Βλέπεις shares του WHS μέσω WiFi με free προγράμματα τα οποία εγκαθιστάς μόνο στο iPhone? Χωρίς jailbrake και χωρίς client software σε κάποιο άλλο μηχάνημα?
Βλέπεις shares του WHS μέσω WiFi με free προγράμματα τα οποία εγκαθιστάς μόνο στο iPhone? Χωρίς jailbrake και χωρίς client software σε κάποιο άλλο μηχάνημα?
Core player για Iphone υπάρχει?????
Γιατι χωρις jaibreak... υποχρεωτικο ειναι ?
Δικο μου κινητο ειναι , οτι θελω βαζω, και μη μου πεις οτι εσεις δεν κανετε jailbreakΟΛΟ το κινητο soy ειναι jaibreaked (απλα δεν το εκανες εσυ)
Και ειπαμε, μετατροπες τελος....
Γιάννη ελπίζω να κάνεις πλάκα.. Το jailbraking είναι παραβίαση των όρων της EULA που έχετε αποδεχτεί από τη στιγμή που έχετε αγοράσει το κινητό. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά το jailbreaking αυτή τη στιγμή δεν είναι "δικαίωμα" κανενός σας.
Το κινητό μου από που και ως που είναι "σπασμένο"; Ποιος παραβιάζει ποιους όρους ποιου EULA?
Επίσης, το όλο concept του jailbreaking είναι στην καλύτερη περίπτωση "γκρίζο". Διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι σωστό που γίνονται τέτοιες κουβέντες εδώ μέσα, τη στιγμή που βάσει κανονισμού απαγορεύεται γενικότερα η αναφορά σε cracks.. και το jailbreaking είναι ξεκάθαρα cracking.
Επιφυλάσσομαι..
Ενταξει , τωρα κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας... στην Ευρωπη δεν εχει τεθει, ουτε προκειται γιατι εδω ΕΙΝΑΙ διαφορετικα τα πραγματα και τετοιες πολιτικες ειναι παντα κατακριτεες, εδω στη Σουηδια κανανε κομμα οι hackers στη Βουλη , τι λεμε τωρα!!!
Εδω ολοκληρη Apple και δεν τολμησε να πουλησει κλειδωμενες συσκευες λογο διαφορετικης νομοθεσιας, και θα τολμησει να κανει κατι με το jaibreak ?
Και στην Αμερικη υπογραφουν τετοιο συμβολαιο, αλλα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, οπως γινεται κι εδω με πολλες παρομοιες καταστασεις (τραπεζες κλπ).
Δεν σημαινει οτι οταν υπογραφεις κατι, αυτοματα εισαι δεσμιος αυτου, οταν υπαρχουν μαλιστα καταφανεις παραβασεις απο το αντιθετο μερος.
Δεν το δεχομαι λοιπον αυτο...
Και για να επανερθουμε στο θεμα μας , υπαρχουν πια λυσεις για ολα τα γουστα , με οποιο τροπο θελει ο καθενας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.