iPhone 3G

E καλά τώρα έχει ακούσει κανεις άνθρωπο να τα "χωνει" σε κατι που εχει αγοράσει?, γιατι κρυβόμαστε?. Ειπαμε ειναι ωραιο, Innovative, πουλ μουρ αλλα λειπουν - ελειπαν (εν οψη 2.0?) πολλα πραγματα.
Aaaa και ουτε θα γινει ποιο ευχρηστο απο ενα πχ Nokia των 100 (το ιδιο ισχυει και για τα PPC phones) αλλα ο στόχος τους δεν είναι αυτος.

Και δεν ειναι απαίτηση να εχεις βασικα πράγματα που υπάρχουν ενσωματωμένα στα κινητα εδω και 10 έτη....

Last edited:
Φραγκίσκο μ' εχεις δει πολλές φορές να γράφω κι εγώ για ελλείψεις ή για μειονεκτήματα. Πιστεύω να συμφωνείς. Μην με κάνεις να τα ψάξω. Σαφώς και λείπουν πράγματα.

Αλλά τα βάζω σε μια ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά (iphone και windows mobile) και για μένα η ζυγαριά γέρνει προς το iphone. Ενα τηλέφωνο πρέπει να είναι τηλέφωνο. Να χτυπάει και να πατάς την οθόνη και να μιλάς. ΠΑΝΤΑ όμως. ΠΑΝΤΑ. Αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός και όλα τα υπόλοιπα είναι έξτρα μπιχλιμπίδια. Σε πληροφορώ ότι η διετής εμπειρία μου με το 2020i όχι απλά ήταν κακή αλλά τραυματική (στον τομέα του τηλεφώνου μιλάω) και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι γνωστοί μου αν νομίζεις ότι τα παραλέω. Εκανα υπομονή να βγει κάτι σε 3.5" που ήταν από τα κυρίαρχα πράγματα που με προσέλκυσαν.
Σαφώς, είναι γεγονός ότι το τέλειο τηλέφωνο δεν υπάρχει. Τουλάχιστον δεν θέλουν να μας το δώσουν ακόμα.
Αν τελικά σου την σπάει τόσο , πούλησε το να ησυχάσεις. So simple.

Τάσο, εχω καταλάβει την φιλοσοφία σου και απο την μεριά σου δεν έχεις άδικο.
Το 2020ι όμως εχει περάσει στην ιστορία, τα πραγματα δεν εχουν καμμια σχεση με αυτο που ειχες ζήσει τότε και απο οτι δειχνουν -πλεον- πανε για δυνατο come back. PPC ή iphone για μένα δεν εχει διαφορα, στην ιδια σακκουλα τα βάζω. Και με τα 2 κανω καθημερινα την δουλεια μου και βλεπω τα στραβα και αστεια και στα 2. Οπως ειπα και σε προηγούμενο post θέλω να λέγονται όλα και να μην κρυβόμαστε οτι βρηκαμε το jesusphone (ελεος)

PS NAI ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ (για να παρω το 3G). Να δουμε την πσάρια θα πιάσει και αυτό...

Πάντως νομίζω ότι μας αδικείς λίγο. Εκτός από τον πρώτο υπέρμετρο ενθουσιασμό που μας κατείχε, λόγω ενός διαφορετικού/πρωτότυπου GUI, μιάς νέας πρωτοπωριακής οθόνης touch κλπ δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι τα έχει όλα, είναι τέλειο κλπ.

το θέμα έχει γίνει διαξιφισμοί αλλά μου αρέσει-bye-
επί τούτου λοιπόν μετά από symbian και WM συσκευές μου κάνει το iPhone για την απλότητα της λειτουργίας του.Εγώ από τα smart τηλέφωνα το μόνο που ζητάω είναι έναν αξιοπρεπή browser,email,και ένα επιμέρους πρόγραμμα του στιλ καιρός,και τίποτα άλλο,ούτε resco ούτε τίποτα,παρά μόνο για να περνάω την ώρα μου κολλώντας τα τηλέφωνα περνώντας τους εφαρμογές και καλά ελεύθερες.Λοιπόν όλα αυτά τα ολίγα τα κάνω με το iPhone πάρα πολύ καλά και γρήγορα σε σύγκριση με τηλέφωνα όπως Nokia E90 και HTC touch ειδικά το τελευταίο ήταν η απογοήτευση.Το μόνο που μου αρέσει μετά από το iPhone είναι το Ε90:grinning-smiley-043

Υ.Γ.Χθές μου φάγανε το iPhone μαζί με το πορτοφόλι από το αμάξι και πάω να σκάσω,735 ευρώ :bigcry:,αλλά μάλλον θα πάω για το 3G πλέον από us και βλέπουμε:slapface:

Re: Απάντηση: iPhone 3G

Aaaa και ουτε θα γινει ποιο ευχρηστο απο ενα πχ Nokia των 100 (το ιδιο ισχυει και για τα PPC phones) αλλα ο στόχος τους δεν είναι αυτος.

