Iphone - 1,5 χρόνο βάσανα τελειώνουν

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Αν και υπέρμαχος και λάτρης του Iphone, ήρθε η στιγμή να το αποχωρισθώ. Μετά από 100 "format" και άλλες τόσες αναβαθμίσεις κάνοντας κάθε φορά τον σταυρό μου να δουλέψει, το iphone 2g παρέδωσε πνεύμα. Για την ακρίβεια παρέδωσε πνεύμα το touch screen και πιο συγκεκριμένα η πάνω οριζόντια γραμμή του. Λύση υπάρχει. Να δώσω 100 ευρώ να πάρω καινούρια οθόνη-touch screen. Μάλιστα... να δώσω 100 ευρώ να φτιάξω το παλιό iphone αφού πρώτα βέβαια θα πρέπει να παρακολουθήσω σεμινάρια για το πως ανοίγει. Δεν σφάξανε.

Ωραίο ήταν σαν παιχνίδι, αλλά 1,5 χρόνο την πέρασα χωρίς πολλά καλούδια που είχα συνηθίσει μόνο και μόνο για να πουλάω μούρη. Τώρα που γέμισε ο κόσμος iphone νομίζω δεν υπάρχει πια κανένας λόγος σοβαρός. Ήρθε ο καιρός να πάρω ένα κανονικό τηλέφωνο να κάνω τη δουλειά μου

Τέλος, επειδή αρκετοί το ζαχαρώνετε να έχετε υπόψη σας ότι δεν είμαι ο μόνος που του χάλασε το touch screen. Ένα google θα σας πείσει -bye-

σου έπεσε? δεν βλεπω κάτι το παράξενο όμως.. όλα τα κινητά έχουν προβλήματα... απο φίλους μου πάντως δεν ειχε κανείς πρόβλημα με το touch screen.

Επειδή θα σου κακοφανούν οι non-touch μικρές οθόνες των κλασσικών κινητών, αυτή την στιγμή σε βλέπω με δύο επιλογές : OMNIA και HTC HD

Και γω κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Αν και έχω ξενερώσει με τα πόσα λεφτά έχω χαλάσει τα τελευταία χρόνια για κινητά και στο τέλος να χρησιμοποιώ μόνο τον κατάλογο και το call :slapface:

Νεκταρ, αν εχεις συνηθισει στο *iphone θα φας μεγαλη ξενερα γυρνωντας σε winmobile... Ειδικα τωρα που με το νεο firmware τελειωνει και το θεμα "ελλειψεις"...

Re: Απάντηση: Iphone - 1,5 χρόνο βάσανα τελειώνουν

Αν και έχω ξενερώσει με τα πόσα λεφτά έχω χαλάσει τα τελευταία χρόνια για κινητά και στο τέλος να χρησιμοποιώ μόνο τον κατάλογο και το call :slapface:

Α,μην στεναχωριεσαι.Δεν εισαι ο μονος...

Αν και υπέρμαχος και λάτρης του Iphone, ήρθε η στιγμή να το αποχωρισθώ. Μετά από 100 "format" και άλλες τόσες αναβαθμίσεις κάνοντας κάθε φορά τον σταυρό μου να δουλέψει, το iphone 2g παρέδωσε πνεύμα. Για την ακρίβεια παρέδωσε πνεύμα το touch screen και πιο συγκεκριμένα η πάνω οριζόντια γραμμή του. Λύση υπάρχει. Να δώσω 100 ευρώ να πάρω καινούρια οθόνη-touch screen. Μάλιστα... να δώσω 100 ευρώ να φτιάξω το παλιό iphone αφού πρώτα βέβαια θα πρέπει να παρακολουθήσω σεμινάρια για το πως ανοίγει. Δεν σφάξανε.

