iPad 2 : Πρώτη επαφή

Μόλις δοκίμασα το Digital AV Adapter
Το iPad έχει γίνει κ παιχνοδομηχανη
Προβλέπω απο τη νεα χρονια και με AirPlay

Απάντηση: Re: iPad 2 : Πρώτη επαφή

1. γινεται... με cosmote + wind δωρεαν, με vodafone υπαρχει καποια χρεωση.

Μπορεις να το εξηγησεις λίγο? καπου το έχω ακουσει ξανά αλλα οχι τεκμηριωμένα! τι παιζει ακριβως? Γιατι κι εγω voda data εχω αλλα οχι xtra χρεώσεις οταν καω hotspot το tab.:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Τι τεκμηριωση δηλ.
Απλα ειναι τα πραγματα, παιρνεις και τηλεφωνο να σου το πουν.
Εγω με cosmote δεν εχω εξτρα χρεωσεις (το χρησιμοποιω συνεχως μεσω iphone ).
Η vodafone εχει εξτρα χρεωση για το tethered... για ipad μιλαμε , εσυ δεν εχεις ipad!

To εμαθα απο vodafone οταν πηγα ν αλλαξω συνδεση απο cosmote και φυσικα δεν εκανα!

Μπορεις ν αποφυγεις την εξτρα χρεωση, αν εχεις jb το Ipad και χρησιμοποιεις το Mywi αντι του ενσωματωμενου προγραμματος.

Last edited:
 Νίκος;1056035522 said:
Το δοκίμασα. Και στο .gr και στο .com . Κάνει reload κανονικά.

Το ρώτησα γιατί με το Κινητο δεν μπορώ να το κάνω είναι σε φλας
Καλο αυτο που γίνεται με το iPad.

Το garajeband και το imovie , απλα "τα σπανε"!!!
Απιστευτα προγραμματα, τα εδειξα σε επαγγελματιες μουσικους και μοντερ , κι επαθαν πλακα με τη ταχυτητα και την απλοτητα τους.
Φτιαξαμε ενα βιντεο κι ενα μουσικο κομματι σε λιγα λεπτα!
Το συνδεσα και με τα ηχεια μου και επαθαν πλακα με τη ποιοτητα του ηχου.
Οι φιλοι μου με ρωταγανα αν μπορουν να πανε να το παρουν ΑΜΕΣΩΣ ...????
"Δεν υπαρχει τωρα..." τους ειπα! Υπομονη λιγες μερες (βδομαδες - μηνες)!!!-bye--bye--bye-

http://www.sonicstate.com/news/2011/03/22/app-review-garageband-for-ipad/

Last edited:
Απάντηση: Re: iPad 2 : Πρώτη επαφή

Τι τεκμηριωση δηλ.
Απλα ειναι τα πραγματα, παιρνεις και τηλεφωνο να σου το πουν.
Εγω με cosmote δεν εχω εξτρα χρεωσεις (το χρησιμοποιω συνεχως μεσω iphone ).
Η vodafone εχει εξτρα χρεωση για το tethered... για ipad μιλαμε , εσυ δεν εχεις ipad!

To εμαθα απο vodafone οταν πηγα ν αλλαξω συνδεση απο cosmote και φυσικα δεν εκανα!

Μπορεις ν αποφυγεις την εξτρα χρεωση, αν εχεις jb το Ipad και χρησιμοποιεις το Mywi αντι του ενσωματωμενου προγραμματος.

Xmm δηλαδη επειδη εχετε Ipad σας χρεωνει xtra το thethering μονο η voda ? τι λογικη ειναι αυτη???

Λογικη vodafone!!!
Γι αυτο εμεινα σε cosmote!

Yπαρχει φυσικα και το jailbreak αν δε θες να χρεωνεσαι, αλλα δεν υπαρχει ακομη για ipad 2.

Συντομα θα το χρεώνει και η Cosmote οπότε η λύση ειναι οταν ερθει το jb

Για wind δεν λεω γιατί το δικτυο της στα data ειναι πολύ πισω απο της Voda & του Cote...

Αυτό για την cosmote ακούγεται απο πέρσυ όταν δηλαδή η vodafone αποφάσισε να το χρεώσει..
Αν και συνήθως ότι κάνει ο ένας ακολουθεί και ο άλλος σε αυτή την περίπτωση η cosmote δεν ακολούθησε φοβούμενη μάλλον απώλεια πελατών..

Να ρωτησω κατι τους (ευτυχεις :p) κατόχους:

Από την εμπειρία μου με το ipad 1, μια θηκη / κάλυμμα πλάτης ειναι το πιο αναγκαίο αξεσουαρ (αν δεν θες η πλάτη να γεμίσει γρατζουνιές σε 1 μέρα)

Είχα μία Belkin για το 1, υπάρχει η αντίστοιχη http://www.belkin.com/uk/IWCatProductPage.process?Product_Id=543641# για το 2.

Το ερώτημα ειναι: Αν βάλεις αυτή τη θήκη το smart cover μετά κουμπώνει;

Ετσι που το βλέπω, φοβάμαι πως όχι...

Αν ισχύει αυτό, έχετε υπόψιν καμια θηκη / καλυμμα πλάτης συμβατό με το smaet cover;

Το 1ο ειναι αυτοκολλητη ''διαφανεια'' και το 2ο πλαστικο / μεταλλικό κάλυμμα;

Κάτι σε σιλικονη δεν υπάρχει ρε γμτ;

Τωρα που το σκεφτομαι σιγουρα δεν θα δουλευει γιατι δεν ειναι θεμα μονο κουμπώματος των κλιπς αλλα και ότι θελει εντελως flat επιφανεια (και τα σιλικονούχα θέλουν αναγκαστικα ''πατούρα'' για να ''αγκαλιάσουν'' το ipad και από πάνω - έστω και λίγο)....

Το θεμα ειναι πόσο πάχος προσθέτουν αυτά που ανάφερες πριν....γιατι από τη στιγμή που ειναι αυτοκόλλητα οτιδήποτε πέραν σχεδον μηδενικού πάχους θα ειναι πολύ άσχημο....