Νίκος
Supreme Member
Γι'αυτό την ψάχνω και αργά ή γρήγορα θα "την κάνω".
Κάντην ρε...
Όπου και να πας
σε iPhone πάλι σε βλέπω να γυρνάς

Γι'αυτό την ψάχνω και αργά ή γρήγορα θα "την κάνω".
Νίκος;1323444 said:Κάντην ρε...
Όπου και να πας
σε iPhone πάλι σε βλέπω να γυρνάς
![]()
Δε
Άλλο πράμα η σουπεραμολέντια ναουμε και οι 4 ίντσες!![]()
Oχι ρε Δημητρη... ελεος !!!
Widjets εχει το mac os εδω και πολλα χρονια, αλλοι το αντεγραψαν !!!
Ρε Δημητρη ελεος, για το facebook μιλαμε! Δεν χρειαζεται integration αν εχεις καλο app με multitasking, location service, push και ολα τα καλουδια!
Ας κανουν καλυτερη υλοποιηση σε σοβαρα πραγματα οπως το email και ας αφησουν τις χαζομαρουλες. Και δεν το λεω εγω, το λεει ο φιλος μου που εχει το τηλεφωνο σου και ξενερωνει πολυ με τα emails σε σχεση με το iphone 3gs του (και οταν μου το εδειξε ξενερωσα και εγω..).
Δεν ειναι καλυτερη η amoled, εχει μονο λιγο καλυτερο contrast, ενω ειναι χειροτερη σε χρωματικη αποδοση, και σε φωτεινα περιβαλλοντα.
Όπως "δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη (c)"?
Για να δούμε τι θα λέτε του χρόνου / παραχρόνου που θα το ενσωματώσει ο Jobs στο iPhone..
Θα γίνει "killer app"...
Ξανά: Ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου σου με το email? Συγκεκριμένα...
Εγώ δουλεύω email clients 15 χρόνια τώρα και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα στο email του droid.
Σίγουρα ο φίλος σου πατάει τα σωστά κουμπιά;
Καλά.. Δες δίπλα δίπλα iPhone 3GS ή οποιοδήποτε κινητό με LCD και κινητό με amoled το βράδυ και θα καταλάβεις.. Μιλάμε για τη ρόμπα. Ξεφτίλα.
Στον ήλιο οι lcd είναι ένα κλικ καλύτερες - αλλά όχι παραπάνω. Οverall θα έλεγα ότι οι amoled είναι Kuro και οι LCD είναι.. LCD.
Δεν ξέρω τι κάνει το iPhone 4.. αλλά τη στιγμή που μιλάμε για IPS το contrast της amoled δεν το έχει.
Πάντως ότι και να λέμε, σε λήψη wifi σήματος, κινητά όπως htc, samsung,... είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το iPhone και μην προσπαθήσετε να το διαψεύσετε γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Κάθησα πάλι σήμερα με φίλο σε μια βεράντα και ανοίξαμε τα wifi (ο φίλος κάτοχος HTC HD). Λοιπόν, το δικό μου iPhone και της γυναίκας μου (επίσης iPhone) έπιασε μόνο το δίκτυο του σπιτιού μου. Το HTC έπιασε το δικό μου με φουλ σήμα, έπιασε του γείτονα από δίπλα και του παραγείτονα!! Ότι πιάνω δηλαδή με το λάπτοπ μου το έπιασε το κινητό, ενω το iPhone έπιασε μόνο ένα δίκτυο, κι αυτό με μικρότερη ισχύ από ότι το HTC. Δυστυχώς... :frown:
Ελα ρε φιλε, πηρες ενα κινητο με καλη οθονη και το παιζεις ξαφνικα μαγκας!
Οταν η "ρομπα" οθονη του παλιου iphone εκανε "ρομπα" το μεγαλυτερης αναλυσης κινητο σου, εκανες μωκο ε;![]()
O εχθρος του καλου ειναι παντα το καλυτερο..
Μα, αυτό κάνουμε εδώ.. Ελάχιστα μηνύματα αφορούν το Samsung (το οποίο btw δεν θα αγόραζα.. η Samsung δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ούτε ένα σοβαρό μοντέλο κινητού.. ever. Δεν πιστεύω ότι θα αρχίσει τώρα με το iPhone lookalike / wannabe. HTC rulez..Πάντως πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει ένα θέμα " OS4 vs Android".
Εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!! :violent-smiley-030: :ridinghorse: :fight:
Μα, αυτό κάνουμε εδώ.. Ελάχιστα μηνύματα αφορούν το Samsung (το οποίο btw δεν θα αγόραζα.. η Samsung δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ούτε ένα σοβαρό μοντέλο κινητού.. ever. Δεν πιστεύω ότι θα αρχίσει τώρα με το iPhone lookalike / wannabe. HTC rulez..).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.