iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

 Νίκος;1323444 said:
Κάντην ρε...

Όπου και να πας
σε iPhone πάλι σε βλέπω να γυρνάς

:flipout:

Δε με χαλάει ρε συ. Αλλά να έχω μιαν άποψη, δεν κακό...

Βασικά με το γκάλαξι αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι το πρωϊνό σερφάρισμα στην τουαλέτα....

Άλλο πράμα η σουπεραμολέντια ναουμε και οι 4 ίντσες! :flipout:

Oχι ρε Δημητρη... ελεος !!!:flipout:

Widjets εχει το mac os εδω και πολλα χρονια, αλλοι το αντεγραψαν !!!

Βρε συ με μπέρδεψες τώρα.. Νόμιζα ότι μιλάγαμε για κινητά.. Εκτός αν το iPhone τρέχει mac os και τα μπερδεύω.. :flipout:

BTW, αν θυμάμαι καλά, τα widgets είναι πατέντα της Xerox, όπως και το GUI.. και με την μορφή που τα ξέρουμε ξεκίνησαν στο Linux.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ρε Δημητρη ελεος, για το facebook μιλαμε! Δεν χρειαζεται integration αν εχεις καλο app με multitasking, location service, push και ολα τα καλουδια!

Όπως "δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη (c)"? ;)

Για να δούμε τι θα λέτε του χρόνου / παραχρόνου που θα το ενσωματώσει ο Jobs στο iPhone.. :flipout:

Θα γίνει "killer app"... ;)

Ας κανουν καλυτερη υλοποιηση σε σοβαρα πραγματα οπως το email και ας αφησουν τις χαζομαρουλες. Και δεν το λεω εγω, το λεει ο φιλος μου που εχει το τηλεφωνο σου και ξενερωνει πολυ με τα emails σε σχεση με το iphone 3gs του (και οταν μου το εδειξε ξενερωσα και εγω..).

Ξανά: Ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου σου με το email? Συγκεκριμένα...

Εγώ δουλεύω email clients 15 χρόνια τώρα και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα στο email του droid.

Σίγουρα ο φίλος σου πατάει τα σωστά κουμπιά;

Πάντως ότι και να λέμε, σε λήψη wifi σήματος, κινητά όπως htc, samsung,... είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το iPhone και μην προσπαθήσετε να το διαψεύσετε γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Κάθησα πάλι σήμερα με φίλο σε μια βεράντα και ανοίξαμε τα wifi (ο φίλος κάτοχος HTC HD). Λοιπόν, το δικό μου iPhone και της γυναίκας μου (επίσης iPhone) έπιασε μόνο το δίκτυο του σπιτιού μου. Το HTC έπιασε το δικό μου με φουλ σήμα, έπιασε του γείτονα από δίπλα και του παραγείτονα!! Ότι πιάνω δηλαδή με το λάπτοπ μου το έπιασε το κινητό, ενω το iPhone έπιασε μόνο ένα δίκτυο, κι αυτό με μικρότερη ισχύ από ότι το HTC. Δυστυχώς... :frown:

Δεν ειναι καλυτερη η amoled, εχει μονο λιγο καλυτερο contrast, ενω ειναι χειροτερη σε χρωματικη αποδοση, και σε φωτεινα περιβαλλοντα.

Καλά.. Δες δίπλα δίπλα iPhone 3GS ή οποιοδήποτε κινητό με LCD και κινητό με amoled το βράδυ και θα καταλάβεις.. Μιλάμε για τη ρόμπα. Ξεφτίλα.

Στον ήλιο οι lcd είναι ένα κλικ καλύτερες - αλλά όχι παραπάνω. Οverall θα έλεγα ότι οι amoled είναι Kuro και οι LCD είναι.. LCD.

Δεν ξέρω τι κάνει το iPhone 4.. αλλά τη στιγμή που μιλάμε για IPS το contrast της amoled δεν το έχει.

Όπως "δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη (c)"? ;)

Για να δούμε τι θα λέτε του χρόνου / παραχρόνου που θα το ενσωματώσει ο Jobs στο iPhone.. :flipout:

Θα γίνει "killer app"... ;)

Ξανά: Ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου σου με το email? Συγκεκριμένα...

Εγώ δουλεύω email clients 15 χρόνια τώρα και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα στο email του droid.

Σίγουρα ο φίλος σου πατάει τα σωστά κουμπιά;

Whatever dude, θα σου το εξηγησω απο κοντα και θα καταπιεις την γλωσσα σου! :p

Η αναλυση σε κινητο, για εμενα δεν ειναι η πρωτη προτεραιοτητα λογω μικρου μεγεθους.Το καλυτερο ομως κοντραστ, "βγαζει ματι". Ως πρωην διαχειριστης βιντεοπροβολεων θα επρεπε να με καταλαβαινες... ;)

Last edited:
Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Καλά.. Δες δίπλα δίπλα iPhone 3GS ή οποιοδήποτε κινητό με LCD και κινητό με amoled το βράδυ και θα καταλάβεις.. Μιλάμε για τη ρόμπα. Ξεφτίλα.

