iPhone 3G

Χμμμ πάχυνε πάντως και εγινε μπομπε στα ακρα να το κρύψει όπως και ντύθηκε στα μαυρα για τον ίδιο λόγο. Το παντοφλέ συνεχίζει, η οθόνη 2.8 θα ήταν ευλογία, θα μιλάγαμε για σοβαρο portability... μην ξεχνάμε ειναι τηλέφωνο και όχι τηλεόραση. Τα δάκτυλα μια χαρα φτάνουν να κάνουν δουλειά και σε αυτε τις ιντσες... (μην βιαστειτε τα ιδια και χειροτερα εκανα με τα HTC τόσα χρονια με τα χοντροδάκτυλα μου).

Δε με χαλα η τοσο μεγάλη οθόνη αλλα με μικρότερη:
-Θα έκανα την ιδια δουλεια, τα μενου ειναι ευκολα καθόλου μεγάλα οπότε χωράνε όλα με scroll
-Θα ειχα μεγαλύτερη ευκρίνεια (ιδια αναλυση σε μικρότερη οθόνη)
-Θα ειχα μεγαλυτερη αυτονομία
-Θα χόραγε στην τσέπη μου/τσαντακι
-Θα κόστιζε λιγότερο
-δε θα μου λενε ολοι οτι ειναι παντόφλα

Last edited:
Στο θέμα του μεγέθους της οθόνης διαφωνώ κάθετα με σένα Φραγκίσκο.

Ευτυχώς που δεν το έκαναν 2.8"
Και όσο για το portability , από την δική μου χρήση το σημαντικό είναι το πάχος και όχι το ύψος-πλάτος.
Για μένα ποιό portability έχει ένα flat τηλέφωνο παρα μικρό και χοντρό.

2,8'' δεν ειναι καθολου λίγες και καθόλου δυσκολόχρηστες Σπύρο. Δε ξέρω τι εμπειρία εχεις αλλα εχω ζήσει με όλες τις συσκευές και προσωπικά βλέπω την χρυση τομή σαν καλλίτερη λύση. ουτε μινιμαλιστικες λύσεις του 2002 μου αρέσουν ουτε οι τεράστιες παντόφλες.
Το μεγεθος του iphone ειλικρινα με εχει προβληματισει πολυ αρκετες φορες οταν απλα θελω να το κρατάω σε καποιο ρούχο επάνω.

Οσο για το πάχος το εχω ξαναπει, αν οι υπόλοιπες 2 διαστάσεις ειναι σταθερές τοτε τον ιδιο χωρο πιάνει...

Re: Απάντηση: iPhone 3G

Στο θέμα του μεγέθους της οθόνης διαφωνώ κάθετα με σένα Φραγκίσκο.

Ευτυχώς που δεν το έκαναν 2.8"
Και όσο για το portability , από την δική μου χρήση το σημαντικό είναι το πάχος και όχι το ύψος-πλάτος.
Για μένα ποιό portability έχει ένα flat τηλέφωνο παρα μικρό και χοντρό.

Συμφωνώ 100%:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: iPhone 3G

Ξαναλέω: GOD BLESS EBAY !

Δεν ξέρω κατα πόσο θα βοηθήσει το ebay πλέον, αφου για να το αγοράσει κάποιος και να το βάλει στο ebay, θα πρεπει να το πάρει με συμβόλαιο... Με λίγα λόγια δεν βγαίνεις από το μαγαζί με iPhone χωρις αυτό να μην έχει δεθεί με κάποιο συμβόλαιο. Φυσικα σε κάποιες χώρες, λόγω νομοθεσίας, θα υπάρχουν κάποιες τρύπες. Θα δείξει...:rifle:

Χμμμ πάχυνε πάντως και εγινε μπομπε στα ακρα να το κρύψει όπως και ντύθηκε στα μαυρα για τον ίδιο λόγο. Το παντοφλέ συνεχίζει, η οθόνη 2.8 θα ήταν ευλογία, θα μιλάγαμε για σοβαρο portability... μην ξεχνάμε ειναι τηλέφωνο και όχι τηλεόραση. Τα δάκτυλα μια χαρα φτάνουν να κάνουν δουλειά και σε αυτε τις ιντσες... (μην βιαστειτε τα ιδια και χειροτερα εκανα με τα HTC τόσα χρονια με τα χοντροδάκτυλα μου).

