iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Εντω μεταξυ, καλη δουλεια κανει το noise cancellation microphone: Χθες μιλουσα ανετα μεσα στο isquare παροτι επικρατουσε απιστευτος σαματας (μουσικη τερμα και οχλος)..

Μήπως εννοείς iStorm;

Φίλε, εγώ το έχω στην κατοχή μου κ το δοκιμάζω, δεν λέω-γράφω χωρίς να το έχω-ξέρω...-bye-
Φιλους σου να λες τους λοιπούς Macαδες, όχι εμάς τους περήφανους HTCάδες (εντωμεταξύ εννοείται πως έχει κολλήσει και το TouchFlo) :p :p :p

Συριε, το HTC σε αποχαιρετα με αλησμονητο τροπο!:flipout::flipout::flipout:
Μπα, ειναι μια σχεση αγαπης / μισους / πάθους :p

Μετα απο καθε restart θελει καποια ωρα/ες να ξεκολλησει το TouchFlo και να παίξει το ActiveSync :p

ΥΓ Λες να προλάβει να ξεκολλήσει πριν τους U2; :p

Λοιπόν, σήμερα είχα κάτι δουλειές στο κέντρο και όταν τελείωσα πέρασα κι από τον Γερμανό. Δυστυχώς δεν είχε το iPhone 4, αλλά είχε δίπλα δίπλα το Samsung Galaxy S και το HTC Desire. Έπιασα λοιπόν με το ένα χερί το Samsung και με το άλλο το Desire.
Οι παρατηρήσεις μου:
- Καλύτερη οθόνη σαφέστατα το Samsung, πιο μεγάλη και πιο εντυπωσιακή
- Καλύτερη σαφώς κατασκευή το Desire, καταλαβαίνεις ότι έχεις πάρει κινητό με ποιότητα κατασκευής. Το Samsung πλαστικούρα
- Ελαφρύτερο το Samsung λόγω πλαστικού φυσικά
- Λίγο γρηγορότερο το Samsung σε φόρτωμα σελίδας στο ίντερνετ, αλλά μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου
- Την μεγάλη διαφορά την έκανε η οθόνη (touch) του Samsung. Μιλάμε σαφώς ανώτερη του HTC, όπου πολλές φορές για να σκρολλάρει έπρεπε να το ξανασπρώξω, ενώ στο Samsung ήταν ακριβώς η αίσθηση που έχεις με το iPhone.
- Για να γράψεις κείμενο, και τα 2 είχαν κουμπάκι εναλλαγής γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά. Πάτημα γραμμάτων καλύτερο στο Samsung.

Αυτά τέσταρα στη λίγη ώρα που έπαιξα μαζί τους. :2thumb22sup:
Πως???????
Έχω φάει ατελείωτες ώρες... κατέβασα ενα σωρό απο το android market αλλά τίποτα?????
Μπορείς να μάθεις πως γίνεται Πάνο???

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Πως???????
Έχω φάει ατελείωτες ώρες... κατέβασα ενα σωρό απο το android market αλλά τίποτα?????

Τώρα αν σου πω ότι ξέρω, θα σου πω ψέμματα... Μήπως να πας σε ένα κατάστημα να τους ρωτήσεις?
Πάντως για μπες εδώ, κάνε εγγραφή και ρώτα τα παιδιά, αυτοί γνωρίζουν τα πάντα σε ότι αφορά συσκευές Samsung και Android λειτουργικό. -bye-

Χεχε :flipout::flipout: παντως περα απο την πλακα, δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑ κατοχο iphone 4 να μας πει την εμπειρια του κρατωντας το κινητο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ εν ώρα ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ. γιατι το οτι πεφτει 1-2 μπαρες με το τρικ του Στιβακου να μην δειχνει ZERO και να περνουμε θαρρος με 2 γραμμες δε μας πειθει. Ετσι γιατι χωρις προφυλακτικο (bumper) το χαιρεσαι καλυτερα (το κινητο). :ADFAD2:
Εγώ έχω θεματάκι με το σήμα μέσα στο μαγαζί που ούτως ή άλλως είναι χάλια το σήμα ...
Εχω χειρότερη λήψη σε σχέση με το 3GS που είχα πρίν, μόλις το πάρω στα χέρια μου πρέπει να προσέχω πως το πιάνω.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Τώρα αν σου πω ότι ξέρω, θα σου πω ψέμματα... Μήπως να πας σε ένα κατάστημα να τους ρωτήσεις?
Πάντως για μπες εδώ, κάνε εγγραφή και ρώτα τα παιδιά, αυτοί γνωρίζουν τα πάντα σε ότι αφορά συσκευές Samsung και Android λειτουργικό. -bye-
Οκ Ευχαριστώ:a0210:

Πως???????

Το Samsung σου είναι αντιπροσωπείας; Μήπως είναι παραεισαγωγή / αγορασμένο από εξωτερικό; Γιατί θα το εξηγούσε..

Το Samsung σου είναι αντιπροσωπείας; Μήπως είναι παραεισαγωγή / αγορασμένο από εξωτερικό; Γιατί θα το εξηγούσε..
Και απο εξωτερικο να ειναι αγορασμενο,δεν πρεπει να δουλευει το ιδιο,εφοσον του εχει περασει μεσα τα Ελληνικα???

Κάτι έχω διαβάσει σχετικά με τη ROM του Samsung... νομίζω ότι εξαρτάται από ποια φοράει. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω. :grinning-smiley-043

Από Vodafone είναι το normal 8gb ...
Έχουν δυο εκδόσεις... Η άλλη είναι Vodafone έκδοση μου είπαν...

Κάτι έχω διαβάσει σχετικά με τη ROM του Samsung... νομίζω ότι εξαρτάται από ποια φοράει. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω. :grinning-smiley-043
Δεν μου ακουγεται λογικό αυτό....!
Τι σχεση εχει η rom του τηλεφωνου απο το software που παιρνει ? Αφου το Android ειναι ΕΝΑ , και μονο τα μενου με τις γλωσσες αλλαζουν απο χωρα σε χωρα...

Περιμενω Δευτερα με Τριτη να παραλαβω και το δικο μου, αγορασμενο απο ebay.uk Αγγλια....

Αν οντως ισχυει κατι τετοιο,θα φορμαρω απο την αρχη ΟΛΟ το κινητο και θα περασω παλι το Android απο Ελλαδα, μαζι με ΟΛΕΣ τις εφαρμογες...Και αν και παλι δεν αλλαζει η γλωσσα, θα τους παρει και θα τους σηκωσει :violent-smiley-030:

Αυτο μας ελειπε τωρα... Να κλειδωνουν και τα τηλεφωνα σε regions..... !!!!!:furious3: