iPhone 2.2

Με μια λέξη... ΝΤΡΟΠΗ. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν κάτι απίστευτες γλώσσες και να μην υπάρχουν και τα Ελληνικά. Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, ίσα ίσα που γουστάρω πολύ την συγκεκριμένη χώρα, αλλά δεν μπορεί να υποστηρίζει Φινλανδικά, μια χώρα με 4.800.000 κατοίκους και να μην υποστηρίζει εμάς που είμαστε στην τελική υπερδιπλάσιοι. Ακόμα και στο google maps, με το προηγούμενο update υπήρχε καθοδήγηση στα Ελληνικά, τώρα την βγάλανε και αντι να κάνουν ένα βήμα μπροστά, μας πήγαν δύο βήματα πίσω. ΝΤΡΟΠΗ :angry:

Έχει απόλυτη σχέση. Από τη στιγμή που εμπορεύεται το τηλέφωνο στην Ελλάδα επίσημα, είναι υποχρεωσή της να πιέσει την apple να συμπεριλάβει την ελληνική γλώσσα.

Ετσι ακριβως ....
Βεβαία μην ξεχνάς ότι εφόσον πουλάει , μπορούνε να σφυρανε ανέμελα.

Πωπω εφιαλτης ειναι το update καθε φορα...
Και να πω οτι υπαρχει και κανενας σοβαρος λόγος να αναβαθμισουμε τα παντοφλακια μας......μονο προβλήματα βλεπω φέρνει και ...γιαπωνεζικα smilies ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΕΟΣ...

μαιστα ..
το τηλ έγινε 2.2 κατόπιν jailbreak και πέρασμα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

δουλεύει άψογα απροβλημάτιστα και σαφώς !!! πιο σπιρτόζικα απο τι πριν
με αποκορύφωμα την συμπεριφορά στο νετ γενικά είτε wifi είτε cellular data σχεδόν πετάει !!!

απο πλευράς μου προχωρήστε άφοβα
άντε και καλό βόλι !!

Πωπω ρε Φραγκι, μιλαμε το ποτηρι το βλεπεις παντα μισοαδειο!
Αν δεν θες μην κανεις την αναβαθμιση! Εμενα με την 2.1 παει τζετ, οποτε δεν βλεπω τον λογο για την 2.2 προς το παρον..

new pwnage is ready make update 2.2.1

εχει γινει update το pwnage tool σε 2.2.1

Last edited:
EEE sorry αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο. Διαβαζω παντου για προβλήματα και τωρα ξαφνικα οτι ειναι jet και πεταει (επίσης μεχρι τωρα σερνοταν??? και γιατι το διαφημιζαμε οτι ειναι γρηγορο αφου ειχε τοσα προβληματα. Ειλικρινα δε καταλαβαινω)και ειμαστε και ευχαριστημενοι με τα γιαπωνεζικα smilies ενω θα επρεπε να ντρεπόαστε που υποστηρίζουμε εταιρίες που μας εχουν γραμμενους εκει που δε πιανει μελάνι.
Και οκ εγω εγω το 2g οποτε καλα να παθω που δε με υποστηρίζει με Ελληνικά και που πληρωνω διπλα τα SMS καθε μηνα, αλλα εσεις με το 3g? ποια ειναι η δικαιολογια της Apple απέναντι σας. Ας την εξυμνύσουμε για αλλη μια φορα.
Δε θελω να ειμαι γκρινιάρης αλλα οταν βλεπω "κουλα" τα λεω και ειδικά οταν υπάρχουν προβλήματα που ολα τα βλεπουν "μέλι - γάλα όλοι".
Δε πα να ειναι MS η Αpple δε με ενδιαφέρει.
Η αντίπερα όχθη εχει πλησιάσει αρκετα -αν οχι φτασει- το innovative του iphone (το εχω ξαναπει το μοναδικο πραγμα που χαιρομαι με την ιστορια του iphone ειναι οτι ξυπνησαν οι υπόλοιποι κατασκευαστες) και καλα θα κανει η ακατανομαστη Apple να ακουσει τους πικραμενους πελάτες της.
Ας κανω και εγω αναβαθμιση τωρα να βάζω γιαπωνεζικα Smilies. Αλήθεια εσεις που κανατε αναβαθμιση τι ακριβως ειναι τούτα και που χρησιμοποιούνται?

Last edited:
Βρε Φρα. δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι μερικα πραγματα δεν αλλαζουν;

Τι τα λες και τα ξαναλες; Αλλαζει κατι; Οποιος καταλαβε καταλαβε (οτι μπορει και θελει) - Δικαιωμα του. Ειναι προφανες οτι δεν προκειται να αλλαξει η γνωμη κανενος επι του θεματος. Μονο προστριβες ειναι πλεον πιθανες.