Εγώ πάντος έκανα δώρο ένα iPhone στον πατέρα μου (65 ετών παρακαλώ... χωρίς καμία επαφή με την τεχνολογία...) και εκεί που δεν μπορούσε να στείλει ούτε ένα SMS τώρα με spamάρει με email και σερφάρει στο ίντερνετ συνεχώς... Νομίζω πως πιο εύχρηστο δεν γίνεται...:award:

Υ.Γ.Χθές μου φάγανε το iPhone μαζί με το πορτοφόλι από το αμάξι και πάω να σκάσω,735 ευρώ :bigcry:,αλλά μάλλον θα πάω για το 3G πλέον από us και βλέπουμε:slapface:

Άστα αυτά...πες οτι το άφησες επίτηδες εκτεθημένο για να το ξεφορτωθείς και να πάρεις το 3G... :flipout:

Μα ακουω βαριες κουβέντες και προβληματίζομαι.
Tεσπα επειδη ολα αυτα ειναι off topic ας πουμε και κατι για το 3G

-Βρισκω ενδιαφέρον τον αριθμητήρι που γινεται επιστημονικο αν το γυρισεις στο πλαι. Ενταξει οχι κατι αναγκαιο αλλα για φοιτητες ειναι ζουπερ.
-Ιδιαιτερη glamour εμφανιση στην μαυρη εκδοχη, το κανει να φαινεται ποιο μικρο αλλα με προβληματιζει το υλικο τους που αν ειναι πλαστικο γυαλιστερό ισως να χαράζει. Καμμια πληροφόρηση κανεις?
-Δε μου αρέσει η τακτικη που ακολουθουν με την camera. Μαλλον το φυλανε για το επομενο (!!!) περισσοτερα mp, flash και video!!!
-Στα θετικα η μεγαλυτερη μπαταρια (μακαρι να εβγαινε κιολας...)
-Με την αναβαθμιση του αρχιζει να κοιτα στα ματια τα υπολοιπα business phones
-aGps Kαλοδεχουμενο φυσικα. Αντε να δουμε κ software με σοβαρους χάρτες. Αμφιβάλω για την αυτονομια του μεν αλλα θα δειξει
-Πάχυνε αλλα ειναι ποιο ελαφρυ!!!
-H τιμη του λουκουμι στις US

Big Mac
Ευχρηστια ειναι οτι για να παω στον Κατάλογο στο ονομα Παπαδοπουλος με το nokia θελω 1 sec, με το Iphone θελω 4+

Big Mac
Ευχρηστια ειναι οτι για να παω στον Κατάλογο στο ονομα Παπαδοπουλος με το nokia θελω 1 sec, με το Iphone θελω 4+

Δεν έχεις βάλει τα τελευταία ελληνικά που έχει δεξιά την στήλη στα ελληνικά που πατάς πάνω στο γράμμα κατευθείαν;

Δεν έχεις βάλει τα τελευταία ελληνικά που έχει δεξιά την στήλη στα ελληνικά που πατάς πάνω στο γράμμα κατευθείαν;

Μα φυσικά... μεχρι να ανοιξουν 2 - 3 παραθυρα με τα ωραια γραφικα και να scrolareis με το δακτυλο.... αμα ειναι και κλειδωμενο.... ζήσε μαη μου που λενε.
Ειναι ωραια -οπτικα- η διαδικασία αλλα οχι και η ποιο γρήγορη με τα λιγοτερα βήματα...

Δηλαδή το να βγάλεις το πενάκι (που σημαίνει να χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια) και να γράψεις τα 2-3 πρώτα γράμματα είναι πιό βολικό/γρήγορο;

Μην μας τρελαίνεις ρε συ Φραγκίσκο....

Last edited:

Ποιά Ελληνικά είναι αυτά Τάσο;
Free είναι είναι με πληρωμή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 3G

Ποιά Ελληνικά είναι αυτά Τάσο;
Free είναι είναι με πληρωμή;

Τα ελληνικά με την ονομασία Greek project. Αρχικά βγήκαν με πληρωμή 29 ευρώ για ένα χρόνο, αλλά μετα από λίγο έβγαλαν σπαστήρι.

