Stamatis D
Established Member
- 4 November 2007
- 158
Επιασα στα χερια μου προχτες το iPhone 4 η αληθεια ειναι οτι δεν τρελλαθηκα (εχω το 3g) και σημειοτεων Mac Fanatic οπως και ο φιλος μου ο Πανος ,εδω και 2 χρονια και το εχω δουλεψει σε ολα τα δυνατα modes που μπορει να δουλεψει ενα iPhone jailbroken και μη η αληθεια οτι η original 4.02 ειναι αρκετα γρηγορη αλλα..... ειδα σχεδον ολα τα συγκριτικα iphone vs galaxy s λοιπον... οχι παιδια δεν θα παρω το 4σαρι ειναι το ιδιο πακετο σε καλυτερο κουτακι δηλαδη ξαναζεσταμενο φαι σε καλυτερο πιατο.
Λοιπον
1. το galaxy s πηρε το βραβειο για το καλυτερο smart Phone στο EISA Awards 2010-2011
2. εχει FM receiver
3. αλλαζει μπαταρια
4. περνει επεκταση μνημης εως 32 GB extra memory
5. Εχει καλυτερη καμερα ιδικα στα βραδινα
6. εχει καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη (για αρκετους ) μαζι μ'αυτους και 'γω...
Νομιζω οτι θα παμε αλλου για φετος αν του χρονου η κατα τα αλλα αξιοπιστη και αψογη Apple:2thumb22sup: με πεισει οτι μετα την επανασταση με το iphone:SFGSFGSF: κανει κατι καλυτερο του χρονου εγω ειμαι ο πρωτος που θα το παρει ( που λεει ο λογος)!!!
Λοιπον
1. το galaxy s πηρε το βραβειο για το καλυτερο smart Phone στο EISA Awards 2010-2011
2. εχει FM receiver
3. αλλαζει μπαταρια
4. περνει επεκταση μνημης εως 32 GB extra memory
5. Εχει καλυτερη καμερα ιδικα στα βραδινα
6. εχει καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη (για αρκετους ) μαζι μ'αυτους και 'γω...
Νομιζω οτι θα παμε αλλου για φετος αν του χρονου η κατα τα αλλα αξιοπιστη και αψογη Apple:2thumb22sup: με πεισει οτι μετα την επανασταση με το iphone:SFGSFGSF: κανει κατι καλυτερο του χρονου εγω ειμαι ο πρωτος που θα το παρει ( που λεει ο λογος)!!!