"Τα σπάει" το νέο Sifteam Extreme. Το καλύτερο image για 9000HD.
καλό αυτό για τους κατόχους των συγκεκριμένων δεκτών που κάνουν υπομονή τόσο καιρό, αλλά νομίζω ότι πλέον είναι πολύ αργά για την συγκεκριμένη σειρά δεκτών (900,910,9000) να προσεγγίσει νέους πελάτες.
Φίλε Πάνο, αν και έχεις γράψει μια ανακεφαλαίωση στην προηγούμενη σελίδα, μπορείς να πεις κάποια πράγματα παραπάνω σχετικά με την σταθερότητα των emus, cccam beta, τελευταίο incubus κτλ
εγώ είχα κάνει το λάθος πέρυσι το καλοκαίρι και πήρα ένα 910HD όταν το enigma έφτανε στο 0.4 ή 0.5 και πραγματικά είχα απογοητευθεί πολύ με την επιλογή μου. και τότε τα σχόλια χρηστών (στο denktenk.com) έλεγαν ότι "τα έσπαγε" αλλά εικόνα σε hd κανάλι και fta μάλιστα δεν έβλεπες πάνω από μισό λεπτό, μετά κόλλαγε το σύμπαν. τον επέστρεψα σε 3 μέρες δεν ξαναδιάβασα από τότε σοβαρά για τον δέκτη.
ακόμα ψάχνω για δεύτερο δέκτη και ένας φτηνός μεταχειρισμένος 910 ή 900 δεν θα με χάλαγε, με την προοπτική ότι κάνει τα βασικά απροβλημάτιστα...
καταλαβαίνω ότι δεν είναι και vu+, αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να το ξανατολμήσω ή τουλάχιστον πρέπει να δοκιμάσω πριν τον αγοράσω για δεύτερη φορά:shot:
ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις πληροφορίες...
Παντως να αναφερω οτι εχω τον 9000 δυο χρονια τωρα με sifteam image (οχι Ε2) και μου δουλευει τελεια.
Απολυτα σταθερος, κανενα κολλημα, του εχω βαλει και επιγειο tuner και ολα μια χαρα.
Στο επιγειο δεν μου βγαζει το epg στο Star & Alpha και εχω επικοινωνησει με τους κορεατες οπου μου ζητησαν να κανω capture το stream με VLC και να τους το στειλω να δουν τι συμβαινει.
Για μενα προσωπικα ειναι πολυ πετυχημενος δεκτης. Μπορει καποιο να τον θελουν με Ε2 και να τον συγκρινουν με το E2 των Dreamboxes αλλα πιθανον ο δορυφορικος κοσμος δεν ειναι μονο E2.
Το θεμα με το CCcam δεν με εχει απασχολησει γιατι το newcs κανει μεχρι στιγμης μια χαρα την δουλεια του.
έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τον ipbox9000hd με usb stic internet on the go.
υπάρχει κάποιο stic που είναι συμβατό με τους drivers για wirless internet του IPBOX;
ή είναι συμβατά μόνο με windows;
Aν κάποιος έχει κάνει κάποιο πετυχυμένο ή αποτυχιμένο τεστ ας το αναφέρει.
Ευχαριστώ Στάθης
"Τα σπάει" το νέο Sifteam Extreme. Το καλύτερο image για 9000HD.
Λίγη βοήθεια παρακαλώ.
Δεν έχω βάλει enigma2 μέχρι σήμερα, γιατί νόμιζα ότι δεν είναι αρκετά ώριμο.
Θέλω να βάλω στον 9000HD το Enigma2_SifTeam_Extreme_Edition_1.0_v0.9.7 ,αλλά βλέπω ότι το αρχείο της USB Version έχει μεγαλύτερο μέγεθος.
Έχει περισσότερα καλούδια ή είναι το ίδιο με το αρχείο για FLASH Version ???
Έχω μάθει να βάζω τη FLASH Version, αλλά δεν έμαθα ακόμα να βάζω την USB Version.
Σε ποιό φάκελο πρέπει να βάλω το αρχείο sifteam-e2-ee-1.0_097-cuberevo-flash.tar.gz, για να κάνω την εγκατάσταση με το Panel Plugin ???
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
+1 εξαιρετική εικόνα, newcs δουλεύει απροβλημάτιστα. όσο για firmware, ακόμη και τα τελευταία οriginal, με sf addon, έχουν βελτιωθεί πάρα πολυ (για άπειρους χρήστες).Παντως να αναφερω οτι εχω τον 9000 δυο χρονια τωρα με sifteam image (οχι Ε2) και μου δουλευει τελεια.
Απολυτα σταθερος, κανενα κολλημα, του εχω βαλει και επιγειο tuner και ολα μια χαρα.
Στο επιγειο δεν μου βγαζει το epg στο Star & Alpha και εχω επικοινωνησει με τους κορεατες οπου μου ζητησαν να κανω capture το stream με VLC και να τους το στειλω να δουν τι συμβαινει.
Για μενα προσωπικα ειναι πολυ πετυχημενος δεκτης. Μπορει καποιο να τον θελουν με Ε2 και να τον συγκρινουν με το E2 των Dreamboxes αλλα πιθανον ο δορυφορικος κοσμος δεν ειναι μονο E2.
Το θεμα με το CCcam δεν με εχει απασχολησει γιατι το newcs κανει μεχρι στιγμης μια χαρα την δουλεια του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.