Δε με χαλα η τοσο μεγάλη οθόνη αλλα με μικρότερη:
-Θα έκανα την ιδια δουλεια, τα μενου ειναι ευκολα καθόλου μεγάλα οπότε χωράνε όλα με scroll
-Θα ειχα μεγαλύτερη ευκρίνεια (ιδια αναλυση σε μικρότερη οθόνη)
-Θα ειχα μεγαλυτερη αυτονομία
-Θα χόραγε στην τσέπη μου/τσαντακι
-Θα κόστιζε λιγότερο
-δε θα μου λενε ολοι οτι ειναι παντόφλα

Η αισθητικη ειναι προσωπικο θεμα..Εγω το βρισκω τρομερα κομψο τηλεφωνο και οσοι το βλεπουν "ψαρωνουν" χοντρα..
Τωρα σαν τηλεφωνο γενικοτερα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον ανταγωνισμο...Σου θυμιζω οτι εχω και το (πολυ καλο) Htc 3300 (με το firmware του touch μαλιστα..), αλλα Overall δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το iphone σε "χαρα χρησης"...
Να καταλαβεις οτι εβαλα dual sim card για να χρησιμοποιω και τα δυο τηλεφωνα και απο τοτε που πηρα το iphone , εχω το 3300 μονο για gps! -bye-

Re: Απάντηση: iPhone 3G

Η αισθητικη ειναι προσωπικο θεμα..Εγω το βρισκω τρομερα κομψο τηλεφωνο και οσοι το βλεπουν "ψαρωνουν" χοντρα..
Τωρα σαν τηλεφωνο γενικοτερα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον ανταγωνισμο...Σου θυμιζω οτι εχω και το (πολυ καλο) Htc 3300 (με το firmware του touch μαλιστα..), αλλα Overall δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το iphone σε "χαρα χρησης"...
-bye-
Συμφωνώ απόλυτα......

Ναι σίγουρα όλοι ψαρώνουν αρχικά και μετα λενε "ωραιο ειναι αλλα παντόφλα ρε παιδί μου", ε εκει φυσικα συμφωνω και εγω...
Το αν ειναι κομψο ειναι διαφορετικο απο το αν ειναι ευχρηστο..
Kαι το παχύ νεο με τις ποιο εντονες καμπύλες και το μαυρο χρώμα (τι υλικο να ειναι αραγες αυτο? πλαστικό? θα χαράζει?) ειναι πολυ όμορφο δε χωρα αμφιβολία αλλα το γεγονος οτι ειναιτουβλο (σε μέγεθος ΟΧΙ ομορφιά) δεν αλλάζει ασχετα αν θα το αποκτήσουμε για τον Α η Β λόγο.

Ολα τα smartphones ειναι λιγο-πολυ τουβλα...Το θεμα ειναι οτι τα αγοραζουμε για τις ασυγκριτες ευκολιες τους..Αν θες μικρο τηλεφωνο παρε ενα ον-οφ samsung-δεν-ξερω-το-μοντελο που εχει και η γυναικα μου για να το βαζει στο τσαντακι της μαζι με τα κραγιον! :D

ego to mono pou exo na po einai oti h othoni tou einai sto sosto megethos gia na diavaseis nai na grapseis me to virtual pliktrologio tou
gia mena pali protereotita einai flash player bluetooth free kai ellhniko plhmtrologio gia na min sas grafo me greeklish

Ολα τα smartphones ειναι λιγο-πολυ τουβλα...Το θεμα ειναι οτι τα αγοραζουμε για τις ασυγκριτες ευκολιες τους..Αν θες μικρο τηλεφωνο παρε ενα ον-οφ samsung-δεν-ξερω-το-μοντελο που εχει και η γυναικα μου για να το βαζει στο τσαντακι της μαζι με τα κραγιον! :D

ΝΑι αλλα εδω μιλάμε για τον βασιλιά των τούβλων. ΕΛΕΟΣ,
Πάντως του το μέγεθος του diamond θα έλεγα οτι για μενα ειναι το ιδανικό.

Τελικά flash βάλανε η θέλει μαγικα κόλπα και αυτο σαν το copy paste και τα έχουν δει μπαστούνια τα σαίνια της apple....