Καλά....αυτά που διαβάζω για τούβλο, μεγάλο, δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο, απλά τα θεωρώ ...αν μη τι άλλο...τρελά... :singer:
Μιλάμε ότι το τηλ έχει την πιο λειτουργική κ μεγάλη οθόνη, με πάρα πολύ εύχρηστο λειτουργικό, διαθέτει μοναδικό σύστημα πληκτρολόγησης κ πλοήγησης, καταλαβαίνει το κούνημα του με την κίνηση των χεριών μας κ.α. πολλά γνωστά σε όλους μας.:BDGBGDB55:
Για να κρίνουμε το ιΦον θα πρέπει καταρχήν να μην το έχουμε ξεκλείδωτο με αγνώστου ταυτότητος λογισμικό...Δεν ξέρουμε 100% πως επεμβαίνει στο λειτουργικό του κ τι τρύπες στον κώδικα μπορεί να προκαλεί.
Όταν με το καλό έρθει το 3G τότε θα καταλάβουμε τι εστί...:ernaehrung004:
Σίγουρα πάντως το 3G έχει λειτουργίες που θα έπρεπε να είχε το 1ης γεναιάς ιΦον. Αυτό το έχουμε πει από την αρχή.:slapface:
Κ πάλι δεν έχει κάποια πράγματα που έχουν άλλα κινητά, αλλά κ τα άλλα κινητά δεν έχουν αυτά που έχει το ιΦον. Μην ξεχνάμε ότι συνδυάζει λειτουργίες iPod που εμένα όπως κ πολλούς άλλους μας έλυσε τα χέρια. :music-smiley-005:
Νομίζω πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος να λέμε συνέχεια ποιό είναι καλύτερο, ποιό χειρότερο...κάτι που γίνεται συνέχεια με τα προϊόντα windows-apple, pc-mac...όλα έχουν κ τα ελατωμματά τους, αυτό είναι το σίγουρο κ όλα έχουν κ τα προτερήματά τους...:aktion033:

Δηλαδή το να βγάλεις το πενάκι (που σημαίνει να χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια) και να γράψεις τα 2-3 πρώτα γράμματα είναι πιό βολικό/γρήγορο;

Μην μας τρελαίνεις ρε συ Φραγκίσκο....

Μην τρέχεις, ταχυτητα συγκριτικα με ενα απλο nokia 100e ειπα.... 2 klik και εφτασες....

*btw ποιος βγαζει πενάκι για τα contacts σε PPC?, Τάσο πανεεεε αυτα....

Βρε Φραγκισκο σε ποια PPC δεν βγαζεις πενακι? Θα μας τρελανεις τελειως;
Και τι σχεση εχει το νοκια ον/οφ με το iphone?
Αν ειναι ετσι να το συγκρινουμε και με τα τηλεφωνα της siemens που ειχαμε πριν απο 30 χρονια (τα μαυρα με το στογγυλο καδραν)! :D

Νομίζω πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος να λέμε συνέχεια ποιό είναι καλύτερο, ποιό χειρότερο...κάτι που γίνεται συνέχεια με τα προϊόντα windows-apple, pc-mac...όλα έχουν κ τα ελατωμματά τους, αυτό είναι το σίγουρο κ όλα έχουν κ τα προτερήματά τους...:aktion033:

Συμφωνω 100% εξάλλου δε κάνουμε τετοιο λόγο εδω. Απλα δεν εχω δει και πολλους κατοχους jesusphone να τα "χώνουν" για τα χοντροελλατωματα του που ειναι σημαντικα, παρα μονο να εκθειάζουμε την θετική πλευρα.

Γιατι εχω την εντύπωση οτι δε παρακολουθει κανεις αυτα που γράφω?

Τακη. Πριν μερικα post ειπα πως καμια συσκευη PPC, iphone κτλ δε μπορει να ειναι απλη και ταχυτατη οσο ενα nokia απλο των 100e. Ενα απλο παραδειγμα ειναι τα βήματα που χρειαζονται και ο χρονος για μετάβαση και κληση σε ενα ονομα του καταλογου. try it!

Tα πενακια αναφερθηκαν για την αναζήτηση του καταλόγου, Το πενάκι ειναι πλεον σχεδον διακοσμητικό για τις βασικες λειτουργιες τηλεφώνου στα νεα wm6.1 και ειδικα αν εχεις περάσει POCKET CM, keyboard κτλ δε το βγαζεις πουθενα για κειμενα επαφες..κτλ κτλ