Ωραίο ήταν σαν παιχνίδι, αλλά 1,5 χρόνο την πέρασα χωρίς πολλά καλούδια που είχα συνηθίσει μόνο και μόνο για να πουλάω μούρη. Τώρα που γέμισε ο κόσμος iphone νομίζω δεν υπάρχει πια κανένας λόγος σοβαρός. Ήρθε ο καιρός να πάρω ένα κανονικό τηλέφωνο να κάνω τη δουλειά μου

Τέλος, επειδή αρκετοί το ζαχαρώνετε να έχετε υπόψη σας ότι δεν είμαι ο μόνος που του χάλασε το touch screen. Ένα google θα σας πείσει -bye-

μια απ' τα ιδια και εδω.
δεν μου εχει χαλασει (ευτυχως) αλλα μονο το call χρησιμοποιω....

Νεκταρ, αν εχεις συνηθισει στο *iphone θα φας μεγαλη ξενερα γυρνωντας σε winmobile... Ειδικα τωρα που με το νεο firmware τελειωνει και το θεμα "ελλειψεις"...

Να κάνω μετάφραση:

‛’Απαγορεύεται να μην θέλει κάποιος iphone.

Ειδικά δε το να το έχει και να θέλει να το αλλάξει αποτελεί κακούργημα και τιμωρείται με βαρύτατες ποινές (αφαίρεση πιστοποίησης THX κλπ’’)´´

:p

Αυτό το ´τώρα’ πάντως Τάκη (aka νέο firmware) είναι σαν το ανέκδοτο με τον Αλβανό Τουρίστα. Θυμάμαι πόσες φορές ‛τώρα’ έβγαινε νέο firmware με Ελλήνικος.

Ξέρω βέβαια ότι αυτή τη φορά οι αλλαγές έχουν ανακοινωθεί (και εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενες).

Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε κάτι μήνες ακόμα μέχρι να τις δούμε.

Τέλος, θεωρώ μάλλον προφανές ότι μαζί με το νέο firm θα έρθουν και οι νέες συσκευές.

Αν μάλιστα οι τελευταίες έχουν και νέα, υψηλότερης ανάλυσης, οθόνη τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για την Apple.

Τέλος καταλαβαίνω τον Nektar: Όσο και κάποιοι να το αρνούνται ή στην περίπτωσή τους να μην ισχύει, το iphone παραμένει περίπτωση trendy και φρουφρουικής κατάστασης.

Ελεγα και εγω, ποσο θα αντεξεις να μην σχολιασεις! :p

Σε φανταζομαι σαν τον Ιζντογκουντ να τρως τα ρουχα σου! :p

Πολύ ''to the point'' η τοποθέτησή σου φίλε Τάκη.

Μισό να κάνω disable ένα serial που έχω.

ΥΓ Muppet Show photo required

:p

Παιδιά να σας πω κάτι; αν είναι να κάνετε χρήση μόνο του Call, πραγματικά ταλαιπωρείστε άδικα αγοράζοντας iphone. Το iphone είναι λάθος επιλογή για να κάνετε ένα call.

Δεν σας μιλάω ειρωνικά, το πιστεύω. Αγοράστε ένα κινητό, (μάλλον δεν χρειάζεται ούτε καν να αγοράσετε , τα χαρίζουν πλέον στα καρτοκινητά) να κάνετε την δουλειά σας.

Οσο και καλά και όσα και φρουφρού να έχουν κάποια πράγματα, οι επιλογές πρέπει να γίνονται βάση των αναγκών μας. Και προσωπικά έχω καταλήξει στο όταν κάτι με χαλάει να το αλλάζω άρδην παρά να μου σπάει τα νεύρα.

Παιδιά να σας πω κάτι; αν είναι να κάνετε χρήση μόνο του Call, πραγματικά ταλαιπωρείστε άδικα αγοράζοντας iphone. Το iphone είναι λάθος επιλογή για να κάνετε ένα call.

Δεν σας μιλάω ειρωνικά, το πιστεύω. Αγοράστε ένα κινητό, (μάλλον δεν χρειάζεται ούτε καν να αγοράσετε , τα χαρίζουν πλέον στα καρτοκινητά) να κάνετε την δουλειά σας.

