Iphone 3G ως GPS

Ναι αλλα οι μπαταρίες για τα pda αλλαζουν σε 10secs και τις πουλάνε με το κιλό και είναι παμφθηνες ενω στο Iphone ουτε αλλάζει -στα χαρτιά- και αν καταφέρεις διχως να το καταστρέψεις θα την εχεις πληρώσει και ακριβά

Ρε Φραγκισκο, ειλικρινα, ποσα χρονια κρατας ενα κινητο για να ανησυχείς για την μπαταρια του; Εγω τοσα χρονια δεν εχω προλαβει να αλλαξω ουτε μια μπαταρια αφου αλλαζω ενα κινητο τον χρονο! :p

Τακη, τι εννοεις το παρηγγειλες... δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο ?
Ποιο μοντελο πηρες τελικα?
Παντως το μαυρο 3G, μου φανηκε λιγο "ψευτικο" σε σχεση με το παλιο που ειχε αλουμινενιο καλυμα πισω.

Ρε Φραγκισκο, ειλικρινα, ποσα χρονια κρατας ενα κινητο για να ανησυχείς για την μπαταρια του; Εγω τοσα χρονια δεν εχω προλαβει να αλλαξω ουτε μια μπαταρια αφου αλλαζω ενα κινητο τον χρονο! :p

έτσι εξηγειτε!!! αμα το αλλάζεις τόσο συχνά τοτε άλλος βγάζει τα κάστανα απο την φωτιά...
Εξάλλου με κανένα κινητο δεν είχα προβλημα με την μπαταρία γιατι κανενα δε χρειαζοταν τοσο συχνα να το φορτίζω και ποσο μαλλον καθημερινά και 2 φορές με το σεναριο του 3g iphone) :p
Ασε που το Iphone ειναι η μοναδική συσκευή (εδω και 8 χρόνια με διάφορα κινητά κ pda's) που με εχει κρεμάσει απο μπαταρία, και μάλιστα 3 φορές σε ενα 6μηνο... :rifle: -bye--bye--bye-

Απάντηση: Re: Iphone 3G ως GPS

Τακη, τι εννοεις το παρηγγειλες... δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο ?
Ποιο μοντελο πηρες τελικα?
Παντως το μαυρο 3G, μου φανηκε λιγο "ψευτικο" σε σχεση με το παλιο που ειχε αλουμινενιο καλυμα πισω.

Μου έχουν κρατήσει ένα κομμάτι 16g μαύρο (εταιρικη συνδεση).Και εγω νομιζα πριν το δω οτι θα ηταν "ψευτικο" σε σχεση με το παλιο, αλλα οταν το επιασα, εξεπλαγην ευχαριστα! Ειναι πιο λεπτο, πιο ελαφρυ, πολυ κομψο και με εξισου καλη ποιοτητα κατασκευης! Οθονη ιδια και στα + οτι εχει πλεον κανονικο βυσμα για τα ακουστικα (οχι την "χοανη" του παλιου!).

Τάκη καλορίζικο. Οταν το δουλέψεις λίγο θα δείς ότι είναι σε αρκετά σημεία βελτιωμένο, με σημαντικότερα κατά την γνώμη μου την ποιότητα και ένταση του ήχου ,την εμβέλεια του Wi Fi ,και την δυνατότητα να κατεβάζεις απειρες εφαρμογές free ή με μικρό αντίτιμο οι οποίες δουλεύουν απροβλημάτιστα σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές του installer. Το μόνο απαράδεκτο κατα την γνώμη μου είναι η μή ύπαρξη ελληνικών. Ας ελπίσουμε ότι μέσα στον μήνα θα έρθει το update με τα ελληνικά ( δεν μπορώ να βλέπω το user name στα αγγλικά ).

Όσες έχεις κάνει sync από το iTunes, ναι τις διαγράφεις μόνο με το iTunes. Όσες έχεις πάρει με το κινητό, τις διαγράφεις κανονικά από το κινητό σου.

Δέχεται ότι μπορεί να "παίξει" το itunes. Αν είναι στο library του iTunes μπορεί να μπει και στο iPhone.

Δεν είναι πολύ απλό από όσο ξέρω αν και δεν το έχω ψάξει το συγκεκριμένο θέμα πολύ. Υπήρχαν εφαρμογές για τις προηγούμενες εκδόσεις, οπότε υποθέτω θα υπάρχουν και για το 2.0

Υπήρχε εφαρμογή MMS για το 1.0-1.4 αλλά όχι ακόμα για το 2.0. Νομίζω είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί εφαρμογή που θα υποστηρίζει MMS. Βεβαίως δεν νομίζω οτι θα είναι μέσω apple store άρα θα πρέπει να είναι jailbreak το τηλέφωνο για να την εγκαταστήσεις.