Στον ήλιο οι lcd είναι ένα κλικ καλύτερες - αλλά όχι παραπάνω. Οverall θα έλεγα ότι οι amoled είναι Kuro και οι LCD είναι.. LCD.

Δεν ξέρω τι κάνει το iPhone 4.. αλλά τη στιγμή που μιλάμε για IPS το contrast της amoled δεν το έχει.

Ελα ρε φιλε, πηρες ενα κινητο με καλη οθονη και το παιζεις ξαφνικα μαγκας!:flipout:
Οταν η "ρομπα" οθονη του παλιου iphone εκανε "ρομπα" το μεγαλυτερης αναλυσης κινητο σου, εκανες μωκο ε; :p
O εχθρος του καλου ειναι παντα το καλυτερο..

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Πάντως ότι και να λέμε, σε λήψη wifi σήματος, κινητά όπως htc, samsung,... είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το iPhone και μην προσπαθήσετε να το διαψεύσετε γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Κάθησα πάλι σήμερα με φίλο σε μια βεράντα και ανοίξαμε τα wifi (ο φίλος κάτοχος HTC HD). Λοιπόν, το δικό μου iPhone και της γυναίκας μου (επίσης iPhone) έπιασε μόνο το δίκτυο του σπιτιού μου. Το HTC έπιασε το δικό μου με φουλ σήμα, έπιασε του γείτονα από δίπλα και του παραγείτονα!! Ότι πιάνω δηλαδή με το λάπτοπ μου το έπιασε το κινητό, ενω το iPhone έπιασε μόνο ένα δίκτυο, κι αυτό με μικρότερη ισχύ από ότι το HTC. Δυστυχώς... :frown:

Πανο δοκίμασες με wifitrak application ?

Άκη, όχι γιατί το έχω με το γνήσιο λειτουργικό, επειδή μου σερνότανε τελείως το 3G. Αλλά το θέμα είναι να μπορεί να κλειδώσει κιόλας το σήμα, γιατί παλιά που το είχα το wifitrak, ναι μεν έβρισκα περισσότερα δίκτυα, αλλά πάλι όταν πήγαινα να συνδεθώ, αν δεν το έβρισκε και το κανονικό πρόγραμμα του iPhone δεν συνδεότανε με τίποτα!!!

Πάντως πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει ένα θέμα " OS4 vs Android".
Εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!! :violent-smiley-030: :ridinghorse: :fight:

Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Ελα ρε φιλε, πηρες ενα κινητο με καλη οθονη και το παιζεις ξαφνικα μαγκας!:flipout:
Οταν η "ρομπα" οθονη του παλιου iphone εκανε "ρομπα" το μεγαλυτερης αναλυσης κινητο σου, εκανες μωκο ε; :p
O εχθρος του καλου ειναι παντα το καλυτερο..

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι Windows based κινητό ήταν καλό, ανεξαρτήτως οθόνης. Αλλού ήταν το handicap..

Αλλά droid + amoled = LFE. :p

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Πάντως πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει ένα θέμα " OS4 vs Android".
Εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!! :violent-smiley-030: :ridinghorse: :fight:
Μα, αυτό κάνουμε εδώ.. Ελάχιστα μηνύματα αφορούν το Samsung (το οποίο btw δεν θα αγόραζα.. η Samsung δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ούτε ένα σοβαρό μοντέλο κινητού.. ever. Δεν πιστεύω ότι θα αρχίσει τώρα με το iPhone lookalike / wannabe. HTC rulez.. :p).

Περαν της πλακας, ειναι ωραιο το τηλεφωνο σου και φυσικα εχει καλυτερη οθονη απο το 3gs. Απλα, ολα ειναι σχετικα: τωρα οτι βαλεις διπλα σου φαινεται ρομπα, ακομα και το 3gs του οποιου η οθονη αν και χαμηλοτερης αναλυσης, ξεβρακωνε τα περισσοτερα ανταγωνιστικα κινητα win-mob λογω καλυτερου κοντραστ/χρωματων. Απο τοτε πολυ νερο κυλησε στο αυλακι... Αλλωστε μιλαμε για οθονη 4ετιας!

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Μα, αυτό κάνουμε εδώ.. Ελάχιστα μηνύματα αφορούν το Samsung (το οποίο btw δεν θα αγόραζα.. η Samsung δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ούτε ένα σοβαρό μοντέλο κινητού.. ever. Δεν πιστεύω ότι θα αρχίσει τώρα με το iPhone lookalike / wannabe. HTC rulez.. :p).

Δεν αντιλέγω, τουλάχιστον για την ποιότητα κατασκευής του. Αλλά ξεχνάμε συνέχεια ένα πράμα μου φαίνεται...

Ότι πήρε το βραβείο του καλύτερου SMARTPHONE 2010-2011!!! Αυτό δεν σας λέει κάτι ή θα βγάλουμε και τα βραβεία EISA σκάρτα τώρα? :SFGSFGS5: