Μιχάλης Πικούνης
Established Member
- 18 June 2006
- 285
Όσες έχεις κάνει sync από το iTunes, ναι τις διαγράφεις μόνο με το iTunes. Όσες έχεις πάρει με το κινητό, τις διαγράφεις κανονικά από το κινητό σου.Να ρωτησω κατι ασχετο?
1)οι φωτογραφιες διαγραφονται μονο μεσω pc?
2)video(πχ avi.mp4)που εχω στο pc μου δεν τα δεχεται για μεταφορα-αναπαραγωγη?
Δέχεται ότι μπορεί να "παίξει" το itunes. Αν είναι στο library του iTunes μπορεί να μπει και στο iPhone.
3)δεν μπορω να βαλω για ringtone ενα δικο μου τραγουδι?
Δεν είναι πολύ απλό από όσο ξέρω αν και δεν το έχω ψάξει το συγκεκριμένο θέμα πολύ. Υπήρχαν εφαρμογές για τις προηγούμενες εκδόσεις, οπότε υποθέτω θα υπάρχουν και για το 2.0
4)τα ΜΜS υποστηριζονται με καποια εφαρμογη εκτος apple?
Υπήρχε εφαρμογή MMS για το 1.0-1.4 αλλά όχι ακόμα για το 2.0. Νομίζω είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί εφαρμογή που θα υποστηρίζει MMS. Βεβαίως δεν νομίζω οτι θα είναι μέσω apple store άρα θα πρέπει να είναι jailbreak το τηλέφωνο για να την εγκαταστήσεις.
5)οταν λεει στο συμβολαιο οτι εχω 500 mb download δωρεαν εννοει απο το καταστημα της apple?δηλαδη οταν μπαινω σε διαφορα site και χαζευω στο ιντερνετ πληρωνω κανονικα και μονο οταν κατεβαζω ειναι δωρεαν?
Όχι. Τα 500mb download είναι για όλη τη κίνηση που κάνει το τηλέφωνο με το internet. Αυτό σημαίνει, email, internet browsing, downloads κλπ. Εφαρμογές σε συμφέρει να κατεβάζεις με το iTunes και να κάνεις sync (ώστε να μη τρώς απο τα 500mb) ή να τις κατεβάζεις όταν είσαι σε wi-fi spot οπότε πάλι δεν τρως από τα 500mb.
Last edited: