Αν και υπέρμαχος και λάτρης του Iphone, ήρθε η στιγμή να το αποχωρισθώ. Μετά από 100 "format" και άλλες τόσες αναβαθμίσεις κάνοντας κάθε φορά τον σταυρό μου να δουλέψει, το iphone 2g παρέδωσε πνεύμα. Για την ακρίβεια παρέδωσε πνεύμα το touch screen και πιο συγκεκριμένα η πάνω οριζόντια γραμμή του. Λύση υπάρχει. Να δώσω 100 ευρώ να πάρω καινούρια οθόνη-touch screen. Μάλιστα... να δώσω 100 ευρώ να φτιάξω το παλιό iphone αφού πρώτα βέβαια θα πρέπει να παρακολουθήσω σεμινάρια για το πως ανοίγει. Δεν σφάξανε.
Ωραίο ήταν σαν παιχνίδι, αλλά 1,5 χρόνο την πέρασα χωρίς πολλά καλούδια που είχα συνηθίσει μόνο και μόνο για να πουλάω μούρη. Τώρα που γέμισε ο κόσμος iphone νομίζω δεν υπάρχει πια κανένας λόγος σοβαρός. Ήρθε ο καιρός να πάρω ένα κανονικό τηλέφωνο να κάνω τη δουλειά μου
Τέλος, επειδή αρκετοί το ζαχαρώνετε να έχετε υπόψη σας ότι δεν είμαι ο μόνος που του χάλασε το touch screen. Ένα google θα σας πείσει
Ωραίο ήταν σαν παιχνίδι, αλλά 1,5 χρόνο την πέρασα χωρίς πολλά καλούδια που είχα συνηθίσει μόνο και μόνο για να πουλάω μούρη. Τώρα που γέμισε ο κόσμος iphone νομίζω δεν υπάρχει πια κανένας λόγος σοβαρός. Ήρθε ο καιρός να πάρω ένα κανονικό τηλέφωνο να κάνω τη δουλειά μου
Τέλος, επειδή αρκετοί το ζαχαρώνετε να έχετε υπόψη σας ότι δεν είμαι ο μόνος που του χάλασε το touch screen. Ένα google θα σας πείσει