:)

Δεν εχεις άδικο. Στο θέμα μας λοιπον

Οσοι πέρασαν την νέα εκδοση να μας πουν τι αλλαγες ειδαν (οχι οτι πχ. φυσάει) και αν αξίζει τον κόπο (αφου δεν δίνει Ελληνικα)

το τηλ αποκρίνεται πιο γρήγορα σε όλες τις λειτουργίες του σε σχέση με πριν
και ιδίως σε ότι αναφορά το νετ ( όπως ξαναέγραψα ) επίσης παρατήρησα μεγαλύτερο χρόνο διάρκειας της μπαταρίας , παρόλο που το έχω λυσάξει δεν πέφτει εύκολα , το gps έχει ελληνικά στην πλοήγηση σε αντίθεση με ότι λάθος γράφτηκε σε άλλο post και πλέον φαίνεται και είναι πιο ταχύ

αυτά

EEE sorry αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο. Διαβαζω παντου για προβλήματα και τωρα ξαφνικα οτι ειναι jet και πεταει (επίσης μεχρι τωρα σερνοταν??? και γιατι το διαφημιζαμε οτι ειναι γρηγορο αφου ειχε τοσα προβληματα. Ειλικρινα δε καταλαβαινω)και ειμαστε και ευχαριστημενοι με τα γιαπωνεζικα smilies ενω θα επρεπε να ντρεπόαστε που υποστηρίζουμε εταιρίες που μας εχουν γραμμενους εκει που δε πιανει μελάνι.
Και οκ εγω εγω το 2g οποτε καλα να παθω που δε με υποστηρίζει με Ελληνικά και που πληρωνω διπλα τα SMS καθε μηνα, αλλα εσεις με το 3g? ποια ειναι η δικαιολογια της Apple απέναντι σας. Ας την εξυμνύσουμε για αλλη μια φορα.
Δε θελω να ειμαι γκρινιάρης αλλα οταν βλεπω "κουλα" τα λεω και ειδικά οταν υπάρχουν προβλήματα που ολα τα βλεπουν "μέλι - γάλα όλοι".
Δε πα να ειναι MS η Αpple δε με ενδιαφέρει.
Η αντίπερα όχθη εχει πλησιάσει αρκετα -αν οχι φτασει- το innovative του iphone (το εχω ξαναπει το μοναδικο πραγμα που χαιρομαι με την ιστορια του iphone ειναι οτι ξυπνησαν οι υπόλοιποι κατασκευαστες) και καλα θα κανει η ακατανομαστη Apple να ακουσει τους πικραμενους πελάτες της.
Ας κανω και εγω αναβαθμιση τωρα να βάζω γιαπωνεζικα Smilies. Αλήθεια εσεις που κανατε αναβαθμιση τι ακριβως ειναι τούτα και που χρησιμοποιούνται?

Φιλε, οταν λεω οτι παει ΤΖΕΤ, μιλαω για εμενα και τις αναγκες μου, ενταξει; Αυτη την στιγμη δεν εχω το παραμικρο προβλημα σε σημειο που το σκεφτομαι σοβαρα αν πρεπει να αναβαθμιστω.
Συμφωνοι, ειναι απαραδεκτο η Apple να μην μας εχει βαλει επισημως ελληνικα, αφου ομως υπαρχουν ανεπισημως και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, στα απαυτα μου...Την δουλεια μου την κανω καλυτερα απο ποτε, και το εκτιμω 10 φορες περισσοτερο αφου αυτη την εβδομαδα που αναγκαστικα δουλευα με το HTC πηγα να κοψω φλεβες με τα Windows mobile..
Αυτα οσον αφορα ΕΜΕΝΑ. Εσυ συνεχισε να γκρινιαζεις για ενα τηλεφωνο που ποτε δεν αγαπησες, εγω θα συνεχιζω να απολαμβανω το καλυτερο gadget/τηλεφωνο που περασε απο τα χερια μου..

