησει αυτο με ios 7 και 4αρι, και θα το ξαναζησουμε στο μελλον. Το μεγαλο "κολπο" της apple για αναγκαστικη αναβαθμιση συσκευης.