Όχι. Τα 500mb download είναι για όλη τη κίνηση που κάνει το τηλέφωνο με το internet. Αυτό σημαίνει, email, internet browsing, downloads κλπ. Εφαρμογές σε συμφέρει να κατεβάζεις με το iTunes και να κάνεις sync (ώστε να μη τρώς απο τα 500mb) ή να τις κατεβάζεις όταν είσαι σε wi-fi spot οπότε πάλι δεν τρως από τα 500mb.

Σ'ευχαριστω πολυ!:a0210:

Τάκη καλορίζικο. Οταν το δουλέψεις λίγο θα δείς ότι είναι σε αρκετά σημεία βελτιωμένο, με σημαντικότερα κατά την γνώμη μου την ποιότητα και ένταση του ήχου ,την εμβέλεια του Wi Fi ,και την δυνατότητα να κατεβάζεις απειρες εφαρμογές free ή με μικρό αντίτιμο οι οποίες δουλεύουν απροβλημάτιστα σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές του installer. Το μόνο απαράδεκτο κατα την γνώμη μου είναι η μή ύπαρξη ελληνικών. Ας ελπίσουμε ότι μέσα στον μήνα θα έρθει το update με τα ελληνικά ( δεν μπορώ να βλέπω το user name στα αγγλικά ).

Thanks, ελπιζω να το εχω συντομα στα χερια μου (μεχρι την Παρασκευη μου ειπαν...)

Καλημέρα! Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το GPS? Εμένα κατα ένα περίεργο τρόπο προτιμά να κάνει triangulation παρά να πάρει στίγμα από τον δορυφόρο (και βρίσκομαι σε ανοιχτό χώρο φυσικά). Σκέφτηκα το ενδεχόμενο ελλαττωματικού GPS αλλά έχει δουλέψει 2-3 φορές. Επίσης είδα ότι το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα και στο εξωτερικό. Έχεις κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Αν ναι, έχει βρει κάποια λύση?:BDBDG54:

Μου έχουν κρατήσει ένα κομμάτι 16g μαύρο (εταιρικη συνδεση).Και εγω νομιζα πριν το δω οτι θα ηταν "ψευτικο" σε σχεση με το παλιο, αλλα οταν το επιασα, εξεπλαγην ευχαριστα! Ειναι πιο λεπτο, πιο ελαφρυ, πολυ κομψο και με εξισου καλη ποιοτητα κατασκευης! Οθονη ιδια και στα + οτι εχει πλεον κανονικο βυσμα για τα ακουστικα (οχι την "χοανη" του παλιου!).

Καλημέρα....

είμαι κι εγώ κάτοχος του 3G των 16g εδώ και μια βδομάδα....θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τάκη...είναι πιο όμορφο από το παλιό....

και επειδή βρίσκομαι για διακοπές στην Άνδρο και το WiFi "πάει σύννεφο" στις καφετέριες..έχω να πω ότι πάει σφαίρα το ριμάδι...

Καλημερες! Το παρελαβα και επισημως οποτε θα σας πω και απο την πλευρα μου τι παιζει με το gps...

Καλημέρα....

είμαι κι εγώ κάτοχος του 3G των 16g εδώ και μια βδομάδα....θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τάκη...είναι πιο όμορφο από το παλιό....

και επειδή βρίσκομαι για διακοπές στην Άνδρο και το WiFi "πάει σύννεφο" στις καφετέριες..έχω να πω ότι πάει σφαίρα το ριμάδι...

ΩΧΧΧ !!!!
Τι διαβάζω Νάσο μου ;;;
Κ εσύ στο κλάμπ των τρελών είσαι πια ;

Με γεια ! :music-smiley-005:

χτες βραδυ το αφησα ανοιχτο(σε αναμονη οπως ολα τα κινητα τηλεφωνα)

το πρωι κολλουσε,πηγαινε αργα και δεν ακουγονταν ηχος

το εκλεισα,το ανοιξα και ολα οκ

του λειπει η φιλοσοφια του κινητου τηλεφωνου που εχει μια ΝΟΚΙΑ(δεν εχει αναφορες,εχει περιορισμενη μπαταρια και μερικα αλλα που τα αντιλαμβανεσαι μετα απο χρηση οτι σου λειπουν ιδιως οταν ερχεσαι μετα απο ενα NOKIA 8800 SIROCCO) αλλα νομιζω οτι ειναι το πιο ομορφο και τεχνολογικα προηγμενο κινητο τηλεφωνο που δεν μπορεις παρα να το ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ.:HTEHEH56:

ΩΧΧΧ !!!!
Τι διαβάζω Νάσο μου ;;;
Κ εσύ στο κλάμπ των τρελών είσαι πια ;

Με γεια ! :music-smiley-005:

Καλημέρα...

σ´ευχαριστώ Μιχάλη!!!-bye-

τι να κάνω???..τρελλάθηκα κι εγώ με το iphone και με αυτά που γράφετε!!!:music-smiley-005: