Απάντηση: Re: Iphone 3G ως GPS
Το θεμα ειναι απλως οτι καποιοι πιθανως θελουν μια συσκευη η οποια δεν ειναι απλως κινητο τηλεφωνο την οποια επισης θα χρησιμοποιουν και δεν θα τη χαζευουν απλως κλειστη επανω στο τραπεζι...
Εδω ειναι που κανεις το μεγαλο λαθος και φαινεται οτι δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε το Iphone!
Για εμενα, το Iphone υπηρξε το πρωτο κινητο το οποιο δεν βαρεθηκα να ασχολουμαι μεχρι σημερα, διοτι πραγματικα απολαμβανω να το χρησιμοποιω οχι μονο ως τηλεφωνο, αλλα και ως email client, ως web browser, ως φωτογραφικο αλμπουμ, ως αναπαραγωγεα των videos μου, ως Utube client, ως προγραμμα καιρου, ως converter , ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ipod, ακομα και ως παιχνιδομηχανη τσεπης!
Ολα τα αλλα τηλεφωνα (απο Nokia εως smartphones που περασαν στα χερια μου) τα βαρεθηκα 1-2 μηνες μετα την αγορα τους και φυσικα η απολαυση χρησης τους σε τομεις οπως οι παραπανω ειναι σκαλες παρακατω (ισως αυτο να ειναι και η αιτια...).
Στο HTC ξεσκιστηκα να εγκαθιστω προγραμματακια, καποια στιγμη ομως κουραστηκα,βαρεθηκα και πλεον εμεινε ενα ξερο τηλεφωνο με gps..
To Iphone αντιθετα, συνεχιζει να με εντυπωσιαζει παρα τις οποιες ελλειψεις..και σε τομεις που δεν ειναι το φορτε του οπως ως επαγγελματικο εργαλειο, οταν χρειαστηκε το καλοκαιρι οχι μονο να κατεβασω σε αυτο email με pdf μεσω του wifi ενος ξενοδοχειου στην Ιταλια, αλλα να μπω και στον εταιρικο server για να αναζητησω καποια σημαντικα εγγραφα για την δουλεια μου...Με αλλο κινητο τυπου HTC,
κλαφτα χαραλαμπε...
Οποτε, πριν δοκιμασεις (το καινουργιο σου iphone

) μην κανεις ακομα δηλωσεις my dear friend...