iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Προφανως και εχουν λογο... Στο marketing λεγεται "me,too strategy"! :p
Οταν μια εταιρια ειναι πρωτοπορος, ειναι φυσικο ολοι να θελουν να την αντιγραψουν, ειτε στην εμφανιση των προιοντων, ειτε σε επιπεδο προωθησης,ειτε στον τροπο λειτουργιας των συσκευων... ;)
ΜΟΝΟ στην Ελλάδα συμβαινει να το πλασαρουν σαν Ιphone.... Και πραγματικά δεν ξερω και εγω γιατι το κανουν, αφου στο εξωτερικό έχει σημειώσει ΠΟΛΛΕΣ πωλήσεις, σαν ΓΝΗΣΙΟ Android τηλέφωνο και μαλιστα με ενα βαρυ ονομα εταιρίας πίσω του, όπως η Samsung !!! :a0210:

Το "γνησιο" android OS, αντιγραφει στεγνα το IOS του iphone και το μοντελο λειτουργιας του (marketplace vs appstore). Οποτε, οχι δεν ειναι ελληνικο φαινομενο...

Παρατηρώ ότι αισίως έχουμε φτάσει 200+ ποστ και πραγματική απάντηση στον τίτλο του θέματος δεν βλέπω να υπάρχει. Εχουμε αρκεστεί στα βιντεάκια του youtube. Ολο διθυράμβους ακούω και διαβάζω αλλά δεν βλέπω να το χει πάρει κανένας να μας πει σε real life πως παίζει.

Υ.Γ. Πάντα μιλάω για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ συσκευή. Οχι παρεμφερείς συσκευές επειδή έχουν android.

Παρατηρώ ότι αισίως έχουμε φτάσει 200+ ποστ και πραγματική απάντηση στον τίτλο του θέματος δεν βλέπω να υπάρχει. Εχουμε αρκεστεί στα βιντεάκια του youtube. Ολο διθυράμβους ακούω και διαβάζω αλλά δεν βλέπω να το χει πάρει κανένας να μας πει σε real life πως παίζει.

Υ.Γ. Πάντα μιλάω για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ συσκευή. Οχι παρεμφερείς συσκευές επειδή έχουν android.

Τασούλη κάνε υπομονή.

Μέχρι την τρίτη πιστεύω ότι θα το έχω στα χέρια μου.

Το πήρα για την κυρά (μη κάνουμε πειράματα με τη δουλειά :flipout: )

Οπότε θα σας τα πω όλα με το νι και με το σιγμα! :a0210:

Την συσκευη ειμαι κατοχος εδω κι ενα μηνα κι μπορω να σου πω οτι ειναι γρηγορο αμεσο με φοβερη οθονη ενα market τα οποια ειναι σχεδον ολα δωρεαν το μονο μειονεκτημα που εχω παρατηρησει κι με ενοχλει ειναι αργει να φορτισει να μου πεις 1500 ΜΑ ειναι αυτα.

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Την συσκευη ειμαι κατοχος εδω κι ενα μηνα κι μπορω να σου πω οτι ειναι γρηγορο αμεσο με φοβερη οθονη ενα market τα οποια ειναι σχεδον ολα δωρεαν το μονο μειονεκτημα που εχω παρατηρησει κι με ενοχλει ειναι αργει να φορτισει να μου πεις 1500 ΜΑ ειναι αυτα μου ειναι ομως ενοχλητικο αν εισουν χρηστης στα μη smart phone κινητα.

Σ' ευχαριστώ. Είχες καθόλου το iPhone για να μας πεις διαφορές;

Ναι το εχει παρει ενα φιλος μου περα τις ιδιαιτεροτητες του iphone που ολοι γνωριζουμε ειναι στο λειτουργικο που νομιζω οτι κι τα δυο ειναι πολυ φιλικα στον χρηστη εξισου γρηγορα τωρα ουσιαστικα ολος ο ντορος για το galaxy ειναι η οθονη αναπαραγωγη mkv 720p κι νομιζεις οτι οι αλλες οθονες γκριζαρουν με μαυρο πρωτογνωρο για κινητα .

Last edited:
Το εδα καλύτερα σε έναν Γερμανό

Ρε παιδιά αυτή η οθόνη έχει καραπουσαρισμενα χρώματα. Ειδικά αυτό το πράσινο σε σχέση με το iPhone είναι αλλού για αλλού. Ότι είναι καθαρό κίτρινο στο iPhone στο samsung φαίνεται πράσινο φωσφορουχο. Βάλτε τα δίπλα δίπλα να δείτε. Λες και έχω βάλει τέρμα τιγκα τα χρώματα. Εννοείται το ίδιο ισχύει και στο κόκκινο. Το δέρμα των ανθρώπων στις φωτό έχει γίνει σχεδόν πορτοκαλί. Μην μου πείτε ότι αυτό είναι φυσικά χρώματα.

