iPhone 2.2

Εμενα μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα στο itunes
'υπαρχει το απντειτ 2.2 για το αιφον σας'
....λες να εχει ελληνικα μεσα?

Απορώ που το βρήκε πάντως....

Καλημέρα...

thanks Μιχάλη για την ενημέρωση...

να υποθέσω ότι η αναβάθμιση δεν γίνεται αυτόματα όταν συνδέσουμε το Iphone με το itunes....έτσι δεν είναι???

ειλικρινά δεν θυμάμαι πως έκανα την 2.1...

Oχι βέβαια, σου λέει ότι βγήκε η καινούργια και αν θες να κάνεις αναβάθμιση..

Naso an theleis pigaine sto iTunes,ergalia,idiothtes kai apenergopoihse(bgale to tik) apo thn epilogh :aytomath anabathmish

Dustyxws den exw pc mprosta mou gia perissoteres leptomereies!

Βασίλη μόλις μπήκα στο iTunes και δεν βρήκα τέτοιες επιλογές... Όταν μπεις ενημέρωσε αναλυτικά...

Μα δεν ειπάρχει τέτοια επολογή..

Ξαφνικά να σου κάνει από μόνο του αναβάθμιση?
Για σκέψου τι ζημιά θα έκανε..

Το μόνο που έχει σαν επιλογή είναι αυτόματα sync όποτε κουμπώνεις το τηλέφωνο..

Νάσο για να καταλάβω σου κάνει αυτόματα αναβάθμιση>?>>?

Last edited:
όχι φίλε μου Velkus...

πέραν αυτού όμως-παίδες-απ´ό,τι φαίνεται η 2.2 είναι φήμη!!!!

πριν από λίγο συνδέσα το iphone μου με το itunes...μούπε ότι είμαι update έχοντας την 2.1 και ότι η επόμενη ενημέρωση για-τυχόν-αναβάθμιση θα γίνει στις 27/11/08!!!

άρα ποιά 2.2 στις 21/11????

μιλά για την ενημέρωση που θα αναζητήσει το iTunes αυτόματα και όχι το πότε θα είναι η αναβάθμιση διαθέσιμη.

υπ'όψιν, μιλάμε για αναζήτηση ενημέρωσης και ΟΧΙ για αυτόματη ενημέρωση :grandpa:

To 2.2 είναι διαθέσιμο !

iphone2.2.jpg

Το 2.2 είναι όντως διαθέσιμο (το κατεβάζω τώρα!) αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα αν κάνοντας update θα "κλειδώσουν" οσα τηλέφωνα έχουν ξεκλειδώσει με pwnage. Για τα 2g τηλέφωνα, η θεωρία λέει οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα μια και η 2.2 δεν πειράζει το baseband. Για τα 3g ΜΗΝ κανετε το update πριν η dev team βγάλει νέο pwnage.

Το δικό μου είναι 2g και με τρώει να δοκιμάσω το update, αλλωστε μονο το swirlymms χρησιμοποιω απο non-AppleStore εφαρμογές οπότε δεν θα μου λείψει και πολύ! Ίσως περιμένω μέχρι το μεσημέρι να δω αν θα το δοκιμασει πρωτα καποιος αλλος και βλεπουμε!

Τι σχέση έχει η vodafone με το λογισμικό ;
Την γλώσσα δεν την υποστηρίζει η Apple, κάτι που είχαμε πει κ νωρίτερα ότι το πιο πιθανό με την 2.2 είναι να μην υπάρχουν ελληνικά.

Έχει απόλυτη σχέση. Από τη στιγμή που εμπορεύεται το τηλέφωνο στην Ελλάδα επίσημα, είναι υποχρεωσή της να πιέσει την apple να συμπεριλάβει την ελληνική γλώσσα.

Last edited:
Έχει απόλυτη σχέση. Από τη στιγμή που εμπορεύεται το τηλέφωνο στην Ελλάδα επίσημα, είναι υποχρεωσή της να πιέσει την apple να συμπεριλάβει την ελληνική γλώσσα.
Συμφωνω κι επαυξανω.Καλο το κερδος αλλα πρεπει να κερδιζουν ολα τα εμπλεκομενα μερη(και οι καταναλωτες).

Η απαξίωση της apple ως αναφορά το ελληνικό κοινό κρατάει χρόνια τώρα , σιγά μην άλλαζαν τώρα με το iphone ....

το θέμα είναι που αποσκοπεί όμως η συνεχιζόμενη ( εξόφθαλμη πλέον !) εμπάθεια της apple προς σε οτιδήποτε Ελληνικό ?
Μp3 με 40 ευρό και φωτογραφικές με 90 και μιλάνε ακόμα και στα μενού ελληνικά ....

anyway στο θέμα μας

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

Ti λέει το 2.2 ?

Κι εγώ κατέβασα κι εγκατέστησα το 2.2, αλλά θέλω λίγο χρόνο για εντυπώσεις.
Ελπίζω να λυθεί με το νέο λογισμικό το πρόβλημα που έχω με τη Sim που κλειδώνει (και με πετάει εκτός δικτύου) από μόνη της καθημερινά...

Last edited:
Παρατηρώ ένα πρόβλημα με τον συγχρονισμό των mail accounts. Αφού εγκατέστησα και την αναβάθμιση του iTunes 8.0.2 (MAC OS X) και δηλώνοντας το τηλέφωνο ως new, αφ ενός το iTunes δεν βλέπει τα mail accounts του συστήματος άρα δεν μπορεί και να συγχρονίσει, αφ εταίρου προσπαθώ να περάσω χειροκίνητα τα accounts στο iphone αλλά και πάλι δεν... Όταν βρω χρόνο θα του ρίξω μια πιο καλή ματιά και θα σας ενημερώσω. Εάν κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή βρει λύση please ας ενημερώσει αναλόγως.