+1

Να πω την αλήθεια για τον 1 μήνα περίπου που είχα μείνει χωρίς το windows mobile χρησιμοποιούσα ένα πολύ παλιό SonyEricsson T68i. Από πλευράς τηλεφώνου δεν μου έλειψε τίποτα προφανώς (μέχρι και mp3 player είχα για αυτό το κινητό από παλιά :P).
O λόγος που αρχικά είχα δει τρομερά θετικά το ppc ήταν το ότι σταμάτησα να κουβαλάω το laptop μου καθημερινά μαζί (και για Laptop έχω εδώ και 3 χρόνια ένα 12 ιντσών, 3 κιλά μαζί με το τροφοδοτικό).
Από την άλλη βλέπεις κινητά που κάνουν κάτω από 200 ευρώ χωρίς επιδότηση (πχ SonyEricsson K800i) που είναι πολύ σταθερά σαν τηλέφωνα, προσφέρουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, παίζουν mp3 και τραβάνε μια χαρά φωτογραφίες και δέχονται και μερικές εφαρμογές για ώρα ανάγκης. Ίσως τελικά όταν βγουν τα Windows Mobile 7 να μην δώσω τα χρήματά μου για ένα νέο ppc, αλλά να αγοράσω ένα καλό netbook με 400 ευρώ (κοντά 1.5 κιλό) και να δοκιμάσω τον συνδυασμό απλό κινητό και netbook να δω πως θα πάει...

... Οσο και καλά και όσα και φρουφρού να έχουν κάποια πράγματα, οι επιλογές πρέπει να γίνονται βάση των αναγκών μας ...
Συμφωνώ.
Άλλη μια σωστή, αν και διαφορετική άποψη:
... Ίσως τελικά όταν βγουν τα Windows Mobile 7 να μην δώσω τα χρήματά μου για ένα νέο ppc, αλλά να αγοράσω ένα καλό netbook με 400 ευρώ (κοντά 1.5 κιλό) και να δοκιμάσω τον συνδυασμό απλό κινητό και netbook να δω πως θα πάει...
από κάποιον που προφανώς δεν χρειάζεται μόνο να καλεί.
:SFGSFGSF:

Να πω την αλήθεια για τον 1 μήνα περίπου που είχα μείνει χωρίς το windows mobile χρησιμοποιούσα ένα πολύ παλιό SonyEricsson T68i. Από πλευράς τηλεφώνου δεν μου έλειψε τίποτα προφανώς (μέχρι και mp3 player είχα για αυτό το κινητό από παλιά :P).
O λόγος που αρχικά είχα δει τρομερά θετικά το ppc ήταν το ότι σταμάτησα να κουβαλάω το laptop μου καθημερινά μαζί (και για Laptop έχω εδώ και 3 χρόνια ένα 12 ιντσών, 3 κιλά μαζί με το τροφοδοτικό).
Από την άλλη βλέπεις κινητά που κάνουν κάτω από 200 ευρώ χωρίς επιδότηση (πχ SonyEricsson K800i) που είναι πολύ σταθερά σαν τηλέφωνα, προσφέρουν μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, παίζουν mp3 και τραβάνε μια χαρά φωτογραφίες και δέχονται και μερικές εφαρμογές για ώρα ανάγκης. Ίσως τελικά όταν βγουν τα Windows Mobile 7 να μην δώσω τα χρήματά μου για ένα νέο ppc, αλλά να αγοράσω ένα καλό netbook με 400 ευρώ (κοντά 1.5 κιλό) και να δοκιμάσω τον συνδυασμό απλό κινητό και netbook να δω πως θα πάει...
Πηρα ενα aspire one (netbook) με μεγαλη μπαταρια και σωθηκα,ασε που εχω μια ταση να μου πεφτουν στο δρομο τα κινητα και τα κλαιω.Οποτε η λυση απλο τηλεφωνο με αυτονομια και netbook για μενα δουλεψε.-bye-