iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Επιασα στα χερια μου προχτες το iPhone 4 η αληθεια ειναι οτι δεν τρελλαθηκα (εχω το 3g) και σημειοτεων Mac Fanatic οπως και ο φιλος μου ο Πανος ,εδω και 2 χρονια και το εχω δουλεψει σε ολα τα δυνατα modes που μπορει να δουλεψει ενα iPhone jailbroken και μη η αληθεια οτι η original 4.02 ειναι αρκετα γρηγορη αλλα..... ειδα σχεδον ολα τα συγκριτικα iphone vs galaxy s λοιπον... οχι παιδια δεν θα παρω το 4σαρι ειναι το ιδιο πακετο σε καλυτερο κουτακι δηλαδη ξαναζεσταμενο φαι σε καλυτερο πιατο.
Λοιπον
1. το galaxy s πηρε το βραβειο για το καλυτερο smart Phone στο EISA Awards 2010-2011
2. εχει FM receiver
3. αλλαζει μπαταρια
4. περνει επεκταση μνημης εως 32 GB extra memory
5. Εχει καλυτερη καμερα ιδικα στα βραδινα
6. εχει καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη (για αρκετους ) μαζι μ'αυτους και 'γω...
Νομιζω οτι θα παμε αλλου για φετος αν του χρονου η κατα τα αλλα αξιοπιστη και αψογη Apple:2thumb22sup: με πεισει οτι μετα την επανασταση με το iphone:SFGSFGSF: κανει κατι καλυτερο του χρονου εγω ειμαι ο πρωτος που θα το παρει ( που λεει ο λογος)!!!

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Ξαναρωτάω πιό χύμα: γίνεται στο android να περάσουν σπασμένες εφαρμογές με άλλα λόγια τζαμπέ; Αν ναι , συνεχίζουμε να το συζητάμε. Αν όχι, τότε η βαθμολογία γίνεται 100-0 υπέρ του iphone.

To navigon σπασμενο το εχω.
Αλλα απο οτι εχω δει δεν κυκλοφορει μεγαλη ποικιλια.

Άρα προφανώς εδώ δεν σπας το λειτουργικό αλλά απλά πρέπει να βρίσκεις σπασμένες τις εφαρμογές και να τις περνάς, σωστά?
Αλλά και με το jailbreak στο iphone, πέρα του σπασίματος στο τηλέφωνο και οι εφαρμογές που περνάει κάποιος πάλι σπασμένες είναι... άρα?

To Android συμπεριφέρεται όπως τα windows mobile στο θέμα του drag 'n drop και γενικά ελευθερίας να κάνεις ότι θες;

Τέρμα το itunes; τέρμα τα υποχρεωτικά convert των video σε mov/mp4; τέρμα το ssh για να μπορείς να δεις τα αρχεία του "σκληρού" ;

To Android συμπεριφέρεται όπως τα windows mobile στο θέμα του drag 'n drop και γενικά ελευθερίας να κάνεις ότι θες;

Τέρμα το itunes; τέρμα τα υποχρεωτικά convert των video σε mov/mp4; τέρμα το ssh για να μπορείς να δεις τα αρχεία του "σκληρού" ;

Όλοι αυτοί οι παραλογισμοί προϋποθέτουν την ύπαρξη fans που θα τους αγκαλιάσουν αδιαμαρτύρητα. Η google δεν έχει τέτοιους, οπότε το λειτουργικό της θα πρέπει να πείσει εκ του μηδενός κόσμο.

Όχι.. Είναι έτη φωτός μπροστά.. :D

Πρέπει να το δεις για να καταλάβεις. :D

Ναι, όλα τέρμα.

Υπάρχει όμως συμβατότητα (μέσω PC) με iTunes για να φέρεις τη μουσική συλλογή σου στο Android. :D

(στα HTC τουλάχιστον..)

Οχι... ειναι πραγματα ασυμβατα.
Αν γινοταν, καποιος θα το ειχε κανει.
Απολυτη ελευθερια και σταθεροτητα δεν πανε μαζι....
Διαλεγεις και παιρνεις.

καλά μην το λες , σιγά μην δεν μπορούν. Παίζονται και τρελά συμφέροντα όπως σε όλα τα πράγματα.
πάντως σ´ αυτό που λες έχεις δίκιο και προσυπογράφω ότι μετά το iPhone "ξύπνησαν" και οι υπόλοιποι. Οντως μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες να το δεις, φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλος ο σχεδιασμός του android είναι βασισμένος στο iOS.
Αυτό πρέπει να το παραδεχτούν όλοι φανατικοί και μη.

Μόλις βρήκα καλύτερη εφαρμογή και μάλλον είναι και η κορυφαία λύση για να συγχρονίζει κάποιος το android κινητό του με έναν MAC.

The Missing Sync