Last edited:
ΝΑι αλλα εδω μιλάμε για τον βασιλιά των τούβλων. ΕΛΕΟΣ,
Πάντως του το μέγεθος του diamond θα έλεγα οτι για μενα ειναι το ιδανικό.

Τελικά flash βάλανε η θέλει μαγικα κόλπα και αυτο σαν το copy paste και τα έχουν δει μπαστούνια τα σαίνια της apple....

Βρε Φραγκισκο, διακρινω ενα μενος εναντιον των Iphone!:slapface:
Εγω δεν εχω κανενα λογο να κανω τον δικηγορο της apple, αλλα αν δεν ηταν τα "σαινια" της apple δεν θα μπορουσαμε να απολαμβαναμε τωρα τεχνολογια αιχμης στην παλαμη μας!
ΥΓ. Οταν με το καλο βαλουν Multi-touch Οθονη και οι ανταγωνιστες το ξανασυζητάμε ..

συμφωνω απολυτα -bye-
Βρε Φραγκισκο, διακρινω ενα μενος εναντιον των Iphone!:slapface:
Εγω δεν εχω κανενα λογο να κανω τον δικηγορο της apple, αλλα αν δεν ηταν τα "σαινια" της apple δεν θα μπορουσαμε να απολαμβαναμε τωρα τεχνολογια αιχμης στην παλαμη μας!
ΥΓ. Οταν με το καλο βαλουν Multi-touch Οθονη και οι ανταγωνιστες το ξανασυζητάμε ..

Δεν υπάρχει κανένα μένος.
Απλα λέω τα πράγματα με το όνομα τους.
Ζω και με τους δυο κόσμους PPC & Ιphone ειμαι γενικότερα gadgetακιας ΕΧΩ απαιτήσεις και λεω τα πράγματα με το ονομα τους.

Τα σαίνια της apple εδωσαν ενα όμορφο GUI σε ενα ωραιο περιτυλιγμα και άφησαν εσκεμμενα πολλα πραγματα απ'εξω. Καποια τα έδωσαν τωρα ειμαι σίγουρος οχι όλα όμως.
Το σημερινο iphone ειναι αυτο που θα επρεπε να ήταν απο την άρχη,...

Δεν υπάρχει κανένα μένος.
Απλα λέω τα πράγματα με το όνομα τους.
Ζω και με τους δυο κόσμους PPC & Ιphone ειμαι γενικότερα gadgetακιας ΕΧΩ απαιτήσεις και λεω τα πράγματα με το ονομα τους.

Τα σαίνια της apple εδωσαν ενα όμορφο GUI σε ενα ωραιο περιτυλιγμα και άφησαν εσκεμμενα πολλα πραγματα απ'εξω. Καποια τα έδωσαν τωρα ειμαι σίγουρος οχι όλα όμως.
Το σημερινο iphone ειναι αυτο που θα επρεπε να ήταν απο την άρχη,...

Και εμεις gadgetακηδες ειμαστε με μεγαλες μαλιστα απαιτησεις...
Ομως πρεπει να αποδιδουμε τα του καισαρος τω καισαρι..
Το iphone ΔΕΝ ειναι απλα ενα ομορφο GUI αλλα επαναπροσδιοριζει αυτο που λεμε κινητο τηλεφωνο με πολλες τεχνολογικες καινοτομιες...H συντριπτικη πλειοψηφια οσων το χρησιμοποιουν ΔΕΝ γυριζουν πισω, simple as that...

...και δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι ανερχόμενες εταιρίες (Samsung, LG) αλλά ακόμα και οι καθιερωμένες στο χώρο (που αρχίζουν να ανησυχούν), τρέχουν πίσω από την Apple για να αντιγράψουν ότι μπορούν.
Η επιτυχία του iphone (το οποίο αναμένεται να πετύχει τον στόχο των 10εκατ.) δεν οφείλεται μόνο στα Apple Fanboys, αλλά σε πολύ κόσμο άσχετο με τα Mac.

Εχω φίλους και συνεργάτες που απέκτησαν iphone χωρίς καν να έχουν υπολογιστή στο σπίτι... είτε για μούρη είτε για το φανταστικό GUI... και δεν τους άκουσα ποτέ να γκρινιάζουν για ελλείψεις. Μάλλον εμείς είμαστε απαιτητικοί, αλλά πάντως τα "σαίνια" μια χαρά τα έχουν καταφέρει...