iPhone 3G

Γιατι εχω την εντύπωση οτι δε παρακολουθει κανεις αυτα που γράφω?

Τακη. Πριν μερικα post ειπα πως καμια συσκευη PPC, iphone κτλ δε μπορει να ειναι απλη και ταχυτατη οσο ενα nokia απλο των 100e. Ενα απλο παραδειγμα ειναι τα βήματα που χρειαζονται και ο χρονος για μετάβαση και κληση σε ενα ονομα του καταλογου. try it!

Tα πενακια αναφερθηκαν για την αναζήτηση του καταλόγου, Το πενάκι ειναι πλεον σχεδον διακοσμητικό για τις βασικες λειτουργιες τηλεφώνου στα νεα wm6.1 και ειδικα αν εχεις περάσει POCKET CM, keyboard κτλ δε το βγαζεις πουθενα για κειμενα επαφες..κτλ κτλ

Σε ρωτησα σε ποιο τηλεφωνο..διοτι το 3300 μου ΕΧΕΙ wm 6.1 KAI touch αλλα ΧΩΡΙΣ πενακι ειναι Mission Impossible!
Μην ωραιοποιουμε τα πραγματα Φραγκισκο, να ειμαστε αντικειμενικοι...Σε οθονη με ζελατινα ΔΕΝ γινονται τα κολπα του Iphone!

Λοιπόν κάθησα και διάβασα τις "συνχές ερωτήσεις" της Vodafone.
Είδα μερικά καλά και μερικά άσχημα.
Καλό είναι ότι δεν είδα να λέει κάτι για υποχρεωτικό συμβόλαιο, θα μπορεί να αγοραστεί με αναβάθμηση. Επίσης το μενού θα παραμείνει της Apple χωρίς προσθήκες Vodafone Live.
Το άσχημο είναι ότι θα έρθει χωρίς Ελληνικά και θα περιμένουν αναβάθμηση στο μέλλον...

ΚΑΜΜΙΑ σχεση ομως και με το native με το πενάκι ε? και free...

Ειναι σαφως βελτιωση του native ppc software...απλα ειναι ετη φωτος πισω συγκρινομενο με το iphone! Απορω πως το συγκρινεις παντως...ειναι σαν να συγκρινεις ενα skoda fabia με μια Mercedes S-class μονο και μονο επειδη και τα δυο εχουν τιμονι που στρίβει!

Μα δε εκανα συγκριση!!!!!!!!!!, απλα ειπα οτι τα πενακια τα εχουμε ξεχασει για τις περισσοτερες λειτουργιες των PPC!!!

Re: Απάντηση: iPhone 3G

Καλο φαίνεται αλλά όπως και να το κάνουμε η όλη προσπάθεια ανάγεται στο πως θα πάμε Λαμία μέσω Τρίπολης.

Ασε που το video μου θυμίζει λίγο Ελληνοφρένεια

:p

Η κουβεντα ειναι ακομη για το iphone 3G???

Τελικα θα εχει GPS... (καποιος μου ειχε πει οχι πριν 2 μερες...)

Απάντηση: Re: iPhone 3G

Λοιπόν κάθησα και διάβασα τις "συνχές ερωτήσεις" της Vodafone.
Είδα μερικά καλά και μερικά άσχημα.
Καλό είναι ότι δεν είδα να λέει κάτι για υποχρεωτικό συμβόλαιο, θα μπορεί να αγοραστεί με αναβάθμηση. Επίσης το μενού θα παραμείνει της Apple χωρίς προσθήκες Vodafone Live.
Το άσχημο είναι ότι θα έρθει χωρίς Ελληνικά και θα περιμένουν αναβάθμηση στο μέλλον...

ρε George αυτό σε πείραξε το ότι θα το δίνει και χωρίς συμβόλαιο αποφεύγοντας τις χακεριές δεν μετράει
-bye-

εγώ μετά την ήττα που έφαγα με το ξεκλείδωτο το περιμένω πώς και πώς είδη μου λείπει

Παιδια ο.κ. και γω περιμενα το iphone 3g πως και πως αλλα με ξενερωνει το γεγονος οτι καμερα αφησαν την ιδια, ουτε καν για να τραβας βιντεο δεν εβαλαν και επισης το θεμα μπλουτουθ, οπως και το θεμα για flash player

μαλλον δεν θα μπορουμε να το παρουμε?
στην αμερικη ενεργοποιητε παλι μεσω itunes η συνδεση?
γιατι αλλιως πως θα παρουμε με συνδεση?ευχαριστω να μου λειπει...

το καινουργιο για να το παρεις θελει συνδεση 2 ετη!!!
και τα 200 μπροστα.
στην αμερικη δεν πωλουντε οπως τα πρωτα αρα δεν θα υπαρξει "διαροη" συσκευων σε αλλα κρατη
οσοι το παρετε απο βοδαφον πχ σκατε μπροστα 200 για τα 8 gb και μετα 24μηνες 30 ευρω το μηνα ελαχιστο
θελετε 3g παρτε

ειναι πολυ εκνευριστικο που καποιοι νομιζουνε οτι με 200ε εχουν ετοιμο στα χερια iphone 3g αν ειναι ετσι ολοι οι γυφτοι οι αλβανοι οι πακιστανοι και γενικα ολοι οι ανεργοι και αυτοι που δεν εχουν μια θα κυκλοφορουν με iphone απο γιαγιαδες μεχρι παιδακια

η vodafone λεει στα faq οτι και με καρτα (οχι συνδεση) αν εχει κανεις μπορει να το χρησιμοποιησει αλλα δε θα του παρεχεται 3g...

Απάντηση: Re: iPhone 3G

μπραβο gleon για την ενημερωση .
γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που ειδαν τις ειδησεις του σκαι που εδειχνε την παρουσιαση η ακουσανε στο ραδιοφωνο οτι μπορουν να το παρουν με 200ε.
και θεωρησανε οτι με 200 το παιρνουν και φευγουν.
To engadget λέει ότι στην Ευρώπη σκέτη συσκευή θα έχει 499 ευρώ το 8άρι και 569 το 16άρι

http://www.engadget.com/2008/06/12/unsubsidized-iphone-3g-priced-at-499-569-in-europe/