iPAD Smart Cover

Να κάνω μια ερώτηση προς του κατόχους του νέου iPad 2 που έχουν προμηθευτεί και το smart cover της apple παρακαλώ... υπάρχει περίπτωση από την αριστερή πλευρά που κουμπώνει το smart cover να γρατσουνίσει το ipad από το βάλε-βγάλε? Υπάρχει τέτοια ευαισθησία?

Δε νομιζω ... ειναι ειδικα σχεδιασμενο , με καμπυλωμενες ακρες .
Εγω για το πισω μερος, παρηγγειλα αυτο...http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320670118737&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Το παρήγγειλα κι εγώ. Ελπίζω να ταιριάζει με το κόκκινο δερμάτινο smart cover που παρήγγειλα.

To κόκκινο leather smart cover από Καναδά το βρήκα.

από ότι φαίνεται έχει 2 κατακόρυφες "ακμές" πιθανόν για να στηρίζει την συσκευή και να στέκεται υπό γωνία... δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι επιπλέον σε review...

Για οσους δεν θελουν καλυμμα πισω, εχω κανει την εξης πατεντα(photos)

Attachments

• __________ 1.JPG
    __________ 1.JPG
    14.2 KB · Views: 84
  • __________ 2.JPG
    __________ 2.JPG
    16.4 KB · Views: 85
Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια ευγενική κυρία, διαχειρίστρια μιας οικοδομής κοντά στην οδό που μένω. Μου λέει, "ήρθε στη δική μας διεύθυνση ένας φάκελος που έχει το όνομα και τη διεύθυνσή σας επάνω". Την ευχαρίστησα θερμά και πήγα πήρα τον φάκελο από την είσοδο της πολυκατοικίας της.

Ήταν το red leather smart cover που είχα παραγγείλει από Καναδά. Α, ρε ξύλο που θέλει ο ταχυδρόμος! Το άφησε στο σωστό νούμερο, αλλά σε άλλη οδό! Και μετά λέμε πώς χάνονται τα πακέτα...

MC950_AV1_WHITE

Με πήραν τηλ. από multirama ότι αύριο θα μου φέρουν το ipad2 :2thumb22sup: , αλλά το κόκκινο smart cover δεν το βλέπω σε κανένα μαγαζί (:motz:) !!!!

Τι στα κομμάτια γίνετε και ΔΕΝ το έχουν φέρει ακόμα?

.