iOS 8

Μπορει να μην τραβάει καλά η USB. Βγαλε οτι usb μπορεις απο το μηχανημα και ξαναδοκιμασε.

Με το ReiBoot μπορώ μεν να κάνω exit recovery mode
Άλλα κάνει άμεσα reboot
Και με ξαναβγάζει σε recovery mode (image connect to itunes)

Οπότε δώρο άδωρο

Το άλλο περίεργο είναι ότι στο Itunes, παρόλο που το ανιχνεύει το κινητό και μου προσφέρει recover & update δεν βγάζει καν το serial number , απλά N/A

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πιθανολογώ ότι σε κάποια φάση είχε το τηλ jailbrake. Οχι απαραίτητα τωρα. Μου έχει συμβεί.

Ποτέ jb , στο εγγυούμαι

Εγω θα σου προτεινα να το βαλεις σε αλλο μηχανημα. Δεν νομιζω να βγαλεις ακρη. Οπου και να το βαλεις να εχει τελευταια εκδοση itunes.

TNX!
το έχω δοκιμάσει , αλλα τιποτα

Μπορει να μην τραβάει καλά η USB. Βγαλε οτι usb μπορεις απο το μηχανημα και ξαναδοκιμασε.

ΤΝΧ!
το δοκιμασα σε όλες τις Usb

Οποτε συνεχίζω σε δέυτερο laptop, έβαλα itunes, και κατεβάζω εκ νέου το iOS στο itunes ... σχετικά αργό download για αλλη μια φορά

Εγω θα σου προτεινα να το βαλεις σε αλλο μηχανημα. Δεν νομιζω να βγαλεις ακρη. Οπου και να το βαλεις να εχει τελευταια εκδοση itunes.

βαλτο σε άλλο μηχάνημα....

TNX!
και εγω αυτό είπα να κάνω :-)

δίνει αρκετό ρευμα φαντάζομαι το laptop....
Και εγώ το ίδιο φανταζομαι, γιατι ποτε δεν είχα προβλημα με κάποιο απο τα δυο laptops,
Το πρώτο laptop (win8.1 x64)το έχω χρησημοποιήσει με ipad AIR

Δευτερο laptop (win 7 x86), που δεν είχε ποτε itunes,
πάλι μια απο τα ίδια

σου βγάζει κάποιο error ?
Τι ακριβώς κάνει ?

Yparxoyn 2 εκδόσεις για exit recover mode recboot kai reiboot

4013 είναι το error στο itunes

Στην οθόνη του Iphone Βγαζει διαφορα
Συνήθως μπλέ οθόνη -> fade out -> reboot -> itunes connect logo
Αλες φορές πιο ψιχεδελικά χρώματα μπλέ πρασσινα
Αλλες φορές περιγραμμα γύρω απο itunes connect logo

μπηπως έχεις κανένα firewall - antivirus κλπ ?

http://support.apple.com/kb/TS5314

Για να μου φύγει και αυτή η απορία ξήλωσα εντελώς το AV στο δεύτερο laptop, Πριν την εγκατάσταση του itunes.

Παίδες ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το Online support :-)

Συνεχίζεται… γενικά είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω τα πάντα :-)

οι περισσότεροι αναφέρουν ότι αν άλλαξες υπολογιστή, usb θύρα και καλώδιο (καντο κι αυτό) , και δεν έστρωσε , μάλλον είναι hardware πρόβλημα του internal flex cable , και μάλλον πας για service....

Error 4014 (or 4013) is usually associated with a hardware problem – a faulty cable, a faulty port etc. On the surface, your iPhone connects to the computer, iTunes recognizes the device but somewhere down the line, iTunes thinks that the cable is not really that good. Or may be the port isn’t.

Γιάννη, το RecBoot θα το δοκιμάσω σε λίγο (το ReiBoot όπως σου είπα μάλλον δεν μου είναι χρήσιμο)
Κάνω άλλη μια προσπάθεια από Itunes τώρα μόλις.

Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι έχω αλλάξει και καλώδιο :-)

Αυτή τη φορά απέτυχε με error 9

Τα κατάφερε έφτασε στο 100%
Και τώρα σκάει αλλιώς

Κάνει reboot
Apple logo
Blue Screen
Επανάληψη
Μόνιμο reboot loop

To iTunes τώρα λεεί
Δεν ήταν δυνατό να συνδεθεί…
0χΕ8000084

μου μυρίζει hardware error (flex cable) .... αν εισαι κοντα μου, έλα να δοκιμάσουμε και στο mac μου (ή σε κάποιο άλλο μηχάνημα) , και αν δεν ....πας για service!

YG... είσαι φαντάζομαι administrator στο μηχάνημα που προσπαθείς να κανεις update....
Τρέξε το itunes με δεξί κουμπί και RUN AS administrator.

Κάνε τέλος και μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι του itunes ( πιθανόν να οφείλεται και σε registry error των win)

http://support.apple.com/kb/TS3221

Last edited:
Πάλι κατάφερα συνδέθηκα Itunes
Πάλι έσκασε στο Update

Τώρα είμαι με το itunes RED Logo στο iphone
Ενώ ως τώρα είχα το μπλε

Οπότε κάτι άλλαξε
Γιάννη το κόκκινο είναι το DFU έτσι ? Άρα τα έχω καταφέρει να μπω σε DFU.

μου μυρίζει hardware error (flex cable) .... αν εισαι κοντα μου, έλα να δοκιμάσουμε και στο mac μου (ή σε κάποιο άλλο μηχάνημα) , και αν δεν ....πας για service!

YG... είσαι φαντάζομαι administrator στο μηχάνημα που προσπαθείς να κανεις update....
Τρέξε το itunes με δεξί κουμπί και RUN AS administrator.

Κάνε τέλος και μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι του itunes ( πιθανόν να οφείλεται και σε registry error των win)

http://support.apple.com/kb/TS3221

Σε ευχαριστώ για την προσφορά για Mac :-)
Καλώδιο έχω και άλλο
Θα βάλω το τρίτο!

Και θα συνεχίσω να το παλεύω μέχρι απόγευμα

Είμαι admin, run as admin admin,
Θα δω και σε τρίτο laptop :-)