iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Οσον αφορα τα widjets, εχεις δει εσυ αλλου πουθενα , εδω και μια δεκαετια , εκτος απο την Apple ?
Σιγα μη μου πεις τωρα οτι και τα win7 δεν ειναι ενα κακεκτυπο των Snow Leoprad ?
Kαθαρα clopy paste ειναι και το android και τα παραγωγα του, μυριστηκανε λεφτα και αντιγραψανε το πιο πετυχημενο κινητο εδω και 4 χρονια.
Σιγουρα βαλανε και κατι παραπανω για να εχουνε να λενε....

Πάντως η συζήτηση περί νομιμότητας των jailbroken iPhones μου φαίνεται ελαφρώς ανόητη μιας που με ένα απλό restore εξαφανίζεται καθε ίχνος jailbreak ..
Και ναι, εφόσον στην Αμερική ειναι πλεον νομιμο, θα ακολουθήσει και ο υπόλοιπος πλανήτης.. ;

Δημητρη , επαναλαμβανω, και στην Αμερικη δεν εχει αλλαξει τιποτα , παλι υπογραφεις αλλλα δε σημαινει τιποτα, τυπικο ειναι αυτο.
Ρεσυ , με κουφαινεις ωρες - ωρες , επιτηδες το κανεις ?
Αν ναι, παω πασο...:flipout:

Δεν σου κρύβω ότι ώρες ώρες το κάνω επίτηδες.. Αλλά όχι πάντα.. έτσι έχει πιο πολύ πλάκα.. :p

Δεν ειναι αργα , δεν σημαινει τιποτα το οτι υπογραφεις κατι, τα εχουμε ξαναπει, ειναι καταχρηστικοι οροι, που αν θες κι εχεις ορεξη για κυνηγι, μπορεις μην τους κανεις αποδεκτους.

Ολοι αλλωστε , παιρνουμε ενα iphone , ξερωντας απο πριν οτι θα γινει jailbreak... που ειναι το προβλημα δε καταλαβαινω .

Και το οτι ειναι κατακριτεες καποιες πολιτικες, δε σημαινει οτι δεν εχει τα καλυτερα προιοντα !!!
Κι εμεις τα χωνουμε στην Apple γι αρκετα πραγματα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν θα παιρνουμε τα προιοντα της ...

Δεν θελω να συνεχισω αλλο εδω ομως γιατι το μαμησαμε το θεμα.

Το θέμα με τους εκάστοτε καταχρηστικούς όρους (οι οποίοι σαφώς και υπάρχουν, γενικά..) είναι ότι για να βγάλεις άκρη πρέπει να μπλέξεις με δικαστήρια.

Αυτή τη στιγμή, σχετικά με το jailbreak, μόνο στην Αμερική δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Οπουδήποτε αλλού, η Apple (θεωρητικά) μπορεί να σε κυνηγήσει, και τρέχα γύρευε.

Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει για service jailbroken συσκευή. To service κάνει τα στραβά μάτια; Γιατί θεωρητικά μπορεί να σου πει ότι η εγγύηση δεν ισχύει..

Οπότε, καλό είναι αυτό να είναι σαφές, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από ανθρώπους λιγότερο σχετικούς με το θέμα.

Οσον αφορα τα widjets, εχεις δει εσυ αλλου πουθενα , εδω και μια δεκαετια , εκτος απο την Apple ?
Σιγα μη μου πεις τωρα οτι και τα win7 δεν ειναι ενα κακεκτυπο των Snow Leoprad ?
Kαθαρα clopy paste ειναι και το android και τα παραγωγα του, μυριστηκανε λεφτα και αντιγραψανε το πιο πετυχημενο κινητο εδω και 4 χρονια.
Σιγουρα βαλανε και κατι παραπανω για να εχουνε να λενε....

Τα widgets υπάρχουν παντού εδώ και 4-5 χρόνια. Το copyright τους ανήκει στην Apple όσο της ανήκει και του GUI, δηλαδή καθόλου. Γνωστές χιλιοειπωμένες ιστορίες.

Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά το δικό μου droid δεν έχει καμία (μα καμία..) ομοιότητα στη λειτουργία του με iPhone. Αν είχε, δεν θα το αγόραζα. :smile:

Δες επισης , ενα εκπληκτικο προγραμμα , to PLEX , που εδω και καιρο χρησιμοποιω στο mac για front end, υπαρχει και για IOS και κανει τα πραγματα πολυ απλα...

http://www.plexapp.com/

Το εβαλα στο iphone κι επαθα πλακα... εχεις ολο το sever στο iphone σου, αλλα με την ευκολια κι ευχρηστια της Apple (μη μου πεις οτι τα WHS ειναι για το καθενα !)...

http://itunes.apple.com/us/app/plex/id383457673

Δεν σου κρύβω ότι ώρες ώρες το κάνω επίτηδες.. Αλλά όχι πάντα.. έτσι έχει πιο πολύ πλάκα.. :p

Το θέμα με τους εκάστοτε καταχρηστικούς όρους (οι οποίοι σαφώς και υπάρχουν, γενικά..) είναι ότι για να βγάλεις άκρη πρέπει να μπλέξεις με δικαστήρια.

