iPad 2 : Πρώτη επαφή

Μα το jb αυτο ακριβως εκανε και στο ipad 1
Εδινε προσβαση στο usb - sd card και μπορουσε με το ifile να δεις , κανεις copy-paste κλπ απο και προς το ipad!
Στο προηγουμενο ipad δουλευε , γι αυτο και το περιμενα πως και πως.

Περιμενουμε να δουμε αν θα βρει λυση ο comex.

Πάντως έχει πλάκα το γεγονός ότι το jailbreak βασίζεται σε PDF vulnerability λόγο και τον σχέσεων με την Adobe :D

και εγώ ετοιμος ειμαι να το κανω το jailbreak.
εκανα upadte σε 4.3.3 (ipκαι back up. χρειαζομαι τίποτα αλλο πριν πατησω install το cydia?

και εγώ ετοιμος ειμαι να το κανω το jailbreak.
εκανα upadte σε 4.3.3 (ipκαι back up. χρειαζομαι τίποτα αλλο πριν πατησω install το cydia?

κρατα και τα παλια shsh να εισαι φουλ καλυμενος και μελλοντικα.

Στο safari δεν μπορούμε να κάνουμε εύρεση μιας συγκεκριμένης λέξεις σε ένα site/blog;
Δεν έχει find;

Υπάρχει τρόπος στο safari να κάνουμε

1) highlight κείμενο από ένα site/blog;

2)PDF μια σελίδα του internet όπως πχ κάνουμε στο firefox;

3) undo typing

4) κάποιος Internet browser που να τα κάνει αυτά; Καμία εναλλακτική λύση;

κρατα και τα παλια shsh να εισαι φουλ καλυμενος και μελλοντικα.
πως κρατάμε τα παλιά shsh και τι είναι;

Last edited:
Ο icab browser έχει επιλογή convert to ePub...κάτι ανάλογο του PDF και μπορείς να σωσεις τη σελίδα και να τη στείλεις να τη διαβάσεις στο iBooks.
Αυτο κάνω συνήθως στα μεγάλα κείμενα για να τα διαβάζω με την άνεση μου.

Για τα υπόλοιπα που ζητάς δεν γνωρίζω.
Πάντως κατα τη γνώμη μου, ο icab μαζεύει σχεδόν όλες τις επιλογές που έχουν όλοι οι άλλοι browsers και είναι ο καλύτερος μέχρι τώρα για iPad.
331883326918005.jpg

Εδω μερικές απο τις επιλογές.

Last edited:
Αυτές τις μέρες έχω ένα ipad2 στα χέρια μου και παίζω.

Είναι εντυπωσιακό να έχεις ένα μεγαλύτερο iphone στα χέρια σου αλλά δε σας φαίνεται λίγο βαρύ?

Αν δεν το στηρίξω στα πόδια μου κουράζομαι γρήγορα.

Μήπως το ipad3 θα είναι από ανθρακονήματα?

ειναι πολυ ελαφρυ το ipad 2 αν και δεν εχω πιασει και πολλα tablets. τα shsh πως τα κραταμε?

Στο safari δεν μπορούμε να κάνουμε εύρεση μιας συγκεκριμένης λέξεις σε ένα site/blog;
Δεν έχει find;

Υπάρχει τρόπος στο safari να κάνουμε

1) highlight κείμενο από ένα site/blog;

2)PDF μια σελίδα του internet όπως πχ κάνουμε στο firefox;

3) undo typing

4) κάποιος Internet browser που να τα κάνει αυτά; Καμία εναλλακτική λύση;

πως κρατάμε τα παλιά shsh και τι είναι;

1) πατωντας πανω σε μια λεξη/κειμενο το κανεις highlight και μετα copy/paste κτλπ.
3) κουνοντας γρηγορα την συσκευη δεξια αριστερα ή πανω κατω , βγαινει επιλογη undo. Ξερω στο ipad ειναι λιγο αστειο.

Τα παντα για shsh
http://mini-screen.blogspot.com/2011/06/4-different-ways-in-saving-iphones-shsh.html#axzz1RbD1hRZX

Ο icab browser έχει επιλογή convert to ePub...κάτι ανάλογο του PDF και μπορείς να σωσεις τη σελίδα και να τη στείλεις να τη διαβάσεις στο iBooks.
Αυτο κάνω συνήθως στα μεγάλα κείμενα για να τα διαβάζω με την άνεση μου.

Για τα υπόλοιπα που ζητάς δεν γνωρίζω.
Πάντως κατα τη γνώμη μου, ο icab μαζεύει σχεδόν όλες τις επιλογές που έχουν όλοι οι άλλοι browsers και είναι ο καλύτερος μέχρι τώρα για iPad.
331883326918005.jpg

Εδω μερικές απο τις επιλογές.
Ευχαριστώ.

Τα ePub τι αρχεία είναι; Μπορώ να τα στείλω σε οποιοδήποτε pc/Mac και τα διαβάζει;
Το screenshot απο το iPad πως το έκανες;

Homebutton ταυτοχρονα με το κουμπι απενεργοποιησης τραβαει print screen.

Highlight εννοώ να σου βρίσκει (οσες φορες Υπάρχει) και να κανει highlight μια λεξη σε μια ιστοσελίδα...

Το undo typing είναι απλά αστείο...κ πλήρως δυσλειτουργικο πρέπει να κουνας το iPad σα παλαβος..

Που Μπορώ να βρω μαζεμενες τις εντολές που έχει το iPad όπως πχ το undo typing k screenshot; Φαντάζομαι θα έχει κ άλλες που αγνοώ..

Last edited:
Highlight εννοώ να σου βρίσκει (οσες φορες Υπάρχει) και να κανει highlight μια λεξη σε μια ιστοσελίδα...

Το undo typing είναι απλά αστείο...κ πλήρως δυσλειτουργικο πρέπει να κουνας το iPad σα παλαβος..

Που Μπορώ να βρω μαζεμενες τις εντολές που έχει το iPad όπως πχ το undo typing k screenshot; Φαντάζομαι θα έχει κ άλλες που αγνοώ..

Ριξε μια ματια στο store για ios4 tips.

Το ipad2 απο τότε που το εκανα jb άρχισε να ζεστενεται υπερβολικά...ακόμη και σε νορμαλ καταστάσεις, πράγμα που δεν θυμάμαι να έκανε...αλλα κυρίως όταν το φορτιζω.
Πριν ανέβαζε λίγο θερμοκρασία στην φόρτιση αλλα πολυ λίγο...δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.
Τώρα όταν το φορτιζω...ζεματαει.
Να αρχίσω να ανησυχώ;
Σκέφτομαι να κάνω ένα restore και αντίο jb...μη πάθουμε καμία ζημιά.

και εγω με 4.3.3 και JB και ουτε θερμοκρασιες ουτε τιποτα.
το εχω λιωσει κιολας στα παιχνιδια.

Εχει και undo απο το πληκτρολογιο.

Για το find που ρωτούσε κάποιος φίλος...
Στον icab browser πάνω δεξιά έχει μια form για να ψάχνει στο google.
Αν κανείς κλικ πάνω στη λέξη google βγαίνουν διάφορες επιλογές, μια απο αυτές είναι ¨ search in current page ¨