iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

:Για τα δικά σου κριτήρια είναι τα ίδια, πχ το iphone 4 με το galaxy s. Για εμένα όμως δεν είναι, κατασκευαστικά το βρίσκω τρελή πλαστικούρα, ενώ δεν είναι το ίδιο 100% με την απόκριση που προσφέρει το 4. :a0210:

:SFGSFGSF:
Μερα με την νυχτα τα δυο κινητα και ας εχουν παραπλησια τιμη.

Αυτο που σ ευχαριστει οταν το εχεις στα χερια σου, δεν εχει τιμη.
Η δικια μου πχ Pionner kuro 42" , οταν τη πηρα εκανε 2700 ευρω, ενω ολες οι υπολοιπες ειχαν το 1/3 της τιμης αυτης !!!
Ομως δεν το εχω μετανοιωσει λεπτο... για μενα αυτο αξιζει.

Προχθες που πηγα να παρω το 4 ειδα το galaxy. Παρολο που δεν ειχανε καποιο να δουλευει παρα μονο ενα dummy απορρίφθηκε με την 1η ματιά. Τεράστιο!!! Παντόφλα!!! Τι να το κανεις τοσο μεγαλο τηλ απορω. Σε σχεση μεγεθους με το 4 μερα με την νυχτα. Οποτε οποιος το γουσταρει ας το δει πρωτα και σε φυσικο μεγεθος πριν το παρει.

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Αυτο που σ ευχαριστει οταν το εχεις στα χερια σου, δεν εχει τιμη.
Η δικια μου πχ Pionner kuro 42" , οταν τη πηρα εκανε 2700 ευρω, ενω ολες οι υπολοιπες ειχαν το 1/3 της τιμης αυτης !!!
Ομως δεν το εχω μετανοιωσει λεπτο... για μενα αυτο αξιζει.

same here!!!!
οχι όμως για το αιφόνι, για την Pioneer!
by far ότι καλύτερο έχω δει... με μεγάαααααααλη διαφορά. :firstprize:
κι ας κόστισε μια περιουσία.

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Προχθες που πηγα να παρω το 4 ειδα το galaxy. Παρολο που δεν ειχανε καποιο να δουλευει παρα μονο ενα dummy απορρίφθηκε με την 1η ματιά. Τεράστιο!!! Παντόφλα!!! Τι να το κανεις τοσο μεγαλο τηλ απορω. Σε σχεση μεγεθους με το 4 μερα με την νυχτα. Οποτε οποιος το γουσταρει ας το δει πρωτα και σε φυσικο μεγεθος πριν το παρει.

Ισως αν ηταν λειτουργικο το dummy θα καταλαβαινες ποσο "μικρο" (απο πλευρας μεγέθους οθονης) ειναι το Iphone μπροστά του.

Τωρα για παντοφλα, ΝΑΙ ειναι οπως και το Iphone ειναι... και μη ξεχνάς υπάρχουν και ποιο μεγάλα (HD2) που βολευουν αρκετους....

Προσωπικά πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου το μέγεθος του Samsung, όπως και αυτό του HTC HD2! Είναι άλλο πράμα να βλέπεις 4+ ίντσες στην παλάμη σου, πώς να το κάνουμε!

Προσωπικά πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου το μέγεθος του Samsung, όπως και αυτό του HTC HD2! Είναι άλλο πράμα να βλέπεις 4+ ίντσες στην παλάμη σου, πώς να το κάνουμε!

το θέμα είναι πως νιώθεις τις 4'' στη τσέπη σου....... :flipout::flipout::flipout:

το θέμα είναι πως νιώθεις τις 4'' στη τσέπη σου....... :flipout::flipout::flipout:

Μια χαρά, δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με ένα iphone, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Εξάλλου τώρα χειμωνιάζει και θα μπαίνει άνετα και μέσα στο μπουφάν :antlers:

+1 αυτό είναι το μόνο που θα ήθελα να έχει το iphone, λίγο μεγαλύτερη οθόνη.

Σαν κάτοχος και των δυο , το μέγεθος δεν προβληματίζει.... αντιθέτως μάλιστα η οθόνη του iphone μου φαίνεται μικρή...
Από την άλλη όμως η ποιότητα είναι μέρα με νύχτα.....
ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά........