Αυτή τη στιγμή, σχετικά με το jailbreak, μόνο στην Αμερική δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Οπουδήποτε αλλού, η Apple (θεωρητικά) μπορεί να σε κυνηγήσει, και τρέχα γύρευε.

Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει για service jailbroken συσκευή. To service κάνει τα στραβά μάτια; Γιατί θεωρητικά μπορεί να σου πει ότι η εγγύηση δεν ισχύει..

Οπότε, καλό είναι αυτό να είναι σαφές, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από ανθρώπους λιγότερο σχετικούς με το θέμα.
Ρε Ντιμ μην λεμε τα ίδια συνεχεια! Πριν παει κάποιος το iPhone για service κάνει ένα απλό restore στο original firmware και καθάρισε! Σιγά την επιστήμη..

Υγ.Δεν θέλω να σε στεναχωρησω αλλά τώρα που μιλάμε συγκρινω τις οθόνες & τις κάμερες των κινητών μας.. :p

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Ρε Ντιμ μην λεμε τα ίδια συνεχεια! Πριν παει κάποιος το iPhone για service κάνει ένα απλό restore στο original firmware και καθάρισε! Σιγά την επιστήμη..

Αυτό προϋποθέτει ότι το iPhone είναι λειτουργικό πριν το πας για service.. Αν δεν είναι.....

Υγ.Δεν θέλω να σε στεναχωρησω αλλά τώρα που μιλάμε συγκρινω τις οθόνες & τις κάμερες των κινητών μας.. :p

Βρε εμένα να στεναχωρήσεις; Εγώ ξέρω ποιο είναι για μένα το καλύτερο κινητό..

Το δικό μου! :D

Μολις πραγματοποιησαμε , Τακης κι εγω , facetime κληση , μεσω 3G ... αρκετα καλη εικονα, με λιγα σπασιματα λογο δικτυου, αλλα απολυτα αποδεκτη.:BDGBGDB55:

Μπορείς φυσικά από τον εκάστοτε κατασκευαστή, απλά όχι ακόμα μέσα από το Market.

Αυτο το μαρκετ με καιει οπως και να ακουω καινουργιες κυκλοφοριες δισκων μεσα απο το itunes και αυτος ειναι ο λογος που παω απο android σε iphone.
Του χρονου ομως οπου θα εχει ωριμασει περισσοτερο το market μαλλον με βλεπω να ξαναγυριζω σε android.
Μεχρι στιγμης για μενα ειναι μονοδρομος το 4.

Μολις πραγματοποιησαμε , Τακης κι εγω , facetime κληση , μεσω 3G ... αρκετα καλη εικονα, με λιγα σπασιματα λογο δικτυου, αλλα απολυτα αποδεκτη.:BDGBGDB55:
Μολις πραγματοποιησαμε, Ντιμης κι εγω, voicetime κληση μέσω ΟΤΕ (αναλογικό κέντρο 30ετίας)....εικόνα horny Macάδων bragging (το μετέφρασα για τον Ντιμη) for their iphone 4 αρκετά καλή, με λίγα σπασίματα λόγω μη καλής οπτικής σταθεροποιησης παταμπουκαλιων robojohn αλλά απόλυτα αποδεκτή και διασκεδαστική

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Αυτό προϋποθέτει ότι το iPhone είναι λειτουργικό πριν το πας για service.. Αν δεν είναι.....

Βρε εμένα να στεναχωρήσεις; Εγώ ξέρω ποιο είναι για μένα το καλύτερο κινητό..

Το δικό μου! :D
Η πτώση θα έχει δυνατό γδουπο :p

Yγ. Το σχόλιο σου περί λειτουργικότητας πριν το service με κάνει να αναρωτιέμαι αν πίνεις μεσημεριατικα! :D :p

Μολις πραγματοποιησαμε, Ντιμης κι εγω, voicetime κληση μέσω ΟΤΕ (αναλογικό κέντρο 30ετίας)....εικόνα horny Macάδων bragging (το μετέφρασα για τον Ντιμη) for their iphone 4 αρκετά καλή, με λίγα σπασίματα λόγω μη καλής οπτικής σταθεροποιησης παταμπουκαλιων robojohn αλλά απόλυτα αποδεκτή και διασκεδαστική

:p

Eγραψες παλι !!! :flipout: