karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,421
Κατά τα άλλα δουλεύει πολύ καλά χωρίς καθυστερήσεις και lag στο iPad, σε οποιαδήποτε επιφάνεια (έχω γραφείο με γυάλινη επιφάνεια) και χωρίς mouse pad. Ελπίζω, σε επερχόμενο update του ipad, να τελειοποιηθεί η εμπειρία χρήσης αυτού του premium laser mouse..
- Καλύτερο από το 2S ως προς την λειτουργία και μου φαίνεται πιο ανατομικό στο χέρι..
- Η ρόδα κύλησης τελείως αθόρυβη και η πλαϊνή ροδέλα σαφώς σε καλύτερο σημείο από την προηγούμενη έκδοση με τα δυο κουμπιά μόνα τους στον δεξί μου αντίχειρα..
- Το software σου δίνει πολλές δυνατότητες για παραμετροποίηση, θέλει ψάξιμο (τουλάχιστον στο pc που το δοκίμασα).
- Στο ipad δουλεύει πολύ καλά και αν ενεργοποιήσεις το assistive touch (settings-general-accessibility-touch) μπορείς να ορίσεις ποια κουμπιά θες να κάνουν τί. Πολλές επιλογές κι εδώ...:a0210:
- USB-c φόρτιση και απο ότι λένε καλύτερη αυτονομία.
- Η πλαϊνή ρόδα όταν κάνεις scroll στο ipad απο την πρώτη οθόνη στην δεύτερη κλπ, δεν δουλεύει σωστά. Πιθανόν να χρειάζεται update το software..
- Επίσης, εναλλαγή από PC σε iPad κάνοντας κλικ στο κουμπάκι από κάτω (1,2,3 pairing έως τρεις συσκευές) κόλλησε κάποια στιγμή και έπρεπε να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω.
Τέλος, αγοράστηκε (109 ευρώ) από το επίσημο site της Logitech με paypal 21/4 και παραλάβαμε σήμερα..
Α ωραία ευχαριστούμε πολύ, πάω για αγορά με έπεισες!!!, με το Magic mouse 2 δεν τα βρήκαμε και πάμε για διαζύγιο, οπότε θέλω νέο ποντίκι και μάλλον το βρήκα!!!