Το άλλο που με χάλασε και έχει να κάνει με το android ειναι το edit στο γράψιμο. Ένα σωρό έξτρα πατήματα για copy cut paste διοτι γινεται με εντολεσ απο εξτρα παραθυρο και οχι real time Μπορεί όντως να κανείς τα πάντα αλλά καθυστερημένα. Κλασσικά windows με τα έξτρα παράθυρα.

Στην φωτογραφική μηχανή ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ θέλει πειράγματα το σωστό white balance διότι στο default είναι αλλού. Πήρα φωτογραφία τα πράσινα ράφια του Γερμανού και δεν είχε καμία σχέση το αποτέλεσμα με την πραγματικότητα. Μόνο όταν έβαλα το σωστό mode στο fluroscent κάπως έτσι, τότε ηρθε στα ίσα της. Φυσικά καλύτερη φωτό από το 3GS μόνο με την προϋπόθεση αυτή όμως.
Ξαναλέω το τηλέφωνο έχει καραπουσαρισμενα χρώματα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ρύθμιση saturation.

Σαν να σε έβαλαν να κάνεις δυσφήμηση το galaxy :)

Μήπως δεν το είχαν ρυθμισμένο σωστά. Εγώ όταν πήγα να το δω το galaxy, είχαν ρυθμισμένη την φωτεινότητα τέρμα χαμηλά. Σύγκρινα την οθόνη με άλλα κινητά και απορούσα γιατί γράφουν για το galaxy τόσο καλά λόγια. Ρωτούσα τους υπαλλήλους μήπως παίζει κάτι και (κλασικά) ήταν άσχετοι. Αφού το έψαξα αρκετά βρήκα τις ρυθμίσεις για την φωτεινότητα και το τηλέφωνο αναβαθμίστηκε 500%.

Αυτά που παρατήρησες μπορεί να ισχύουν αλλά σκέφτομαι μήπως απλώς δεν ήταν ρυθμισμένο σωστά.

Last edited:
Έριξα μια ματιά στο internet για να δω αν και άλλοι έχουν παρατηρήσει το oversaturation που λες και είδα ότι πολλά site και πολλοί χρήστες λένε ότι το galaxy s έχει oversaturated χρώματα. Κάπου έλεγε ότι αυτό δεν επηρεάζει αρνητικά στην χρήση παρά μόνο όταν γίνεται επισκόπηση φωτογραφιών.

Όλα έχουν τα θετικά τους ή τα αρνητικά τους, τα ζυγίζουμε κ κάνουμε την επιλογή μας. :a0210:

Τωρα που το ειδε το σαμσουνγκ και ο Τασος και ειπε λιγα πραγματα, μηπως μπορεις να συγκεντρωσεις -ξανα :BDGBDGB53:- τα εως τωρα συν και πλην κατα την κριση σου???

Το samsung s θεωρειται καλυτερο απο το desire?

Επισης μια απαντηση και εδω....??

Ειδικοτερα ενδιαφερομαι για ιντερνετ (δυνατοτερο, πιο σταθερο σημα), σερφαρισμα και γρηγορο ανοιγμα - κλεισιμο εφαρμογων (απλων) χωρις -κατα το δυνατον- κολληματα. Εχουμε νικητη εδω?

Last edited:
Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Έριξα μια ματιά στο internet για να δω αν και άλλοι έχουν παρατηρήσει το oversaturation που λες και είδα ότι πολλά site και πολλοί χρήστες λένε ότι το galaxy s έχει oversaturated χρώματα. Κάπου έλεγε ότι αυτό δεν επηρεάζει αρνητικά στην χρήση παρά μόνο όταν γίνεται επισκόπηση φωτογραφιών.

Άρα λοιπόν δεν είναι ιδέα μου.
Μα χαιρω πολύ. Στην επισκόπηση των φωτογραφιών μ ενδιαφέρουν τα χρώματα και στο Ίντερνετ. Που μ ενδιαφέρουν; Στο σημειωματαριο; Αν είναι να πρέπει να μεταφέρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο pc για να τα δω σωστά φαιξε μου και γλυστρισα.....
Η φωτεινοτητα ήταν λίγο κάτω από την μέσα. Την ανέβασαν αλλά δεν είδα να διορθώνεται τίποτα. Πάλι τούμπανο είναι από χρώματα. Όσο για τους πωλητές ασε. Τον ρωτάω το 8αρο είναι ή το 16αρι; Και μου απαντάει δεν έχει το galaxy εσωτερική μνήμη. Καλά του λέω γεια σου...

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν κριτικαρει το edit, cut, copy, copy all, paste κλπ. του android.
Και μην μου πείτε είναι θέμα συνήθειας.

Παιδιά το galaxy είναι κορυφή αλλά............

χάθηκε ο κόσμος να βάλουν ενα γ@@@@ο λαμπάκι στην κάμερα?

Εστω ένα παλιολέντ.