Να πω κι εγώ κάτι ; εντάξει η ποιότητα κατασκευής είναι κάτι το ζητούμενο σε όλες τις συσκευές. Τελικά όμως σε ένα κινητό τηλέφωνο που όπως έχει αποδειχθεί έχει και σύντομη ημερομηνία λήξης, παίζει τόσο ρόλο;

τι είναι ; αυτοκίνητο που θέλουμε να μας προστατεύσει σε τρακάρισμα;

Ξαναλέω, καλή η ποιότητα αλλά σε κινητό τηλέφωνο μήπως δεν έχει τόσο νόημα; δεν λέω να πας στο άλλο άκρο να πατάς κουμπιά και να πετάγονται...

Έλα ντε, έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο σχεδόν το αλλάζουμε, άντε το πολύ κάθε 2 χρόνια. Δεν έχει άδικο ο Τάσος σε αυτό το κομμάτι...

Μιχάλη, και στους προβολείς δίνουμε 2 και 3 χιλιάρικα και το σασί τους από έξω πλαστικούρα είναι. Περισσότερο μας ενδιαφέρει η τεχνολογία που φοράει το κάθε μηχάνημα και οι επιδόσεις του.
Φυσικά αν σε όλα τα παραπάνω έχουμε και καλή ποιότητα κατασκευής, εννοείται ότι δεν μας χαλάει καθόλου! :a0210:

Μιχάλη, και στους προβολείς δίνουμε 2 και 3 χιλιάρικα και το σασί τους από έξω πλαστικούρα είναι. Περισσότερο μας ενδιαφέρει η τεχνολογία που φοράει το κάθε μηχάνημα και οι επιδόσεις του.
Φυσικά αν σε όλα τα παραπάνω έχουμε και καλή ποιότητα κατασκευής, εννοείται ότι δεν μας χαλάει καθόλου! :a0210:

Ναι αλλά τον προβολέα τον στήνεις και τον ξεχνάς το άλλο το έχεις όλη μέρα στο χέρι σου.

Δε καταλαβαινω και εγω ποιο ειναι το ζητούμενο σε αυτη την περιπτωση.
Ναι το Iphone εχει κορυφαια ποιοτητα και υλικα, το νοιωθεις rock solid στα χερια σου σε σημειο όμως που λες αμα πεσει τι θα γίνει!

Απο την άλλη το galaxy πλαστικο μεν (οπως η πλειοψηφια) αλλα χωρις αυτο να ειναι αρνητικό. Δεν ειναι μαπα το assembly του ουτε καν δειχνει φθηνιαρικο. Ειδικα οταν ανοιγει και η οθοναρα τοτε ξεχνας ολα τα υπολοιπα. Απο την άλλη αν θες το "κατι" παραπανω το Desire με τις alu πινελιες δειχνει ποιο στιβαρο και ποιο "ποιοτικο".

Σε σχεση βαρους/διαστασεων το galaxy ειναι νικητης πάντως...

Αληθεια σας εχει μεινει καποιο τηλεφωνο στα χέρια ετσι απλα χωρις κακομεταχειριση???? τι συζηταμε λοιπον..

PS και το 3gs Πλαστικουρα ειναι, δεν παραπονεθηκε κανεις ομως....

Last edited:
Η επιλογή μιας συσκευής είναι υποκειμενική υπόθεση.

υγ: Το 3gs πλαστική πλάτη έχει, αλλά η πρόσοψη είναι πολύ καλής ποιότητας.
υγ2: Επίσης, το 3gs είναι περσινό μοντέλο, όχι φετινό. :a0210:

Last edited:
Και για την ιστορία μεχρι αυτη την στιγμη οι αναγνωστες του GSM arena δινουν:

27935 αναγνωστες δινουν στο Galaxy
design 8.7
Features 8.8
Performance 8.8
Ενδιαφέρον κοσμου (hits) 46%

37784 αναγνώστες δίνουν στο iphone4
design 6.5
Features 6.4
Performance 6.5
Ενδιαφέρον κοσμου (hits) 39%

Αυτα για στατιστικους και μονο λόγους... που εμένα τουλαχιστον μου εκαναν εντύπωση...