iPAD Smart Cover

Τελικά αξίζει παιδιά αυτο το smart cover? σας ρωτάω γιατί διαβάζω πολλά αρνητικά, ότι φθείρεται εύκολα το υλικό (πλαστικό η δέρμα) στις γωνίες μέχρι ότι αφήνει σημάδια στην οθόνη και στο πλάι....επίσης υπάρχει κάποιος λόγος εκτός απο την εμφάνιση για να προτιμήσω το δερμάτινο? φαντάζομαι θα μου κρατήσει και ποιο πολυ καιρο? λερωνονται εύκολα?

Thanks παίδες!

Εχω το μαυρο σε leather εδω και 3 μηνες. Αν και το προσεχω θα ελεγα πως εχει χασει λιγο το χρωμα του. Σημαδια δεν εχει αφησει πουθενα, ουτε οι γωνιες εχουν φθαρει. Βεβαια η χρηση του γινεται εντος σπιτιου. Εμενα με εχει βολεψει αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει τα 75 .

για 75 και 45 δεν θα το έπαιρνα. απο eBay το βρίσκεις με 20 .
Αλλα γενικα υπάρχουν πολυ καλύτερες θήκες.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι αξίζει η αγορά του smart cover. Έχω πάρει το γκρι πλαστικό απο την πρώτη μέρα αγοράς του ipad2 ,δεν παρατηρώ φθορά στις άκρες του. ,βέβαια κι εγώ εντός σπιτιού το χρησιμοποιώ. Κάποιες φορές αφήνει γραμμές πάνω στην οθόνη αν υπάρχει σκόνη αλλά φεύγουν πανευκολα με ένα πανακι ελαφρώς βρεμμενο. Προστατεύει πιστεύω την οθόνη σε μεγαλο βαθμό κι είναι πολύ πρακτικό και για να μην το πολυζαλιζουμε είναι cool αξεσουάρ ,must have for iPad IMHO .

Παίδες ευχαριστώ, μάλλον θα το τσιμπησω.

Παρεπιπτοντως είχα παει χτες σε apple store στη Μόσχα και ρωτάω τον πωλητή τι ωρα κλείνει το μαγαζί και λέει 12 το βράδυ, έμεινα μαλ@κ@ς!,,,

.

Καταργήθηκαν η πορτοκαλί και η μπλε σκούρα!

Polyurethane
MC945_AV1_WHITE

Leather
MC949_AV1_WHITE

.
.
.
.
.
.
.
.

Η Νέες είναι η σκούρα γκρι (Dark Gray) και η μπλε
(Navy)!

Polyurethane (Dark Gray)
darkgrey.jpg

Leather (Navy)

navyy.jpg

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα την πορτοκαλί. Τώρα αισθάνομαι και συλλέκτης :)

Εγω την καφέ δέρμα, είχα την πλαστική στο ipad2 και αυτη φαίνεται πολυ καλύτερη...

ρε παλικάρια, πείτε ποιο cover να πάρω για το iPad 3 ? (το πήρε ο αδελφος δώρο και δεν εχει θηκη)

Φίλος μου πήρε το official smart case και καλύπτει το tablet ολόκληρο. Κάνει ένα 45 αρι αλλά είναι ποιοτικό