iPhone 3G

παντως αυτη η υπηρεσια θα ειχε μελλον..
ολα τα nerd δεν μπορουν να το κανουν σωστα..

δηλ. να το παρουν το iphone εγκαιρα..

(καλοκαιρινο, μη βαρατε!)

εγώ βλέπω ότι η κόριοφον ακόμη δεν έχει βγάλει τα προγράμματα!!!
αλλά μάλλον θα είναι όπως στην Ιταλία (μάπα) μόνο στην Νορβηγία έχει απεριόριστο ίντερνετ προς το παρόν και στην Αγγλία αν δεν κάνω λάθος όλοι οι άλλοι Γιουροpay είναι για :hanged:

iFixit

Ρίξτε μια ματιά στο γνωστό ifixit για το πόσο εύκολα ανοίγει το 3G σε σχέση με όλα τα άλλα τηλέφωνα πλέον -bye-
http://live.ifixit.com/Guide/First-Look/iPhone3G
η μπαταρία πλέον αλλάζει από τον χρήστη χεχεχεχε πάλι πίσω τους άφησε να δω τι θα λένε πάλι ότι δεν έχει!!

Πηγή : http://ameoema.com/iphone-3g-unboxing/

iphone2.jpg

iphone3.jpg

iphone4.jpg

iphone5.jpg

Apple forced to close UK store after iPhone madness
Andrew Wooden Today, 11:41am
Be first to comment
Police called to ensure doors shut without trouble from queuing masses.
Apple was forced to call in the police on Friday to help it close its Regent Street store at 3pm, after problems with O2's authorisation system meant that customers wishing to purchase a 3G iPhone were facing a three hour wait.

Staff at the store were forced to tell the queue, which by that point had snaked around the corner onto Oxford Street, that the store was closed and that they weren't able to guarantee that they would receive an iPhone anyway.

The problems saw the store close to those wishing to browse, or make purchases other than the iPhone, with the police called in to make sure things didn't turn sour.

πηγή : http://www.mobile-ent.biz/news/30929/Apple-forced-to-close-UK-store-after-iPhone-madness

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Apple ανακοίνωσε ότι μέσα σε ένα τριήμερο πούλησε 1 εκατομύριο iphones 3G παγκοσμίως. Το πρώτο iphone είχε χρειαστεί 74 μέρες για να πιάσει αυτό το νούμερο...

Ρε τι γίνεται...!

Απάντηση: Re: iPhone 3G

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Apple ανακοίνωσε ότι μέσα σε ένα τριήμερο πούλησε 1 εκατομύριο iphones 3G παγκοσμίως. Το πρώτο iphone είχε χρειαστεί 74 μέρες για να πιάσει αυτό το νούμερο...

Ρε τι γίνεται...!
τοτε βεβαια ηταν μονο στην USA αγορα!

σήμερα το παρέλαβα από Αμερική το τηλέφωνο σε λευκό ψιλοχάνει αλλά δεν έχει καμία δαχτυλιά δεν νομίζω να κιτρινίσει όπως μερικά mac book :coool:
με την κάρτα που είχε μέσα έκανα activate κανονικά φόρτωσα όλη την πραγμάτια που είχα κατέβασα και το remote πολύ καλή φάση για να ελέγχεις τα πάντα πλέον με το iPhonaki και τώρα αναμένουμε το unlock διότι ως γνωστών δεν έχει σήμα :earmuffs:

σήμερα το παρέλαβα από Αμερική το τηλέφωνο σε λευκό ψιλοχάνει αλλά δεν έχει καμία δαχτυλιά δεν νομίζω να κιτρινίσει όπως μερικά mac book :coool:
με την κάρτα που είχε μέσα έκανα activate κανονικά φόρτωσα όλη την πραγμάτια που είχα κατέβασα και το remote πολύ καλή φάση για να ελέγχεις τα πάντα πλέον με το iPhonaki και τώρα αναμένουμε το unlock διότι ως γνωστών δεν έχει σήμα :earmuffs:

Καλοριζικο! Ποσο σου πηγε; Το αγορασες οπως το παλιο (δλδ. κανονικα απο Apple Store)?

Ευχαριστώ πολύ Tάκη το πήρα όπως το παλιό από ebay seller 650 ευρώ αλλά μου έρχετε και το unlock από Ιταλία σε Μαύρο 8GB διότι έχουν εξαφανισθεί τα 16GB σε Γαλλία Ιταλία που το έψαχνα και έτσι έβγαλα το 16αρι στο σφυρί.
Περιμένω τον Μιχάλη για test drive:worshippy:
Στράτος

Και εγω σημερα παρελαβα, απο ebay, λευκο 16gb 585 euro.Aντε να δουμε ποτε θα ερθει και το unlock.