Βρε Τάκη και εγω κάνω την δουλεια μου με τα γιαλατζι ελληνικα αλλα μεχρι ενα σημειο διότι χρεώνει στα SMS διπλά!!!
Οσο για τον αν το αγάπησα ή όχι θα το είχα "σκοτώσει" απο την πρώτη εδομάδα, Και ναι γκρινιάζω να επισημαινω τις ελλείψεις του που ειναι απαραδεκτες εν έτη 2009 (κοντα) εσας δε σας ενοχλουν δλαδη? Και μη μου πεις οτι υπαρχουν 3423 εφαρμογές τριτων που τις καλυπτουν γιατι -δεν υπαρχουν για ολες τις ελλειψεις. δεν λειτουργουν παντα, πρεπει να τις πληρωσεις (ορισμενες) πρεπει να "σπασεις" το κινητο σου να τα δεχεται (3g original)
Δεν υπαρχει λόγος ομως διαμάχης. Το τηλεφωνο ειναι απλα καλό, αν δεν εχει αυτα τα μυρια "κακα" που περιμενουμε απο την εκδοση 1 να τα βελριώσουν και αυτοι βαζουν smilies (ελεος) θα ηταν τέλειο (σχεδον)

Βρε Τάκη και εγω κάνω την δουλεια μου με τα γιαλατζι ελληνικα αλλα μεχρι ενα σημειο διότι χρεώνει στα SMS διπλά!!!
Οσο για τον αν το αγάπησα ή όχι θα το είχα "σκοτώσει" απο την πρώτη εδομάδα, Και ναι γκρινιάζω να επισημαινω τις ελλείψεις του που ειναι απαραδεκτες εν έτη 2009 (κοντα) εσας δε σας ενοχλουν δλαδη? Και μη μου πεις οτι υπαρχουν 3423 εφαρμογές τριτων που τις καλυπτουν γιατι -δεν υπαρχουν για ολες τις ελλειψεις. δεν λειτουργουν παντα, πρεπει να τις πληρωσεις (ορισμενες) πρεπει να "σπασεις" το κινητο σου να τα δεχεται (3g original)
Δεν υπαρχει λόγος ομως διαμάχης. Το τηλεφωνο ειναι απλα καλό, αν δεν εχει αυτα τα μυρια "κακα" που περιμενουμε απο την εκδοση 1 να τα βελριώσουν και αυτοι βαζουν smilies (ελεος) θα ηταν τέλειο (σχεδον)

Και ετσι που ειναι, αν εχεις στοιχειωδη επαφη με υπολογιστη (ωστε να περασεις οτι του λειπει) το μετατρεπεις σε "αστακο". Οταν βρεθουμε καποτε απο κοντα, θα σου δειξω τι εννοω.
Φυσικα και δεν υπαρχει λογος διαμαχης. Ας ακουσουμε και απο αλλους τι παρατηρουν με το νεο firmware πριν κανουμε (αν κανουμε) αναβαθμιση..

Το τηλεφωνο ειναι απλα καλό, αν δεν εχει αυτα τα μυρια "κακα" που περιμενουμε απο την εκδοση 1 να τα βελριώσουν και αυτοι βαζουν smilies (ελεος) θα ηταν τέλειο (σχεδον)

Διάβασα σε ένα άρθρο για τα smiles....:guitarist::violent-smiley-030:

H Πωλήσεις στην ιαπωνία είναι στο πάτο μόνο και μόνο γιατί δεν ειπήρχαν αυτά τα japan smiles..

Τουλάχιστον αυτοί κατάφεραν με κάποιο τρόπο να ακουστούν, ενώ εμεις χωρίς τα ελληνικά πήγαμε της πωλήσεις στα ύψη!!

Re: Απάντηση: iPhone 2.2

Το θέμα των Ελληνικών έχει και μία άλλη διάσταση.

Γιατί άραγε γλώσσες χωρών με μικρότερο πληθυσμό και λιγότερους αγοραστές υποστηρίζονται;

Γιατί, κατά τη γνώμη μου πάντα, εκεί οι καταναλωτές είναι πιο συνειδητοποιημένοι και απαιτούν τα προφανή. Κατʼ επέκταση η αγορά είναι πιο ώριμη και η εκεί ʽαντιπροσωπείαʼ αναγκάζεται να τους ακούσει.

Αντιθέτως, εδώ στην Ελλάδα μας νοιάζει περισσότερο το να πουλήσουμε μούρη ή να παίξουμε απλώς με το νέο γκατζετάκι μας επιτρέποντας στις Χ Apple και Vodafone όχι μόνο να μην μας σέβονται ως καταναλωτές αλλά πάω στοίχημα να μας κοροϊδεύουν κιόλας (στην Vodafone λογικά θα σκέφτονται ως εξής: ʽΓιατί να ζητήσουμε Ελληνικά από την Apple; Αφού έτσι κι αλλιώς οι Ελληνάρες θα το αγοράσουν σαν τρελοίʼ).

Όταν οι ίδιοι λοιπόν (και δεν αφήνω τον εαυτό μου έξω προφανώς – μιας και δεν μιλάω μόνο για το iphone) υποβαθμιζόμαστε μόνοι μας ως καταναλωτές, δεν μπορούμε να περιμένουμε και να απαιτούμε από τις εταιρίες να μας σέβονται.